Голос краины.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 13 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Да, брали русские бригады Галицийские поля.....

1. 35 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Брюки BW tropentarn. Оригинальное название: Feldhose orig. Bw 3-Farben tropentarn Оригинальные тропи...
      2100 грн.
    3. 21 грн.
    4. 46 грн.
    5. 29 грн.
  2. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    А австрожидовський Гєнштаб взяв і зробив цілу Україну. То ви говорили, на скільки відсотків є селючим австрожидом?

3. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Та мені фіолетоіо що сказав там якийсь професор і написала собі там москальська газета!

"Таким образом, строя государство, необходимо принимать во внимание тот факт, что народ Украины, по сути, двуязычен..."

КАЦО, народ України не двомовний а багатомовний. Чому ви піклуєтеся лишень про москалів, а татари, а угорці, а греки, румуни, поляки, білоруси і багато інших. Хіба у них немає своєї мови і вони не такі ж громадяни України як твої москалі хіба вони мають права щоб і їхні мови були державні? А стільки державних мов це вже хаос. Тому самий правильний варіант лише одна державна мова - УКРАЇНСЬКА, оскільки ми живемо в УКРАЇНІ (хіба ви москалі у себе зробили інакше:D ). А якщо є ті кому це "замало", то нехай їдуть на свою етнічну батьківщину і там їхні національнодуховні потреби задовільнять у повному обсязі!!!:D:D:D

"..Наибольшую опасность для независимой Украины представляют языковые фанатики»."

Ось тут я з тобою КАЦО погоджуюсь - найгірше для нас це МОСКАЛЬСКИЕ ЯЗЫКОВЫЕ ФАНАТИКИ! :D:D:D

юквест та ArtBorsuk подобається це.
  4. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Мабуть на всі 100, але Ваша галіційська ідентифікація мені не подобається.

5. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Коли і де існувала така незалежна держава "СОВЕТСКАЯ УКРАИНА"???:D
    І невже в цій державі не було ПРОБЛЕМ!!!:D
    І хіба народ цієї держави сам вирішував якою мовою йому розмовляти???:D
    І невже ти служив в "українській совєтській армії під жовто-синім прапором" де офіцери офіційно зобов"язані були користуватися крім російської ще й українською щоб солдати українці могли зрозуміти їхні накази ??? :D:D:D Ти щось кацо вирішив посмішити людей !!!:D

6. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А для Росії не вилізе боком ??? :D:D:D

7. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265

После нескольких веков пребывания в лоне западной цивилизации, жители Галичины полностью восприняли все ее установки и стали противниками Русского проекта. В них глубоко укоренилось чувство меншовартости, которое они передали и своим детям и внукам. Потомки сечевых стрельцов и бандеровцев питают свою ненависть ко всему русскому в обидах прошлого. Вместо того, чтобы воспитывать детей на лучших моментах украинской истории – совместной борьбе с врагами, построении нового общества, они устраивают пляски на гробах и живут своими
    поражениями и предательством своих гетманов. Они готовы каждый день вспоминать беды, причиненные им москалями, забывая о том хорошем, что сделала для них сначала Россия, а потом Советский Союз. Причем половина руководителей СССР было именно украинцами из восточных областей. Это именно кляті коммунякі во главе со Сталиным научили русских, проживавших на Украине украинскому языку и собрали Украину из кусков. Это они развили тут промышленность, открыли тысячи украинских школ и сотни вузов, настроили больниц и поликлиник с бесплатным медицинским обслуживанием, выстроили города и дали людям бесплатно квартиры, построили дороги и электростанции, создали все, что успешно проедается
    уже 20 лет. Что сделал их Бандера для Украины – сначала лизал зад Гитлеру, а когда понял, что никакой незалежности ему не видать и фюрером Украины он не станет, стал уничтожать своих соратников, а потом и простых украинцев, поддержавших советскую власть.
    Часть украинских националистов и укронацистов мечтает об Украине, в которой они дорвутся до корыта и будут хозяевами, часть готова в любой момент выехать из страны и любить Неньку издалека. Подкармливаются они западными спецслужбами и внутренними олигархами. Главный Евроеврей Коломойский недавно заявил о «Свободе»: "Будем надеяться, что чем больше
    она будет набирать электорат, тем ближе она будет смещаться к центру.
    Лучше те националисты, которые прямо говорят то, что они думают, чем те,которые молчат, но все делают за спиной". Так сами того не осознавая рядовые украинские националисты становятся пятой колонной сионизма и транснационального капитала в нашей стране и будут использованы этими силами для ее расчленения. При этом их верхушка цинично осознает все последствия, к которым может привести нарастание межнациональных противоречий в Украине, но в погоне за деньгами или теплым местом во власти, готова бросить страну в хаос межэтнических конфликтов.
    Противостоять этому еще можно. Поэтому все реально мыслящие люди должны единым фронтом выступить против проявлений укронацизма и шовинизма, но в случае нарастания неонацистских тенденций в обществе придется, видимо, отпустить Галичину в свободное плавание под польско-американским прапором.
    http://blog.i.ua/user/4607878/844461/

8. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Ого, а остальных расстрелять! Або, як каже пан Консерватор -за клуню у Львівському метро! Сколько вреда приносят горячие галицийские парни.

9. сиу

сиу Stabsgefreiter

Повідомлення:
    265

Прошу вас на "вы" обращаться. Ни я начав служыты в МВД Советской Украины.

10. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Мовним проблемам буде КІНЕЦЬ!!! А всі інші проблеми у цій темі не розглядаються!:D:D:D Усі інші проблеми у інших темах: "День победы - свято окупантів", "Євросоюз чи назад в гавно до москалів", "Вибори - кого вибирати?", "ПЕНСІЇ і ЗАРПЛАТИ" і т.д.

11. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ви так це кажете наче у нагороду отримали милиці

юквест та killdoz подобається це.
  12. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    До принятия известного закона я считаю мовных проблем и не было.

KAISERLEMBERG подобається це.
  13. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Я коли молюся до ВСЕВИШНЬОГО - то у молитві звертаюся до Нього на Ти! Хіба в МВД у тебе вище звання ніж у ВСЕВИШНЬОГО ???:D:D:D

юквест та ArtBorsuk подобається це.
  14. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Нехай Вас...... хтось там трафить.

15. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Так церква в камеру на троє діб..для з,ясування особі не кине. В МВС треба на Ви і шопотом.

16. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    але то така пісня, і не я перший її затяг. а взагалі то не беріть дурного в голову а важкого до рук.

17. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    1. Після кількох століть лакейської служби москви ЗОЛОТІЙ ОРДІ ви давно вже омонголилися душею, розумом, способом державної політики і світоглядом загарбання! :D
    2. Ми так і виховуємо своїх дітей на моментах нашої історії боротьби за незалежність із нашими ворогами - за останні 450 років найважчим, найкровожерливішим, найжорстокішим ворогом були МОСКАЛІ (як царські так і комуністичні)!:D
    3. Ну якщо глянути на фізіономії путьки і медвежки - то це москалі сьогодні є "пятой колонной сионизма..":D і це на вашому прапорі скоро замість орла буде шестикутна зірка Давида!:D

18. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    В принципі не погану думку підкинули! Ну не дивно у вас практика велика - КАТИНЬ наприклад!:D

19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А в лісі кричи не кричи, ніхто не почує!:D:D:D

20. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Ну от, я вже в Катині безневинних поляків розстрілював. Стандартним пістолетним набоєм європейського калібру 7, 65. Забув, це Наган чи ТТ? Аттілу теж я отруїв? Ох, галичани, галичани, як ви вмієте плодити ворогів... Згадайте ще мого діда-кривава гебня, а я така сама падлюка. Маму думаю чіпати не будемо, треба-ж трохи і совість мати. Їй-богу, не стріляв я поляків. Тоді.

21. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ось і ми з КОНСЕРВАТОРОМ нікого за клуні не виводили...:D:D:D:smile_12:

22. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    І головне аби і в подальшому не довелося.

KAISERLEMBERG подобається це.
  23. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Точно, на Волині в 43 я був сам, а Ви з Консерватором самогон дудлили. Цікаво, а пшеки за що більше ображаються-за Катинь, чи за Волинь?

24. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Бо приїде НКВС і знову усіх в куток поставить.

25. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    В сусідній темі про смішні малюнки один фотограф з Оранжєвой Республіки розповідав, як отим львівським бракує в мізках йоду. Я так сміявся - невже Е.Зіберт мастить йодом пляцки?

Статус теми:
Закрита.