Прикупив я собі даного звіря. Питання як його пристреляти. Крутив я всякі крутіліки потім. Поставив в стандартні і почав попадать куди цілив зі зміщенням. Відстань 15м. Пуля 1 грам.
Нужно сделать пристрелочный станок ( тиски), выбрать патроны которыми всегда будете пользоваться и начать пристреливать. С ув
Как я понял ТС интересует не принцип прицеливания,а регулировка прицельных данного аппарата-судя по описанию они регулируемые.
Вітаю, а Хатсан пружинний чи газово-поршневий? Мій був пристріляний з заводу. Нічого не крутив. Оптика на пружинних Хатсанах-125 довго не тримається. Сам користую 125-й, поршневий. Звірюга! Зараз віддав в ремонт, циліндр почав травити, не тримає повітря.
Я також мав того звірюгу. Стріляє він точно, з відкритим прицілом, з коліна, попадав в кружок діаметром 5см. на 50м., для ПП пневматики думаю досить не зле. Але не пробачає помилок прицілювання і правильності утримання гвинтівки при тому чи іншому положенні. Пристрілку робив як зазвичай робиться, наприклад як тут. Стріляв як правило кулями Люман 0,75г. Класно показали себе Молот Тора (Полтавські), H&N Rabbit Magnum, SamYoung (Корейські, але 1.03г. бо 1,25 заважкі мені здалися) Для кращих результатів стрільби, я змушений був поправити йому дульну фаску, для цього зняв той пластиковий надульник розрізавши його повздовж знизу. Але прийшлося робити нову мушку. Також поставив газову пружину замість фабричної. Один приціл Вомз Пилад 3,5х20 я вгробив на ньому. При тому, що там вже була газова пружина. Якщо маєте намір ставити оптику, то купіть спеціальний кронштейн з амортизатором типу такого, кажуть помагає. Я не пробував якщо чесно. І найголовніше, що би Ви не ставили на нього, при кожному пострілі воно буде намагатися зсунутися назад, бо від удару поршня гвинтівка йде вперед. Тому все, що підходить для вогнепальної зброї у більшості випадків не підійде для хатсана. І тренуйтеся приймати правильне положення стрільби, прицілювання, утримання гвинтівки, контроль спуску, та дихання. Хоча в А4 і без того будете попадати на 50м. P.S. Я будете його змащувати чи проводити якісь маніпуляції, то слідкуйте щоб в циліндр з поршнем не попало мастило, бо буде ефект дизеля і порве манжету.
этот звенящий дурострел нельзя зажимать.оно должно просто лежать на ладонях.Прицел оптический убьет любой если не поставить амортизирующий кронштейн.На мой взгляд-пакость со всех сторон,но мощная.
Насколько я пытался вникнуть в пневматику ..все что что выше 300 м/с - не будет кучности.пружина- зло,переломка- зло..да..и хатсаны..
типа да,точность-до 10 дж и 10м.все как в олимпийской пневме,но это относительно,более мощные могут стрелять не плохо.например на 50м спичечный коробок,но именно это многими любимое изделие из за цены и мощности-не фонтан,его младший брат,более адевкатен.И есть много,очень много более удачных аппаратов за похожие деньги. Но каждый имеет право сам наступить на грабли.а вдруг понравится. Самое точное и интересное что было в пользовании-копия винтовки Генри на баллончиках,2-х одновременно,с такой же перезарядкой как у оригинала,только подача из барабанчиков,родные мушка-целик и с 8-10 метров кладешь спички,не коробок а именно спички.аж скучно.Ведь никакой отдачи.вздрагивания.
добавлю-переломка не зло,но хорошая переломка.А это дорого.ПСП конечно вещь,но требует много допов и желания с ними возиться.
ка 20 доску не пробиваэ ))))) Це так і в упор. і половини доски доходить А казали , реклама Попробую 0,85 грам
Бесполезно,30 джоулей это мощность любым весом,чем он больше тем меньше скорость полета.Хороший результат будет 0.64 пульками,они летят на сверхзвуке.А пробиваемость стальными шариками от баллончиковой пневма но некоторые производители запрещают их пользовать по нарезам.
Бо стальні кульки люблять вертатися то раз, а два сенсу нема шарік по нарізах ганяти, нарізи є для стабілізації польоту предмету довжина якого більша за діаметр.