Мав на увазі здати ще до обшуку всі заборонені речі, вам мають це запропонувати. А зберігання холодноі зброі криміналом не карається, на скільки я знаю були випадки що зброю вилучали на експертизу, нксперт підтвердждує холодняк, зброя повертається назад, складається адмін. протокол і власника зброі штрафують, за те що не мав відповідного дозволу для зберігання холодноі зброі. Правда я не зрозумів що це за дозвіл, можливо в звичайний дозвіл на зброю вписується холодняк.
Не візьмусь стверджувати, але холодняк при наявності "мисливця" - взагалі може бути не караним. Типу "ай-ай-ай". Але то залежить від рівня паскудності конкретного мєнтозавра.
До речі могли б і комп і телефон вилучити на дослідження, як це свого часу робили в мене. Всі диски, флешки забрати, потім в гараж пішли шмон наводити, дивани віддвигали, залізали в кожну мишачу дюрку. В телефонній книзі на допиті питали хто є хто, скільки я його знаю , де живе і т.д. на компі фото з копа були, було багато питань а хто це, а це хто.... Ви ще легко відбились.
на Львівщині зловили тилових крис які торгували зброєю,СТБ показало.........от що і шукали,в одинь день наврядче співпадіння. але непойму я тут яким боком
Все дуже просто - Ви є у якихось обліках як "особливо схильний" до ММГ А те, що виконавчі трапились цілком адекватні - Ваша вдача. Трапилися б додовбодятли-недоуки, було б як з тим камрадом, який від розпачу почав дарувати товар, щоб від нього відстали.
Все розумію ) по суті...але, Чи не Нас, український народ, наших батьків, синів ще недавно розстрілювали на площі мастера "ласточок" і т.п ..... Все забуто, прощено і не "разоблачілі"... Реформа "поліція" суть - відновити довіру. Але рекомендую, перше вчіть закон і друге - пам'ятайте "...єдиним і ...джерелом влади - є народ". Порада Ваша, Рамзес, правильна і по суті.. просто добавлю, ламайте вже ті стереотипи і починайте, люди з себе. Не хочу щоб мої діти сприймали "режим залякувань" як норму життя!
Простите Модераторы ))) но вижу тут тему отдельной рубрикой на форум и в живое обсуждение "Законодавство і з чим його їдять" ... - прецидент - стаття - на практиці І стане так шо вода в вино перетвориться, а копарі - дипломованими Юристами станут!
Не знайомі а головне управління контр розвідки передали матеряли військовій прокуратурі західного округу. прокуратура порушила справу по факту торгівлі зброєю а саме:снаряди,гранати,кулі.
Отделался лёгким испугом.Хотя фото лица уже есть у них в архиве.Теперь нужно всё делать аккуратно или завязывать с этим.Если что,будут бежать к тебе в гости.