Купив гуцул жигулі, та й їде до Станіслава за покупками, а сусід йому каже: - будеш Йване їхати до міста, прищепи ремінь, бо в Станіславі гаїшники такі злі, як пси. Приїхав Йван до Станіславова, а інспектор тут як тут, зупинив, підходить до авто і представляється: - інспектор Петренко відкривається вікно і гуцул нахиляється до інспектора і як гавкне йому на вухо, що інспектор аж відскочив від авто, а гуцул каже: - не бійся курва, я припнений
Отличные фото! Хорошие места и люди там приятные (особенно последние события это ярко показали). Спасибо!
і обов"язково побувати в ресторані Аркан с.Шешори, кухня супер, жива музика, ресторан стоїть на річкою 3 поверха:
В июне 2010 и 2012 гг. отдыхал с женой в Косиве - впечатлений море. Косив и окрестности - 2010 г. часть 1:
Сидять два кума і випивають, випили три по 100, і чотири по 50 і один каже: - йду я раз куме за водою, дивлюсь москаль йде, я бігом дубельтівку з плечей, Бах - він упав, - лиш зігнувся начерти води, аж глип, ще два москалі йдуть , я знов за дубельтівку, Бах, Бах і ті попадали, - начернув води а тут курва ціла фіра москалів, я із-за пазухи гранату - бах, достаю кулемет і тра-та-та-та-та....... Другий кум каже: - ой пе@диш ти куме - може і пе@джу, але так їх курва ненавиджу