Голос краины.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 13 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265
    Выходцы из Галичины тоже двуязычны, воны очень хорошо розмовляють на польской мови и розумиють немецку мову.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 10 шт.)
      капсуля 10шт водонепроницаемый касюль для пиротехнических пультов цена за лот 10шт заводится от бата...
      250 грн.
    2. (в наявності 22 шт.)
      У лоті гніт, вогнепровідний шнур, який служить для передачі вогню в піротехнічних виробах. Швидкіс...
      36 грн.
    3. Одним лотом . Все в хорошем рабочем состоянии. Дымы -белые.
      740 грн.
    4. Цинк сигнальних ракет до ракетниці, білого кольору, 2009 року виготовлення, в кількості 144шт. Короб...
      35000 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Повністю запакований тубус з заводським вмістом всередині)
      800 грн.
  3. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    В Черновицкой области преобладает румынская речь, но это ничего не значит, что румынский нужно вводить в разряд общегосударственного, хотя там стараются протолкнуть эту идею...

KAISERLEMBERG подобається це.
  4. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    УКРАЇНА - одномовна!
    "Вторым языком" розмовляють КОЛАБОРАЦІОНІСТИ, ЯНИЧАРИ, ГОСТІ І ОКУПАНТИ!!! :D:D:D

5. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    МОЖЕ - якщо ножницями йому язик розрізати навпіл як гадюці!:D

ArtBorsuk подобається це.
  6. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Та Ви екстрасенс батюшка... Знаєте яку я знаю мову, а яку ні... Так от до Вашого відома: в загальному в Галичині польську мову знають ті хто виїздить на заробітки до Польщі ( як відповідно чеську. хто має працю в Чехії, російську - хто в Росії), і деяка кількість етнічних поляків та української інтелігенції. Процент же тих хто "розуміє" німецьку мову дуже невеликий. Можу назвати приблизну статистику по своєму селу: із 1400 чоловік дорослого населення, польську мову можливо знає 10-20 чоловік, німецьку - до 10 чоловік старшого покоління. Тобто під Ваші критерії "двохязичних" галичан ми явно не підходимо.
    П.С. Особисто для мене було б щастям "розуміти" німецьку, тоді міг би працювати з оригінальними документами. Польською читаю і розумію, але розмовляти напевне не вийшло би.

KAISERLEMBERG та юквест подобається це.
  7. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Отакої! А я чим винен, що школа, армія ,інститут, довга і тяжка робота все було на російській мові. У меня в роду даже белоруса нет(ну, насколько мне известно). Я по наивности считал себя украинцем и патриотом. Но пришел Кайзер з Лембергу и пояснил, что я недочеловек. Ввиду того, что на форуме нецензурная брань запрещена, предлагаю каждому домыслить самому мой краткий , но энергичный ответ на провокацию.

alexxxdem подобається це.
  8. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    а чего тут думать? чемодан, вокзал, поехали ,оккупант проклятый:D я уже в кассах,вам куда билет взять? канадщина шоле?:D

9. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    От тут без російської точно не обійтись. Чи можете і на українській ? (бо в мене б не вийшло - не знаю таких слів).

10. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Надо ехать В Лемберг, отловить Кайзера и заставит его прочитать хоть одну книжку, вместо лозунгов и плакатов!

tigert подобається це.
  11. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Так для цього треба машину часу, щоб в Лемберг... до 1944.

12. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    Спроба тролення зарахована, але ви не уважно читаєте. Мені ідется про такі відкиди суспільства що принципово ставлять під питання вивчання укр. мови на загал, а не російськомовних українців.

13. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я розумію, що Львів-то є Львів, і крапка. Прекрасне українське місто. Но, хлопчик с таким ником явно с манией величия, причем не отягощен образованием.Начитался лозунгов.Из таких получается идеальное пушечное мясо. Я его даже представляю-в зашморганном немецком камуфляже, но на левом рукаве нашивка-желтый лев на синем поле. Вероятно, он думает, что всех надо бить руками.

14. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    ось тут,спізнилися, ви наш канадський пророк. це питання, ще ссср вирішив, мешкаєш на україні, то вивчай, с 2гого по 10й клас та й крапка.
    шукайте іншу тему: рятуйте, русифікують, ганьба, доколе!!!:D

15. alexxxdem

alexxxdem Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    492
    Адреса:
    Самбат
    Ну ты парень гонишь. Это может быть юг, север и восток Украины может быть двуязычным. А запад ну никак-математика мешает. Вот посчитай сам: среднему галычанину кое как удается выучить подобие Украинского языка годам к 16-17. Потом наступает время когда ему доверяют получение загран паспорта и открытие шенген визы. Далее он постепенно вливается в семейный бизнес, доставшийся ему от поколения предков-уход за пенсионерами Европы и добыча кленового сока в Канаде. Языковая практика в этот период очень слабая-ну не хотят эти старые подонки говорить по украински-лапочат на своем европейском наречии и даже за сало не желают изучать язык дабы облегчить участь пересичного заробитчанына. И потому галычанин практикуется уже в Украинской литературе-пишет письма домой о том как кохае неньку но как хорошо жить подальше от нее. Годам к 55-60 передает свой, с таким трудом настроеный бизнес своим нащадкам и вынужден вернуться на Батькывщину-ну не нужно чужое старичье в ухъоженной Европе. За всю свою такую не легкую жизнь, на родине он появляется наездами и учить Русский ему некогда. Получается ты хочешь заставить стариков после 60 учить Русский язык? Ну ты и изверг.

Секретарь горкома, tigert, сиу та ще 1-му подобається це.
  16. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Ошибаетесь то поколение ,которое свободно разговаривало на 3 и более языках вымерло.Мой дед например родными считал 5 языков, но всеравно считал себя украинцем.

17. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Украина глазами социолога-русофоба.:smile_6:А как с теми кто в Россию на стройки ездит?

KAISERLEMBERG та рональд подобається це.
  18. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    помилявся.
    ....УКРАЇНА - одномовна!
    "Вторым языком" розмовляють КОЛАБОРАЦІОНІСТИ, ЯНИЧАРИ, ГОСТІ І ОКУПАНТИ!!!...(с)

19. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Та ні Щоб схопити Кайзера то у 19 сторіччя треба.http://uk.wikipedia.org/wiki/Кайзервальд

20. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Вот поэтому я нехочу больше учить языки акупантов,как приходилось учить моему деду.

KAISERLEMBERG подобається це.
  21. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Та не вчіть! Хто Вас примушує? Примушувати людину-то дурість! ЇЇ треба зацікавити . Он Ваш коллега Кайзер такий радикальний, що викликає підсвідомий спротив.

Snitke подобається це.
  22. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Вы прямо Куклачев-тоже только пряником.А насчет Кайзера то ,да,он мой коллега,и вы тоже,и все копатели Украины.:beer:

23. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Ну чому Куклачев? Колись давно вивчав різні дисципліни, і психологію, історію політико-правових вчень і т.і. З людьми потрібно по-людськи...а не одразу в пику. І авансом називати людину падлюкою теж не дуже добре. Проста істина, але ми про неї забуваємо.

рональд та ArtBorsuk подобається це.
  24. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    А копатели других стран - коллеги?

25. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    У всякому випадку не конкуренти точно.

KAISERLEMBERG та Nikon1971 подобається це.
  26. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Это точно, спасибо;)!

Статус теми:
Закрита.