а простіше непробував піти? продать х6, купить простий моб з кнопульками за 380 грн, такий як в мене , купить мд, накопать металолому, монеток, заробить на випускний і впускний. купить другу модель х7 ? шо неполучається?
а что такое х6, обьясните неучу. а то вы все пишите продать, я понимаю, что телефон, но не понимаю какой
. Макарєнко казав: “Ніколи не треба просити. Просьба за...уе людську гідність. Якщо хочеш щось мать – то терпи, може дадуть. А не дадуть – так і не треба.” (с)
Ги, а з чого ж він писать буде? До слова, в мене є плата Клон ПіАй-Ве, трохи неробоча (нема реакції на предмет), міг би і напродати занедорого)
Тю,беріть мішок і дибелу дровиняку та ходіть наловіть собі. Там їх на вулицях лазить повно. Теж мені проблєма. Не дякуйте.
Не похоже на путь самурая, это путь писюкатава злыдня. Такими советами вы ТС до острога доведете. А там, как говорил один Митець, досуг "за грою в півника з неголеним убивцей"
І от приходять вони в бєсєдку, а вона йому і каже: "А тепер є?і мєня". А він їй: "как ето?" А вона говорит єму: "от сейчас я тобі покажу, как ето". І не он її, а вона його сама виї?ла. Ну, значить, він їй це?ку зламав, йому понравилось. А вона лежить і каже: "а тепер пішов на х?й". А він: "как ето?.." От, жалко пацана.