Голос краины.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 13 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    В Росії крім "путінських москалів" є й нормальні росіяни, причому їх набагато більше, вони самі вашим НКВДистам голови повкручують і в задниці їхні ім позапихають, а ми їм допоможемо якщо "роботи" буде їм забагато і не будуть самі "встигати"!!!:D

2. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Невже я казав, що львівянам мізків бракує? Я був у Львові і люди мені дуже сподобалтсь. Навіт у соборі Св. Юра один місцевий діяч проявив увагу до моєї жінки, бо вона розгубилась, греко-католики ж. Він по простому сказав їй, що це не принципово, все іде з Греції, книжечку подарував. Це я до того, що всюду нормальні люди. Але є 5% т.н. пасіонарних особистостей. Нікуди не дінешся, біологія.

3. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Чого ж це воно моє? Просто згадав історію. Це вже все було, шановні діти відкрийте підручник на сторінці 44. Хто має бажання постріляти, повинен знати, що з великою вірогідністю будут стріляти і в ньго. Я ,наприклад дуже не хочу стріляти в пана Консерватора. Але, якщо він після чарчини з салом захоче мене вивести за клуню, я мабуть скажу йому, будь ласка не треба...Але, якщо він не послухається...

4. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Не ви - є СергейУССР, якось так, в перекладі на общєпонятньій. А тут один городський хизується своїм львівством - всі йому неправильні - і з районів, і з інших областей. То я собі думаю - що ж там у них коїться з йододефіцитом?
    --- А ви аполітично міркуєте. Он Старший-Сіу-Капітан розказав про комплекси. Та й Паромщік - про гори й пальми. То ви вже визначіться - ви з темним жидоселюцтвом чи з вищою расою?

grinder подобається це.
  5. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Отут ви зачепили найболючіше місце. Якщо націоналісти 40-х ще жили ілюзіями, що вороги (НКВС) будуть з ними воювати за певними правилами - тобто воювати тільки з тими хто взяв до рук зброю, то зараз у покоління вихованого на радянських традиціях таких ілюзій немає. І тому якби , не дай Бог, щось розпочалось було б справді по біблійному - живі завидували б мертвим.

рональд подобається це.
  6. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Як казав Чапаєв-я за інтернаціонал... А Паромщик то да, авторитет.... Якщо Він з вищої раси, то я з протилежного боку.

7. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Друже, я вибачаюсь, але Ви трохи не праві. Якщо націоналісти почалу партизанську боротьбу(ще з поляками, яких усі тут так люблять), то вони були не такі дурні, щоб триматись міфічних правил. Поцікавьтесь. А в НКВС дурних не могло бути по природі(такі там довго не жили). Все відбувалось досить професійно. І партизанські дії і контрпартизанські заходи. Плюс оперативна робота з обох боків( яка теж до-речі, не під прапором проводиться).

8. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Конечной целью, к которой стремится Коммунистический интернационал, является замена мирового капиталистического хозяйства мировой системой коммунизма. Коммунистическое общество, подготовляемое всем ходом исторического развития, является единственным выходом для человечества, ибо только оно уничтожает противоречия капиталистической системы, грозящие человечеству деградацией и гибелью.

Коммунисты с беззаветной храбростью ведут эту борьбу на всех участках международного классового фронта, несмотря на кровавый террор буржуазии, в твердой уверенности, что победа пролетариата неизбежна и неотвратима.
    «Коммунисты считают излишним скрывать свои взгляды и намерения. Они открыто заявляют, что их цели могут быть достигнуты лишь путем насильственного ниспровержения всего современного общественного строя.
    Пусть господствующие классы дрожат перед коммунистической революцией. Пролетарии могут потерять в ней только свои цепи. Приобретут же они весь мир.
    Пролетарии всех стран, соединяйтесь!»

9. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я давно подозревал, что призрак бродит по Европе... Призрак..

10. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Я мав на увазі трохи інше. На партизанські дії УПА НКВС відповіло масовим терором не тільки проти тих хто так чи інакше допомагав УПА, але і проти тих хто дотримувався нейтралітету. Пізніше велика кількість тих, які не взяли в свій час до рук зброю, але все ж сповна скуштували всі принади соціалістичного раю жаліли за тим, що в свій час залишились осторонь боротьби.
    Я розумію що з точки зору жителів Великої України Волинь і Галичина складали одне ціле, але умови в тих краях були різні. Наприклад у моїх краях відносини з поляками не були такими напруженими і тому обійшлося без масових винищень як поляків так і українців. Єдиними, хто чинив терор були саме війська НКВС. І в принципі якби не командир однієї з радянських дивізій ( який наважився опиратися НКВС) я міг би і не народитися - в травні 1945 мій батько і дід в числі 60 односельчан стояли перед дулами НКВСівських кулеметів перед викопаною могилою.

KAISERLEMBERG подобається це.
  11. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Обе стороны работали без белых перчаток.На войне как на войне. Есть определенные правила контрпартизанской борьбы. В любой стране они одинаковые. Американцы во Вьетнаме тоже забывали про права человека. Не думаю, что только НКВД прибегал к террору. Просто у них была возможность это делать несколько масштабнее.

12. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Погоджуюся! Тільки чому німці тоді "погані хлопці", а москалі "хороші хлопці"???:D
    І коли галичани висловлються що москалі для нас такі ж окупанти як німці (так само як ви кажети), то їх називають "фашистами" і "націоналістами". За теорією москалів - воювати у ВЕРМАХТІ це зло, а в Червоножопій Армії це героїзм! А в чому тоді різниця між цими двома державами, арміями? Чим одні кращі за інших? Адже: "Обе стороны работали без белых перчаток.":D

13. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    А я не збираюсь Вас у чомусь переконувати. Вибирайте собі тих хлопців, які Вам подобаються. Сподіваюсь, Ви досить зріла людина і розберетесь самі. Виключте емоції, включит аналіз фактичного матеріалу, вивчить аналогічні стуації і правильний висновок значно полегшить Вам життя. Бо, якщо я скажу, що ті і другі падлюки, бо вбивали людей, це буде дуже емоційно.

14. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    ....зате правдиво!:smile_12: Людей на війні вбивають усі, бо на те вона й війна, але падлюки ті хто вбивав нас ще й на нашій землі!

15. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    Не всі хто мешкає у Львові автоматично є львівянами. В 80-тих туда понаїзджало багато села і військових, які виглядом, манерою спілкування і поведінкою відразу створили окремий "контингент".

E.Sibert подобається це.
  16. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    А если родился в Лемберге-то автоматом т.н. элита? Бедный Суер-Выер, он то в сумеречной зоне (так думают те, кто в силу своего скудоумия , его туда определил).

17. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    А що Ви, шановний, маєту проти селян? Чи може цураєтесь свого походження? Багато речей у нашому житті тримається дякуючи селу - сальце хіба любите, а воно на деревцях в міських парках не росте. Не треба базікати на тему понаїхали бо це тема дуже невдячна - дужо мало залишилось правдивих киян, львівян і т.д, але є щось, що можна назвати душею цих міст і нормальні люди це чують, розуміють і з часом стаються тими правдивими. Так що не треба ля-ля.

ArtBorsuk подобається це.
  18. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Ну, в святоотєчєскому Московському патріархаті блюдуть, щоб у церкву не заходили ... дами при критичних днях.

19. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    А де я це пишу?

Мушу вас розчарувати - нікого на селі не маю і сала теж не їм. Але на загал ви не так трактуєте мій пост. Ніде не писав що село то пагані люди, але на загал різниця в культурі між селом всетаки є.

20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Є камрад і дуже часто ця різниця не на користь міста!:D
    І взагалі - село без міста проживе, а місто без села дзюськи!:D

ArtBorsuk та slawuta5 подобається це.
  21. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.930
    Адреса:
    Львов
    Ну злий ви Суер*Выер! А помажте собі не йодом, а скіпідаром тільки не пляцки, а заднє місце....! :D Раніше жив у Львові, тепер лише там працюю - на переферії простіше та меньше метушні. Скіпідар купіть....

Суер*Выер подобається це.
  22. E.Sibert

Повідомлення:
    13.930
    Адреса:
    Львов
    "Наверноє жид!" :D

Мурад аль-Шах подобається це.
  23. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Я, коли приїжджаю до Львіва, завше прошу колегів, аби розповіли новий анекдот про плоскочолих. Тепер ваша черга.

24. E.Sibert

Повідомлення:
    13.930
    Адреса:
    Львов
    Анекдоти в сусідній темі. Скіпідар купили? :rolleyes:

25. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Щось не розумію вашого рязанського акценту.
    СКИПИДАР, у, чол. Безбарвна або жовтувата рідина з їдким запахом, яку добувають перегонкою смоли хвойних дерев і використовують у медицині, лакофарбовому виробництві та ін. — Лаки різні, скипидар, фарби, дубильні речовини1 Все це дає нам ліс (Михайло Чабанівський, Стоїть явір.., 1959, 101); У приміщенні відсвіжуюче пахло скипидаром (Ірина Вільде, Сестри.., 1958, 123).
    Словник української мови: в 11 томах. — Том 9, 1978. — Стор. 266.

Статус теми:
Закрита.