Голос краины.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 13 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    ага. а нас топленными машинами.

2. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Нічого я у Польщі за наших дівчат відомстив!:D

E.Sibert подобається це.
  3. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Дешевий сир у мишоловці.

4. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    Карати їх, карати!!!!! :D

5. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Красивое слово "буфер"-импортное,заграничное:).Как было дикое поле,так и осталось.З.Украина, итак больше тяготеет к загранице.В.Украина,так сказать промзона,пустая как барабан,все продали,все закрыли и тяготеет к водке и пиву.Плюс проблему языка раздули до безумных размеров.
    Какой буфер? Какая оккупация? Секс ,наркотики и айрон би.Ну и гхарант с покращеннями,куда уж без него.Украина- вперед!!!Хороший лозунг,как в песне-"цели нет определенной,но пузырь тоски зеленой,мы раздавим под огурчик,под солё-оный".

Суер*Выер подобається це.
  6. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Отредактируйте сообщение,а то жена увидит.Будет вам потом,"вiдомстив":beer:

7. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Горілку і пиво ніхто нікому насильно в горло не заливає, тим більше наркотики. Ну а секс... куди ж без нього...
    На рахунок гаранта - ну ніхто не подобається, то може нам когось з Марса запросити? На рахунок теперішнього: перефразую відоме "Бачили очі кого вибирали, тепер ...."

KAISERLEMBERG та консерватор подобається це.
  8. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Все красиво,как говорится-"Хочешь пЕть -пЕй,не хочешь -не пой". А куда людям деваться? Лишили-главного,работы! Развлечения-то остались.Сделали из страны сырьевой(земельный)придаток. Работа,в основном на стройках,в Киеве и в Крыму и чуть-чуть в Одессе. Видели кого выбирали? А был выбор? Не смотря на свои убеждения,принципиально проголосовал за "Свободу". Только вот смотрю на них,теперь,и не вижу разницы.Все разговоры о том,что если бы они были бы у руля и все было бы иначе,не приемлю." Если бы так,а бы,то во рту бы вырасли грибы" или знаменитая фраза из фильма-"а если бы он вез патроны?"Куда не посмотри,на любом уровне грабеж и воровство,по всей стране под прикрытием всевозможных лозунгов.Мы все кричим,что Россия нам газ дорого продает и оккупирует ЧФом Украину,да ,есть такое гавнецо. На хер это флот нужен? Из-за их зарплат,цены в Севастополе(вторая столица,нах) на все,как в Киеве. А кто украинскому флоту платить будет? Какое правительство или какой народ,который на рынках торгует и еле-еле концы с концами сводит? Дивизион подводных лодок.:rolleyes::smile_6: Как вам?Каких? Запорижжя!!! Или тех ,которые с войны не подняли,включая немецкие?А если не будет ЧФа,то Севастополь и окрестности будут в глыбокой ..опе.Заграница нам поможет? Чем? Очередным кредитом? Ща вот будет,какая нибудь очередная сессия,чего нибудь и нас быстренько заберут в ЕС. Ну и соответственно-заживем!!! Да ,нас и в ТС,особо брать не хотят.Я же говорю,дикое поле.

mida та E.Sibert подобається це.
  9. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Вы напоминаете мне оптимиста из бородатого анекдота:Идут оптимист и писимист.Песимист начинает стонать что мол,все плохо,хуже бытьнеможет.Оптимист возразил-может быть и хуже.:smile_9:

10. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Чом я не сто....ий?
    Дайте в члонек мені силу,
    Муки ляшкам, муки! ()

E.Sibert подобається це.
  11. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina

E.Sibert подобається це.
  12. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Ну,и...напоминаю,и дальше ,что?
    Вы разве ни разу не обращали внимание,как встречаются знакомые и спрашивают друг у друга как дела? А в ответ,слышится-"все нормально,лишь бы не было хуже".

13. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    я слышал на вопрос, рассказывай, чего нового? ответ, что тебе нового рассказать? в одной стране живем.

tension69 подобається це.
  14. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну так камрад, тебе ж ніхто і не винить - винять МОСКАЛІВ,:D адже це вони втвоїй школі впровадили "москальську мову", це вони тебе заставили служити у москальській армії де зновуж таки москальська мова, і в інституті москальська мова, і на роботі москальська!:D Одним словом - суцільна москалізація! Твоя "вина" хіба що втому, що ти не пручався цій клятій МОСКАЛІЗАЦІЇ. А те що ти себе називаєш "недочеловеком" - це перебор (я тебе так не називав:mad:), якщо ти вважаєш себе українцем, то не ганьби такими висловами ні себе ні українську націю! Мій дід колись давно навчив мене такій сільській мудрості:

"Кабан без шерсті - це вже свиня!" (Українець без української мови - вже не українець!)
    "Якщо вовка навчити гавкати і посадити на ланцуг (цепь) - то це вже пес, а справжній вовк ніколи псом не стане!" (Якщо українець зрікся своєї мови, то він не був справжнім українцем!)

"...Ввиду того, что на форуме нецензурная брань запрещена, предлагаю каждому домыслить самому мой краткий , но энергичный ответ...." - ти думаєш, що ти сказав щось мудре і дотепне?:D Така дурість до лиця лишень МОСКАЛЕВІ, причому бухому!:D:D:D Тому чим ти "гордишся"??? :D

юквест подобається це.
  15. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Та ні! Їдь в зоопарк - котам і бегемотам там будуть раді:D, і зновуж таки - української мови вчити у зоопарку не потрібно!:D Мнявкати можна і москальською!:D

Моє шанування!

руслан100 та юквест подобається це.
  16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ні не всіх! Руками б"ють тільки рівних собі! Котів - лишень ногами, щоб не підхопити якоїсь зарази,:D а "обиженых" - ногами, щоб "не законтачитися":D! А оскільки у тебе не лев на синім полі, а червона зірка на чолі і ленін зі сталіном наколені на задниці, а замість німецького камуфляжа москальське х/б із нашивкою із зіркою давида, в зубах смердюча самокрутка із махорки (замість порядних цигарок), замість порядних чобіт із шкарпетками у тебе портянки і кірзаки, а "вещьмешок" набитий краденим крамом із галицьких селянських хат - то виключно ногами!!!:D

Моє шанування!

юквест подобається це.
  17. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    А це вже яке життєве кредо в людини - хтось маючи достатні статки не буде їх транжирити, а хтось буде пити на останні копійки, а то і в борг.
    Я ніколи не можу зрозуміти вислів "немає роботи", робота є завжди. Інше питання - як за неї платять. Зрештою у нас в Україні є достатньо земель де можна прикласти руки, правда тоді доведеться забути не тільки про пиво, а подеколи і за звичайну воду, бо не буде часу, щоб попити.
    З приводу голосування: я мав на увазі президентські вибори, а Ви перевели на парламентські. І зрештою, якщо вже там не було за кого голосувати (окрім ПР і Свободи), то це дивно. Але всі ми чомусь вибираємо так звані "успішні" проекти, не дивлячись, що на ці проекти злітаються як мухи на г... мед всі кого цікавить швидка нажива.

юквест, руслан100 та консерватор подобається це.
  18. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Гей ти, котику із трепанованим черепом!:D До тебе ще не дійшло що тему москальської мови можна піднімати лишень в Україні, а в жодній європейській країні вам москалям би цього не позволили. У європі ви вважаєтеся дикими і п"яними варварами, хамлом і безкультурщиною і окупантами гіршими за німців. Німцям давно усі усе пробачили (крім жидів), а вам ще довго не забудуть! Такими вас бачуть і усі галичани (крім понаїхавших москалів), то може варто задуматися чому у вас тут така репутація? Може всежтаки не галичани такі погані, а у всьому завинила ваша історична поведінка, ваше ставлення до галичан! Може винувата ваша дебільне самовозвеличеність і зверхність над іншими народами і мовами? Якщо ні вас ні вашої мови не люблять ні у бувших соц.республіках, ні у країнах Європи, то може у цьому винуватий не KAISERLEMBERG ні NORMAN, а ви самі? Може вже час найвищий перестати когось навчати (бо і самі не дуже навчені) і самим чогось трохи навчитися у німців, у поляків, у мадярів, у галичан нарешті!!! Хіба москалі самий розумний народ у світі???:D

19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А нам і не потрібно! У москалів "невидимок" немає!:D

20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А вибирали то "ДВУЯЗЫЧНЫЕ"!!!:D:D:D

ArtBorsuk подобається це.
  21. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265

А чому тоди шановный панэ ваши земляки до москалей на заробитки йдэтэ, раз мы таки погани?

22. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Розумієте, коли я служив у війську, я дійсно носив кірзові чоботи з онучами, і не соромлюсь цього, і х\б також. А ще був АКМ, кажуть дуже гарна машинка. Татуювань у мене нема, про свою національність я писав, зірка Давида тут ні до чого. Учитись Вам треба шановний. Гарно вчитись, довго вчитись. Багато чому вчитись. Примітивна гавкітня нікого не переконує. От ви у війську служили? Може освіта є? Цікаво було-б дізнатись.

23. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Бо ви, МОСКАЛІ, велике ледащо і працювати не хочете!!!:D
    І нам байдуже, що ви "ПОГАНИ", ми ж гроші до вас їдемо заробляти, а не у коханні до вас освідчуватися!:D
    І зауваж КАЦО - своїй мові у москві статусу державної не вимагаємо!!!:D

24. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Якщо ти такий "правильний", то чому хамиш як КОЛГОСПНИК?

25. tension69

tension69 Leutnant

Повідомлення:
    1.297
    Адреса:
    Sevastopol
    Одноязычные из схронов тявкали,так никого и не выбрали.

Статус теми:
Закрита.