Голос краины.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 13 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ruslan-centr

ruslan-centr Модератор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    4.294
    Адреса:
    Приазовье,Neu-Schwabenland.
    Так. Гражданин "ocтрый",советую сбавить обороты и быть чуть вежливей.Ферштейн?(немецкий тоже учить начал).

Вот возьмем для примера-меня. Я живу в Донецкой области. С детства Я географичеки находился в русскоязычном социуме:детский сад,школа,техникум,институт,университет. Все на русском! И Я не считаю,что это правильно! Почему Я должен разговаривать на чужом языке?ответ: в се-се-се-рии это было обычное явление. Теперь совок благополучно издох,а Я остался. Впрочем,как и все окружение.И все говорим,к сожалению,на русском.

Родной язык человека-это тот,на котором он думает.Язык мышления не меняется -хоть ты 10 языков выучи,думать все равно будешь на языке детства(основы психологии человека).

Так вот,думаю Я на русском. Говорю же на нем. Но не считаю это правильным! Что делать с такими как Я? Учи не учи,родным будет окупантский(причины выше). Ну,а разговаривать как Азаров... Не хочется выглядеть смешно. Так и что Я янычар поэтому?? Я живу в Украине и считаю свою Родину лучшей страной в мире. Я украинец-и горжусь этим,пусть и на русском!

и вот это как? Герои Крут были російськомовними и при этом мыслящие на русском языке(выше описано). А в окупантов они стреляли и правильно делали. Оказывается,не столь язык важен,а поступки.

Set Izengrimm, likantrop та юквест подобається це.
    1. (в наявності 5 шт.)
      Акумулятор Arexes 18650 Li-Ion 3200 mAh, 3.7v, реальна ємністю 2200 мА·год. призначена для забезпече...
      145 грн.
    2. Маю в наявності таких 9 штук повністю нові в коробках брав по 29 доларів за штуку. На розетці такий...
      750 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Конектор для магнітного кабеля. тип: MicroUsb Комплект: конектор
      20 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Алюмінієвий корпус Портативний зарядний пристрій Power Bank на 4 акумулятори формфактора 18650 до 12...
      186 грн.
    5. Повербанк Container KJ-C6020B 20000 mAh это эффективное зарядное устройство, идеально подходит для и...
      650 грн.
  2. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    КАЦО! Нещасний ти чоловік - тут ти "москаль", а там ти "хохол"!!! :D:D:D
    Та хоча б в "ДУШІ" ти хто ???

3. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265
    Бо Украина моя родина и мы с русскими вместе жили веками и вам галичанам этого никогда в жизни не понять, вам ближе ляхы, немцы, австриякы и т.д.

4. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Украина - "родина", а Росія?

5. likantrop

likantrop General-leutnant

Повідомлення:
    14.173
    Адреса:
    Вифляндия
    Скажите , Вы гость или интервент ? (с)[​IMG]

KAISERLEMBERG та консерватор подобається це.
  6. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265

Я человек. Там где я живу людям наплевать кто какой национальности, там смотрят случаи чего ты меня с пармы(тайгы) вытащишь.

7. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265
    Тоже!

8. ruslan-centr

ruslan-centr Модератор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    4.294
    Адреса:
    Чушь и бред! Нам все одинаково близки,но только как добропорядочные соседи.

Никто и никогда не относился более пренебрежительно и исключительно с имперской позиции "старшего брата" к Украине, как русское правительство абсолютно любой формы правления за последние три века.

MARYAN, KAISERLEMBERG, юквест та 2 іншим подобається це.
  9. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Це заслуговує ПОВАГИ з великої букви. І може бути прикладом для багатьох, навіть для таких "зацьонтих патрійотів", що сховалися за Збручем.

E.Sibert, KAISERLEMBERG та ArtBorsuk подобається це.
  10. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265

Ответ вам по этому вопросу дам завтра, а на сим позвольте откланяться и убыть по своим делам. Честь имею.

11. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    КАМРАД, з такими як ти нічого робити не треба. Ти у повному порядку !!! Таких як ти - "ЩЕ ТРЕБА ПОШУКАТИ", хоча ти й російськомовний та мислення у тебе УКРАЇНСЬКЕ, тобто душею, розумом і серцем ти - СПРАВЖНІЙ УКРАЇНЕЦЬ !!! А це головне, бо хоча ти і російськомовний та твої діти уже будуть розмовляти рідною українською мовою (якщо Табачник не організує зворотнього) і надіюсь РІД ще одного українця не припине свого існування, а разом із ним весь УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД! І пишу я тобі це не через те, що ти "модератор" і можеш мене "забанити" (мені фіолетово такі погрози), а від душі і серця!!! Адже тих хто пишається своїм українським походженням не так вже й багато!!! :beer:

Який же ж ти ЯНИЧАР, якщо живеш в УКРАЇНІ і пишаєшся тим що ти українець, вважаєш своїми ворогами тих, хто є ворогом української мови, українського народу, української історії та української ментальності і культури???
    Ти справжній БАНДЕРІВЕЦЬ тільки російськомовний, а таких в УПА було досить багато. :smile_12:

А на рахунок МИСЛЕННЯ! Яка різниця на якій мові ти думаєш ??? Головне щоб думки, погляди і ВЧИНКИ у українця були "УКРАЇНОМИСЛЯЧИМИ", а не "МОСКАЛЬСЬКОМИСЛЯЧИМИ"!!! Це власне і відрізняє НАС від ЯНИЧАРІВ!!!:mad:

юквест, refmechanic та likantrop подобається це.
  12. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Ти бач, експерт з,явився! Лемберг, кто ты такой, чтобы давать оценку и свои заключения по людям? Эксперт по патриотизму? По расовой чистоте? В Харькове люди которые говорят по русски передали первую партию танков Оплот Таиланду. Эти люди для Украины сделали максимум, в отличие от недолугих псевдопатриотов, которые ходят в слабостиранных спортивных штанах и кричат примитивные лозунги про плохих и хороших украинцев. И в ЛЕ-Бурже наши разговаривали по русски-но толку от них больше, чем от разных полуграмотных зомби-патриотов.

13. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Хто я? Ну напевно - представник "..недолугих псевдопатриотов, которые ходят в слабостиранных спортивных штанах и кричат примитивные лозунги про плохих и хороших украинцев" :D і своїм "бандерівським" розумом не можу зрозуміти що ви "люди которые говорят по русски" зробили такого максимально героїчного передавши танки Оплот Таиланду??? Яка нам україномовним від цього "ПОЛЬЗА"? Адже грошей ми тих і так не будемо бачити (регіонали розкрадуть), а з тих танків людей будуть убивати (а це великий гріх), "гордитесь" пам"ятником леніну (це ідіотизм), єврея КЕРНЕСА проголосили ГЕНЕРАЛОМ КОЗАЦЬКОГО ВІЙСЬКА - так це взагалі сміх і блюзнірство!:D

Нічого НАДЗВИЧАЙНОГО, нового і розумного у діях "людей которые говорят по русски" не бачу!
    У 1917 р. вову леніна ви вже проголошували богом, Харків столицею!:D
    У 1939-41 р.р. "люди которые говорят по русски" танки, пшеницю, метали, нафту та ін. передавали Гітлеру, а потім "завдяки вашому розуму" він вас загнав майже до білих ведметів!:D
    Та не ваш розум вас від Гітлера урятував, а американські і англійські жиди порядували "ваш розум" від ганебної поразки!!!:D:D:D Так що кацо - НЕ СМІШИ ЛЮДЕЙ!!!:D:D:D

14. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    Брехня, йому Кук око наганом вибив на допиті. До речі, не зрозумів - звернення "ваш" та "ваші" до кого відноситься?...:smile_7:

15. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я тебе не кацо, для начала, а если ты не понимаешь ничего, то не пытайся мыслить. Ты вообще в по-жизни работал, ну хоть год для блага государства? Если ты не видишь, значит ты глуп. Тебе пояснять бесполезно, и про технологии, и про особенности крупных контрактов, про имидж державы. Несешь разный бред, без смысла и логики. И своим бессмысленным бредом наносишь непоправимый ущерб патриотическому движению, в т.ч. и за украинский язык, потому, что умные люди с такими не хотят иметь ничего общего. Еще черепа померяй!

16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    КАМРАД, боронь БОЖЕ!!! Звичайно що не Вас.
    У Вас "не той колір форми" і не цього "кольору" ДУША!!! :beer:

Так і від руки самого КУКА його смерть "героїчних рис" не НАБЕРЕ!!!:D

E.Sibert подобається це.
  17. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Не КАЦО то НЕ КАЦО, але й не КАМРАД!!!
    Та звідки у мене розум у моїй "бандерівській" голові?:D Якби я мав у голові розум, я б тебе запитав про "крупні контракти" і "імидж держави" на прикладі ЧОРНОМОРСЬКОГО ФЛОТУ. Контракт про оренду - ГРАНДІОЗНИЙ, а орендна плата - дуля з маком!:D Грошей з ЧФ немає а ОКУПАЦІЙНИЙ ФЛОТ терпимо - МИ ЩО ДУРАКИ? НАФІГ НАМ ВІН ЗДАВСЯ???:D:D:D Краще американцям базу ЧФ здати і буде тоді нам москалям чим за газ платити!:D ЧФ у нас стоїть на халяву, а за газ москалям найдорожче від усіх європейців платимо!!! Ми що ДУРАКИ??? Чи це мій "бандерівський" розум не розуміє вашого "москальськомовного" ПРАГМАТИЗМУ???:D То поясни мені КАЦО якщо ти щось у цьому розумієш!!!:D Чого це ми так "НАГИНАЄМОСЯ"? Який у цьому РОЗУМ???:D

ПРИЧОМУ КОНТРАКТИ З ОБОХ БОКІВ ПІДПИСУВАЛИ МОСКАЛЬСЬКОМОВНІ А НЕ БАНДЕРІВЦІ!!!

юквест та ArtBorsuk подобається це.
  18. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я твой "бандерівський розум" не понимаю, скачешь с темы на тему, я ему одно, а он про Гитлера и флот РФ. Такое мышление неконструктивно, и напоминает блевотину винегретом.

19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ось бачиш немаєш відповіді!!! А ще черепами хотів "мірятися"!!!:D

20. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск

Не розумію взагалі, чому даний персонаж толеруєтся. Його банять, він регіструєтся новим ніком і знову срач розводити. Це вже четверта ре-інкарнація. В баньку би пора.

21. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Яка "БАНЬКА" КАМРАД - в ПЕКЛО його, в ПЕКЛО!!! :D

22. ruslan-centr

ruslan-centr Модератор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    27
    Повідомлення:
    4.294
    Адреса:
    Спасибо! Теперь Я могу быть спокоен. :D

Вот честно: когда вообще говорят за УПА или Бандеру - Я диспозиционно молчу. С одной стороны - УПА и Бандера сражались против Советов,но с другой- и против Рейха(смотрим на мой аватар ;)). Хотя если СС-овец может быть бандеровцем...:D

23. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    СС "Галичина"-два в одном!

24. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Жовто-блакитне.Якшо так погано ,чому не тікаєте в іншу державу?

25. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Може, може!!!:D В історії СС "ГАЛИЧИНА" так і було!:smile_12:
    А на аватарі за плечима вроді РІДНІ КАРПАТИ!

В ПРИНЦИПЕ КАК ГОВОРИЛ ФЮРЕР "ИЗ СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТА НИКОГДА НИ ПОЛУЧИТСЯ НАЦИОНАЛ- СОЦИАЛИСТА ИЗ КОММУНИСТА ВСЕГДА"

Із ССівця не вийде лишень КОМУНІСТА!!!:D

Статус теми:
Закрита.