дык! каюсь....мы все должны были по кавалерии ехать то ... но не успели погоны прийтить и подсумки....пришлось старое...частично и по пехоте... ешо согласен с тем что подвязывать с васильковыми фуриками нужно...в след. раз полевые будя! а вообще мне все по сердцу пришлось...всем спасибо...да и гражданские теплее принимали...
Хороший отчет.Спасибо всем участникам за Ваше не зря потраченное время.. По форме есть вопрос Бойцы НКВД как бы считались элитой как SS у немцев. а форма у всех разная вплоть до погон..это ведь регулярная армия а не сборная со всего фронта
взагалі-то вам до Пастушка))), він командир жіночого загону "Памяті" (надзвичайно розбирається в жіночих спідницях)), ось він герой нашого часу...вдумливо вдивляється в "правильність" чергової спідниці...
мда.... А можно вопрос. Кого именно изображают эти люди? Из десяти человек два офицера и четыре девушки... Дикая мешанина униформы,знаков различия и снаряжения. Удивительные способы ношения всего этого комплекса. Что это вобще?.. Массовка фильма "Мы из будущего"?
да нет....это как в Киеве только поменьше....несколько клубов и организаций...по этому и форма у всех разная...и охвицеры у каждого свои....а за ношение мундиров...ужо не первый год обговаривается и расстреливается несознательный народ ...дык я думаю что ради общего дела развития реконструкции на З.У пущай организаторы приглосют Дядю Ваню в качестве военного советника...думаю всем будет полезно и поучительно...ибо как говорил великий Ленин...учится ..учится...и ешо раз учится!!
- ІМХО велика місконцепсія, яка останнім часом повсюди навязуєтся. НКВД не були елітними дивізіями в розуміннім СС. Зрівняти бойові дивізії Ваффен СС то синьофуражників які стріляли в спину своїм же солдатам є просто смішно.
Звичайно, я впевнений що існують ті хто вірять що земля є плоскою, в норах живуть гобіти і НКВД це еліта на зразок Ваффен Сс. Кожному своя воля.
Де є вичерпна відповідь?????? Вас це влаштовує, це виправдання командира біля якого стоїть людина з кірзовими набійницями , нахольиру їх взагалі натягнуто, практичного застосування вони не мають взагалі, це робиться для того щоб люди мали про що поговорити і з чого посміятися? Скільки вже можна торочити КІРЗА -ЦЕ ГАНЬБА, ТУПІСТЬ, ПОКЕМОНСТВО. і що саме головне люди не перший раз прийшли на рекон. Як може виставляти командир фото своїх бійців і тішитися - ЯКІ МИ ФАЙНІ! Я розумію коли окремі люди мають щось своє на думці і ми цих людей знаємо добре, і їхніми іменами називаємо певні стадії покемонства. но людей з яких усі сміються більше року я просто не розумію. Перепрошую, ці слова сказані, щоб вимахнутися?
Вы в принципе понимаете что такое реконструкция, из чего она состоит,кто делает реконструкцию,чем живут участники этих событий их доход денежный?...скажите спасибо хотя бы за то что у людей есть желание что то делать правильное а форма нужная появится со временем.это для постановки в целом, а для зрителя стоящего на расстоянии в 20-30 метров абсолютно пофигу во что одеты актеры,они принимают происходящие за чистую монету ибо главное не в блестящей пуговице а в правдоподобности происходящего к сожалению не у всех есть возможность купить тот или иной девайс что бы соответствовать на 100% , но они тянутся к этому.
Zemb Ви хто такий взагалі? Реконструктор? Можна побачити ваше фото у відповідному однострої армії яку ви реконструюєте? А краще кілька фото! Ви пишете тут повну маячню. І саме ви не розумієте сенсу реконструкції, як такої! реконструктори не є актори, і у реконструктора ВСЕ повинно бути відповідним тій армії та періоди яку він ВІДТВОРЮЄ (а не грає як актор в театрі..). А стосовно, доходів реконструкторів, то не треба нам тут побрехеньки про бідність розповідати! Не можеш зібрати собі ПРАВИЛЬНИЙ мінімальний комплект - сиди вдоома, і збирай кошти на нього! Варіант 2 - позич у когось правильний шмот, відбудь реконструкцію, а далі знов силди вдома і збирай гроші на свій правильний комплект. Іншого варіанта в реконструкції не дано! П.С. При бажанні завжди можна знайти НЕДОРОГО відповідні речі не реконструкцію, навіть на цьому форумі. А стовоно кірзових післявоєнних підсумків, швайцарського сукна, тощо - ВЖЕ ВСЯ РЕКОНСТРУКТОРСЬКА СПІЛЬНОТА УКРАЇНИ ЗРОЗУМІЛА, ЩО ЦЕ ЗАБОРОНЕНО, лиш до вас це досі не дійшло. Якщо немає правильних підсумків, то краще не одягати взагалі ніяких!
Я не вважаю себе гуру в реконструкції, і не буду мірятися ...ми, я ось такий. Багато людей колись починали, багато людей, і я в тому числі понакупляв непотрібних речей, не порадившись з командиром, і змушені був просто викинути. Я теж не мав коштів на підсумок, портупею, шинельку, СХП, я теж як і інші казав і буду далі казати, що не вистачає коштів на цей чи інший предмет, бо їх реально не вистачає. Для того є друзі, побратими , які позичать певну річ. нема грошей - не тягни на себе те що не правильне і непотрібне, будь скромним. ще раз Вам говорю відкрито, якщо Ви досі не зрозуміли, з цього підрозділу РККА/НКВД сміються усі, майора НКВС під Бродами люди ще довго не забудуть. Хлопці, робіть щось, Ви можете стати нормальними реконструкторами. Перестаньте займатися рукоблудством.
До реконструкції взагалі ніякого відношення не маю. я Копач-це мій єдиний хліб. і в цій гілці тільки тому що був інтерес до того що робить Рівненська команда, була б це Львівська мені було б пофігу хто там і що вони з себе представляють, відчувають себе Сіроманцями або гладіаторами у третьому поколінні. Моє судження, судження глядача,видовища таким як я його бачу.