Ну ось і збулась мрія взяв глубінника мобайліка від маски, ну чому його, напевно тому що хожу з маскою 4 про вже майже 10 років, ось недавно хотів поміняти на щось нове, але так нічого і не знайшов, щоб сподобалось. Тому взяв саме цього глубінніка. Чесно скажу я був готовий до косяків по якості ))))) в свій час лопата при моєму дзвінку напевно всім складом оком дріпала, так я їх задовбав настройкою своєї маски, але треба віддати довжне налаштували супер, тепер напевно у мене сама тиха маска)))) хто в темі зрозуміє. По штранзі, штанга телеском сподобалась, блок акумів тойже що і в 4 масці, якість прибора, наче все гуд поки не дивишся на якіссть їхньї пайки а так все вері гуд з верху)))). З косяків вже брав прибор з відірваним ухом намертво прикрученим ізолентою)))) РОЗІБРАВ, УХО ВІДВАЛИЛИСЬ))) як казав один карлік вана утонула)))) фото надам. Пластик туже крихкий, щось на кшталт пластику зі стаканчиків одноразових чи тарілок, товщиною біля 1 мм. Конструктив катушки такий що дуже велике навантаження саме на вуха, ну зрозуміло воно там і відірвалось. Планую замовляти або 3 д друк (може хто підкаже де зробити) або знайти майстра хто зробить по іншому. Для себе бачу ремкомплект на кшталт еквіноксовських на стяжках, бо як на мене клеїти не піде, там навантаження велике. Ну що ще можу сказати в квартирі по воздуху на мінімальній чуйці відстроюється поки хоч трохи не проведеш прибором, потм зрозуміло перевантаження))) Доречі може хтось щось порадить по ремонту
Дихлоретан в поміч. Не просто помазать, а найти абс пластик тонкий, ростворить в дихлоретані, потім заклеїться, но заклеють теж треба правильно, стане суцільним пластиком. Фіг відірвеш,
І так вчора був перший вихід, прибор досить цікавий, відсікання дрібних цілей працює, але не завжди по гвоздям????? один раз відсікає, інший волає (правда гвіздок 150). Під кінець дня почав вже прибор розуміти, на диво стабільно себе веде, ложняків за цілий день пошуків цілий один раз. В комплекті до прибора, якщо сам шукаєш треба брати портативного шукача, або піна, це однозначно. Зараз проробляю тему щоб взяти по типу підводніка з невеликою катушкою, вже придивлявся на алі, доречі може хтось щось порадить. Донце від 12 калібру (латунь) не бере ні як, але і не повинен, з великими цілями питань не має все супер, цікаво якщо взяти меншу катушку, то як буде реагувати на дрібні цілі, і що буде з глибиною? може у когось є думки, щодо цього, бо купляти для перевірки катушку за 10000 якось не сильно є бажання
Трохи розповім про досвід використання. в цей раз перевіряв під лінією 10 кіловольт. Досить низько провода, більшість приборів треба занижувати чуйку для стабільної роботи. Чесно скажу був вражений що маска навіть не пікнула на лінію передач, працювала стабільно. Ще раз про відсікання цілей дрібних..... ну не виходить особливо по гвіздкам треба дуже сильно чуйку крутити, треба розбиратись. Щодо умовного діскрима, беру слова назад. Працює і досить не погано, так наприклад гайку на 30 з глибини десь штика чотко закинув в залізо, хоча ціль як на мене складна для визначення. Телефонував в лопату, хотів спробувати меншу катушку, як вона на дрібні цілі реагує і як при цьому на глибині реагує. Відмовили, питання як вони збираються їх парити по 10000 грн, якщо навіть випробувати не можна)))