Колискова для ворога..... Гениально! Рік за роком знову й знову Цю співаю колискову Ти скорись моєму слову Спи Ой жаль мені воріженьку Що став на цю доріженьку Йдеш на смерть, як навіжений Спи Злість покинь покинь утому Більш нема потреби в тому Уві сні навік потонеш Спи Спатимеш в землі холодній Як дитя у моїм лоні Ти довіку у полоні Спи Ти ж хотів землі цієї Тож тепер змішайся з нею Станеш сам моєй землею Спи
Дорогі брати і сестри, тримайте "Автозак" – трек із нового альбому, над яким ми зараз працюємо. Хочемо висловити підтримку всім, хто бореться за свої права, хто відстоює свою свободу та захищає власну гідність. Наша молода демократія традиційно тримається на вуличних протестах і громадянській активності. Голос вулиці диктує волю кабінетам влади. У нас є шанс, доки ми заповнюємо своїм диханням і співом наші вулиці та площі. Всім добра і відваги. Окремо хочемо підтримати наших братів та сестер у Білорусі. Спеціально для вас наш побратим, великий білоруський поет Андрей Хаданович, зробив бездоганний переклад, він демонструється білоруською мовою у вигляді субтитрів. За вашу і нашу свободу! Перешитий камуфляж і пара берців неубита. В мене є моє натхнення і стара бейсбольна бита. В мене є з собою сотка – заничена, остання. В кого є питання? У мене є питання! Хто за мене переписує закони і порядки? Мене трахають весь час за мною ж сплачені податки. Що за стрьомні пасажири тут будують п’єдестали? Я би може і промовчав, але якось піддістали. Приспів: Перевірили кишені, перерили рюкзак. Прогресивна молодь підпалила автозак. Бо само собою тут нічого не розрулиться. Зараз розберемося, кому належить вулиця. Другий куплет: Якщо вміти навіть праведників можна задовбати. Щас підключиться актив і починаються дебати. Щас підвалить на пікет електорат із тренажерки. Бо реформа судів – це фаєри і феєрверки! Передайте міністру – хтось уже приніс каністру. Активісти вже фігнули рідину легкозаймисту. Добрий вечір, джентельмени, розгортаються знамена. Нахуя мені система, що працює проти мене.
Ця група зробила сьогодні мій день не нудним. Чудово грають, класно співають, українською текс мяко лягає на музику, ніби на ній і писали.
Пішла мати на село, А у селі пусто, Ні пшениці, ні муки Лиш сталінські образки. Приспів: Гоп! Мої гречаники, Комуністи начальники, А мужики - батраки, А сталінці - дураки. Позбирались у сільраді, Усі лежні дуже раді. Будем куркулів ділити І не будемо робити. Приспів. Нема хліба, нема сала Все комунія забрала, Ні корови, ні свині. Тілько Сталін на стіні! Приспів. Сталін в хаті, Ленін з двору. Ворушилось у коморі. Все то вожді комуністи. Комуністи - страхаїсти. Приспів. Мужики - дураки, А ми - комуністи. Мужики будуть робити, А ми будем їсти. Приспів. Я маленька колгоспниця Заробила трудодень. Мати ходить без спідниці, А батенько без сподень. Приспів. Сидить баба на рядні Все чекає трудодні. Має сорок і оден, Дайте хліба хоч на день. Приспів. Працювала десять день Заробила трудодень, А од того трудодня Голодую я щодня. Приспів. У колгоспі добре жить, Один - робить, сім - лежить А як сонце припече, То й останній утече! Приспів. Подивися Сталін сам, Як танцює "Комнезам" Працювати не схотів, Записався в "коллектив". Приспів. Ой, гоп! Ти диви! Їде Сталін на свині, Кукурудзой поганяє "П'ятій лєтку" доганяє. Приспів. Їде Сталін на тарані, Оселедець у кармані. Часником він поганяє, Америку доганяє! Приспів. Встань Тарасе, подивися До чого ми дожилися Хата впала, клуня боком І корова з одним оком! Приспів.
При створенні цього відео були використані матеріали, взяті із з особистого архіву 5 роти 93 окремої механізованої бригади (оператор - Анатолій Андрійченко), з архіву Сніжани Потапчук, з особистого архіву Валентина Зінчака, а також з мережі Ютуб. "У ролях": 3й полк спеціального призначення, 93 окрема механізована бригада: 5 рота, 2 мінометна батарея, інженерно-саперний взвод, танковий батальйон, зенітно-артилерійський взвод, а саме: Редут, Турист, Адам, Доцент, Рубіж, Абрикос, Ворон, Шахтар, Гудок, Бокс, Амбал, Паличь, Дєд, Чечен, Дашик, Свірід, Медик, Борода, Броня, Зіна, Граніца, Толямба, Колесо, Риба, Док, Бурса, Полтава, Десант, Кумєц, Рус, Міхалич, Блін та ін.