Гранатомет Мк19

Discussion in 'Військово-технічна інформація' started by Pirat32, Jan 15, 2023.

1. Mishan'ka

Mishan'ka Schütze

У гранат ar383 та м430 гільзи трохи інші ніж у Вас на фото -ось такі. До речі про ненакол, перекос і клин- у 383 частіше але і 430 також були ці проблеми. Але виникають вони при стрільбі навісом. Моя думка це через те, що пружини не докидають гранату в ствол при навісний стрільбі, а також юбка, яка зв'язує лєнту занадто міцно тримає гранатки

Images:

Screenshot_2025-04-11-13-55-39-68_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
  2. Интересные лоты

1. Ще з Курської операції. Всі кошти від продажу рашистских штук їдуть на волонтерські потреби.
      390 грн.
    2. 900 грн.
    3. Шеврон вдв
      700 грн.
    4. Шеврони збирав мій кум, різні напрямки, різні підрозділи орків. Продають бо зберають гроші для підро...
      16000 грн.
    5. 938 грн.
  3. mozart_ngu

mozart_ngu Schütze

ну на рахунок навісної траєкторії вірно, конструкційні особливості Мк просто не передбачають вогонь під такими кутами. Але й при звичайній стрільбі настилом AR 383 без кінця "роблять мозок". Конкретно в моєму підрозділі ми вже перестали їх брати на позиції і тупо віддаємо пілотам під скиди. Уламкова протипіхотна дія в них дуже добра, мабуть найкраща серед 40х53 (це за словами самих пілотів, що працюють скидами). Дуже прикро, що постріли з такою гарною бойовою частиною працюють настільки проблемно (

4. Batal

Batal Schütze

Для використання боєприпасу AR383 виробництва Болгарії потрібне регулювання синхронізації верхнього лотка подачі. Як повертаєтесь до М430 то регулюйте як було.

5. Figaro 2

Figaro 2 Schütze

А як саме відбувається регулювання?

6. Fran111

Fran111 Schütze

Бажаю міцного.
    Питання, прохання до Вас:
    1. Є таблиця для мартирної стрільби з урахуванням висот (+/-)?
    2. При мартирній стрільбі (на 65 градусів виставлен мк) відбувається наступне - в ленті йде накол,але постріла не вілбувається. Одиничний Вог заряджаємо -постріл відбувається. (Є мисля,що пружини не можуть стабільно працювати). Хтось стикався з таким?

7. Олександр MK

Олександр MK Schütze

Перевірте справність бойка, перезарядіть на мартирній стрільбі в холосту і зробить спуск, боек повинен чітко виступати.

Images:

Screenshot_20250920-183716.png
  8. Доброго дня.
    Підкажіть будь ласка може хто знайшов де можливо купити направляючий підшипник що знаходиться на затворі.
    Буду дуже вдячний.

9. Fran111

Fran111 Schütze

Широ дякую. Бойок справний.

10. FaetonZP

FaetonZP Gefreiter

Ще актуально?

11. Доброго ранку.
    Так звісно
    Якщо підкажете будемо дуже вдячні.

12. FaetonZP

FaetonZP Gefreiter

В мене є комплект роликів на затвор до мк19. Якщо цікаво, пишіть у пп.