Креслення гранат по ПСВ Вітаю. Вирішив виготовити рукоятку до гранати Стендера і зіткнувся із відсутністю схем. От , шо вдалось найти в інтернеті: http://img.allzip.org/g/216/orig/10360237.png В описі вказано : 1. Полная длина ручки (от начала до банки) - 127мм 2. Размеры шестиугольной крышки - 80х91мм 3. Высота банки - 54мм По схемі і по описах не зрозуміло який має бути розмір дерев’яшки? Не вказаний діаметер внутрішнього отвору. У кого є оригінали, хто має точні розміри скидайте.
Не очікуваний результат така велика різниця в діаметрі ... можете поміряти діаметер запчастини, що я виділив на фото?
Приступив до виготовленя. Найшов штилистко із берези діаметром 3,2~3,3см. Розпиляв на заготовки із запасом довжини. Вийшло 8 заготовок 5 з яких планую використати для рукояток під гранату Новіцкого.
Щоб просверлити центральний отвір використав в якості направляючої кришку від валіка для малювання. Спочатку серлом діаметр 5мм а потім 9м. Сверлив на зустріч з двох сторін. 10-ю буду щентрувати пізніше. Було б легше спочатку просверлити центральний отвір а тоді зменшував діаметр заготовки а так доведеться побавитись
Накреслив по розміру потайчик 13мм це забагато зменшив до 10мм , на середній заготовці видно мої потуги
За допомогою бормашинки випиляв потаї, в процесі роботи і завдяки кривим рукам вони стали по розміру 13 мм