Детский сад, воспитательница проводит занятие. "Какая страна самая богатая?" Дети отвечают: "Советский Союз". — "Какая страна самая справедливая?" — Все: "Советский Союз". — "Какая страна самая красивая?" — "Советский Союз!" Вдруг один маленький мальчик(Вовочка аль ВВП) заплакал: "Хочу-у-у в Советский Союз"
РЕН ТВ смотреть категорически нельзя - это разрыв мозга ... Там только и говорят о пришельцах летающих тарелках и пр. и т.д. и т.п.
почему только про пришельцев.не только.я вчера с утра смотрел про нефть.оказывается НЕФТЬ живое существо, откуда? правильно....,из космоса.короче за пол часа передачи у меня реально чуть не оторвало баллоны.БРЕД.причем сивой кобылы,причем еще выступали какие то академики РАН,ну или проФФесора и этот бред подтверждали.и что самое главное,ни единого из этих академиков РАН,я не нашел в списке.мож секретные аККадемики.
В Москве ожидается сильный ветер, спасатели советует отключить свет Тема: Погода в московском регионе: осень 2013 года (109) 12:0528.11.2013 (обновлено: 13:46 28.11.2013)1531614 Ветер в столице и по области усилится до 18 метров в секунду. Спасатели просят жителей закрыть форточки и окна, отключить электричество, газ и перекрыть воду. РИА Новости http://ria.ru/moscow/20131128/980299349.html#ixzz2lwBTj4CX
Угу...Из из архива публикаций Комсомольской Правды , Московского Комсомольца, журнала Мурзилка и тому подобные истошники
как ?!?!?с Б-г мерзкого гомосодомского запада? да в своем ли вы уме? что скажет партия? к конце концов ,что скажет Солнцеликий? не говорите такого никому больше,ибо останетесь в этом месяце без зарплаты.а мож и без работы и на Райберте одним тролем станет меньше. а РЕН ТВ похоже не на западное влияние,а на родимую линию партии.у нас все класс,никакого негатива не говорить и не показывать.показывать только генеральную линию партии(Солнцеликого) и тошнотворно-тупые программы .пусть народ этим говном себе головы забивает.
Здається мені шо америкоси тут нідочого , в них демократія вже скільки років що й не дивно дивитись на всіляких педросів та бабодядьків - в них дозволено все що не заборонено , нації в них не має , корінне населення знищили , мавп навезли на плантації , потім мавпи отримали право голосувати й жорстоко помстилися за колишніх пращурів-рабів саме цим бардаком , який по простому називається вседозволеність . Не тільки педики та "транси" , форекзамплів безліч - бо дозволено !!! А з паном E.Sibert згоден всеціло та повністю - не треба тупо копіювати модель чужої демократії та поведінки . Подобаються комусь якісь нестандартні збочення та всілякі експерименти з своїм тілом та душею - гоу , гоу , камон , та й соу бі іт ! Так ні ж - дорветься якесь бабоподібне створіння з пісюном в штанях до грошей і давай творити садом і гомору в шоу бізнесі та владі . Що тільки варті всілякі шоу на телебаченні , в "битві хорів" один з трьох судей педик , в " ікс факторі" те ж , в політиці масово ... Як каже мій знайомий :" Боюсь вже знайомитись з жінками на солідних міроприємствах - не дай боже в неї в трусах кабака сидить !" . Так воно ж так і є , колись мені було хоть крізь землю провались коли ми святкували новий рік , а в мого друга онучка , дивлячись телевізор запитала :" Дєда ти знаєш что марго єта травести діва !" а на його запитання чи вона знає що таке діва та без запинки відповіла :" Канєшна , єта очень красивая кинаактриса , толька ана дядик и у нєйо есть піська как у мальчикав " Так от як після вседозволеності на телебаченні та в суспільстві втлумачити шестирічній дівчинці що в дівчаток не може бути так як у хлопчиків , що мами не бувають чоловіками , а тато є справжній чоловік і він повинен бути мужчиною та свого часу служити в армії , бути здатним захистити сім"ю та бути спроможним продовжити свій рід . А всілякий лібералізм та показову терпимість до подібних явищ в суспільстві ( й не обов"язково це Америка - Європа навіть більше в цьому лайні застрягла ) ми маємо розцінювати як прояви тієї самої еволюції , котра десь дала косину й утворила гермофродитів , шизофреників , мутантів та інших нетипових створінь . Якщо вони не ведуть себе агресивно та нав"язливо - то хай цим займається церква та медицина , хай собі живуть та існують ( аби тільки не розмножувались ) , а от поголовно населення будь якої країни клеймити та відмежовувати не треба , свого часу Америка була взірцем патріотичного виховування молоді та втілення науково-технічних досягнень .
А если четно,то надоели эти темы со страшилками-геи,лисби,педофилы,еврейские людоеды.Знаю одно-в Европе не видел неодного гея,который бы открыто зто офишировал,дочка вернулась с практики в США,по ее словам америкосы очень религиозные люди,а негры с любопытством рассмативали ее,и всячески старались подружиться,а в последствии копировали ее в одежде и манерах.Считаю все эти страшилки выдумками недоумков.