Как закроют - поговорим. И опять дезинформируете. Дело Шеремета не закрыли. Как минимум один подозреваемый (Антоненко) под стражей.
В том то и дело, что по факту никто из тех кому "продавали" должности - должностей не получили. (как я это понял)
Не закрили, я і не говорив. Читай аналогії.Шото довели? Ні. Антоненка випустять. А, твій зеля ж і там обісрався) А спробував недолуго з'їхати на інших)
Не, не в тому. Справа в прямій корупції. Нахабній, я б сказав. А ти так м'яко зразу, тіпа, брат винен, а потім нікого не взяли) Кого ти за дураків тримаєш?
Брат Ермака не является госслужащим, а значит не может быть коррупционером. Там не коррупция а мошенничество. Если, конечно, не будет доказан преступный сговор брата Ермака с самим Ермаком. Учитывая, что лохи должностей не получили, может быть и такое.
нет. чего я просто сужу по факту случившегося. Люди должностей не получили. Т.е. там максимум мошенничество (если им не вернули деньги). Вот если бы они получили должности, это была бы коррупция.
Зараз я скажу, а якби не скандал, то отримали? Ти далі будеш юлити) О в людини часу вести розмови по колу)
Вы правы - я очень люблю манипулировать людьми в сети, особенно теми, о существовании которых не знал вчера и забуду завтра) Будем считать, что Вы уели меня, и я сдался ввиду отсутствия аргументов.
Опять вам народ не такой. Это очень удобно свалить на кацев все про...обы собственной политики. Вот были же люди, в 14-м большинством голосом выбрали кого надо (прошли тест на зрелость), а за время его правления оглупели и выбрали клована (куда то она эта зрелость подевалась). Самому не смешно? Все гараздо проще - от кондитера с его шоблой устали. И привели другую, увы - но за время незалэжности других шобл, лучших чем эти не завелось.
Юрий, я не верю что такой развитый персонаж приходит сюда образумить трёх порохоботов, скорее это личное Советов бесплатных не раздаю но рекомендую на персоналии взглянуть, Кондрат, этот, вот тот Разве не красиво? Бедняги, у них вождя пнул под зад народ Украины , а они думают( хаха) что народ они
Ай, бросьте...никто тут ничего никому не докажет и целей писанина эта по большому счёту не имеет абсолютно никаких. Так, время скоротать да потрепаться иногда бывает дельное пишут, но это редко.
Не дивно що ви голосували за клоуна) Я повторюсь. На народ не жену абсолютно, який вже є. Ну вибрали Пороха в 14, і вибрали. Я тоді за Яроша голосував взагалі. Повелись на серіал і пропаганду, вибрали клована. Лень шото далі розповідати. І так, мені не смішно.
Лінуєтесь то не тре, але штрикнути мене що буцім то я за когось голосував, дививсь якійсь серіал та повівсь на якусь пропаганду Вам було не ліньки). Не журіться, напишіть ліпше якусь пакость про нашого президента, дивись тай легше стане на серці, не дарма мине день)
"Как же примитивно" Так усе ГЕНІАЛЬНЕ завжди було примітивним ... !!! "По поступкам надо судить человека ..." Так і судіть їх по вчинках, хто ж вам заваджає ... ?! "... по тому как он называет Святого Николая/Деда Мороза или на каком языке говорит." По цьому ми визначаємо "свій" і "чужий" а не "хороший" чи "поганий"... ...
"...слухай сюди чудаче" Прикинь !!! Ватан шаровари і вишиванку надів ... "тут усі пам.ятають про твій гешефт з москаликами і на якій мові ти бебекав з ними," Ти не за усіх виступай, кацо ... ти за себе одного говори ... А ти особисто знаєш лише те що кицька запорпала а тому тільки й плітки можеш переповісти, базарна пліткарко ... фу-у-у ... гидота ... "не тре тут корчити з себе еталонного українця" Це не я - це ти корчиш ... бач як зненацька ти защебетав соловейком ... !!! А я тобі вдруге кажу ... Галичанин я, Галичанин ... кацо ... "зрозумів? Нишкни..." Та не дригай ти так ніжками коли тебе не ї....ть ... !!! ...
Шо мєнт, від биття людини із звязаними руками та протигазом на морді у тебе ерекція ... га ... ?! Привик ти у мусарні усіх "біть" ... еге ж ... ? А ксіву забрали усе обірвалося, лишень ностальгія залишилася ... чи не так ... ?! У синагогу сходи та гріхи замолюй ... за роки мусарської служби, їх у тебе цілий віз і ще із малим прицепчиком назбиралося ... У школі тебе "не рюзкого" мабуть москалі однокласники ображали ... ?! Ну і мабуть правильно робили ...
Да ничего подобного. Человек говорит обычно на том языке, на котором говорил с детства. И Деда Мороза/Святого Николая называет так, как родители называли. Это не делает его "своим" или "чужим".