GPS-навигация

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Siegfried Holste, May 12, 2008.

1. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Вовчика Сірого зламали схоже :(

Tea_M likes this.
    1. Стекловолоконные палочки/кисточки под обжиг диаметр 2.5 мм,1шт , длиной ~200 мм. При «заказе» – возм...
      120 грн.
    2. Чохол на блок керування всіх моделей металошукачів Garrett серії ACE. Головне призначення - захист д...
      200 грн.
    3. (в наличии 5 шт.)
      Для монет 30 мм. Размер бокса 8.5х6 см. Пересыл на покупателе Новой почтой Укрпочтой постараюсь
      65 грн.
    4. Новый старательский лоток D38cm…
      399 грн.
    5. (в наличии 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
  2. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Так, ламонули акаунт. Вчасно помітив, пароль змінив.

fedya_valki, lacis67, Tea_M and 2 others like this.
  3. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Привітався. Майже не зовсім в тему, але на тему нафігатора. Маю Изи Го 505. Там є програвач музики. Як до нього завантажити музику? Зайшов до меню, а там немає папки "музика". Создаю. Скачіваю файл, бросаю до папки. В пристрої музика є. А він її не грае. У чему справа? Еслі що, то формат МР3.

4. ZloyENOT

ZloyENOT Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Камради користувачі Garmin 65S, така проблема при установці OSM карт через BAseCamp установив їх не на карту а в навігатор замінивші корневі файли, ітог - тепер на всіх картах і OSM і TopoActive відсутня нумерація домів ... перепрошивка через Garmin Expres і зброс нічого не дають.
    Попрошу сердечно в кого такий самий Garmin 65S чи можете мені скинути скопійовані системні файли самого пристрою на гугл диск - проблема в тому що криві OSM карти лягли на файли системи (а треба було їх устанавлювати на флеш як оказалося)... Хочу востановити файл з відображенням цифровізації адресів, завчасно Дякую!
    п.с. можливо хто знає простіше рішення цієї проблеми, або хтось з таким багом вже стикався - буду щиро вдячний за допомогу!

п.с. будьте обережні з програмою BAseCamp при установці карт з неї ЗАВЖДИ ставте на карту памяті бо при установці на пристрій вона не робить копію а ЗАМІНЯЄ базові файли, попередження про заміну воно не викидає, і якщо OSM карта крива (в мене вийшла походу з битим файлом цифровізації адресів і їх відображення) може бути така халепа як в мене...осталось поняти як ії вирішити

Last edited: Feb 1, 2026 at 1:55 PM
  5. ZloyENOT

ZloyENOT Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    12
    Доречі хто ще не в курсі за цей ресурс (підказали друзі з Польщі, там усі цим користуються хто їздить і ходить в подорожі), там є можливість вибрати собі формат карти (усього світу) в безлічі варіацій (для біга, туризму, авто і ТОПО що найголовніше!!) після вибору куска він формується і бесплатно загружаєтьс Вам через гугл адресу (підтвердження), дуже рекомендую !!! після загрузки просто кидаєте в корінь папки GAarmin на пристрій (або карту якщо пристрій підтримує формат NTFS бо куксками FAT 32 теж можна але дуже геморно, проще на пристрій вже якщо дозволить обьєм памяті файла до 950 мв, це максимальний кусок, але залежить від карти яку вибрали з якою кількістю інфрмації і позначень..). Дуже спростив роботу :

https://garmin.bbbike.org