Golden Mask 5+ SE

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Balderburg, 5 жов 2019.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.089
    :D та то не дописал , выскочило так

Golden mask подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Квазар АВР, Quasar A...
      190 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Lobo, лоббо,....
      395 грн.
    5. Кобура для піна. Стан хороший. Один раз використовувалась. Дивіться фото.
      335 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.089
    У меня есть вопрос к Сане Соловью .
    В свет от С Соловья вышла катушка за большие деньги, но она как то не хочет по сырости адекватно работать, то есть балаболит. до подошвы пальчиками или травичкой дотрагиваешься бибикает ходить не возможно! Что автор может посоветовать допилить человеку так как у него на переделки нету финансов?! :D

Останнє редагування: 21 лют 2022
    kopboy78 подобається це.
  4. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина
    Як посипався?І як з цим боротись?Чи змиритись і ходити далі?
    По мокрій траві при доторканні ложнячить,по сухій мовчить.Так літній варіант.Можливо з неї зробити всесезонний варіант?
    Цікаво як буде працювати в воді?

5. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина

Питання до знатаків,чи можливо нанести поверхносно графіт?

6. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина
    Немає тріщин,поверхня заливки майже ідеальна.

7. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина
    15 коп рамочник,30см в грунті,плюс над грунтом +- 5см.
    Найшлась всетаки причина ложняків.Зроблю відпишусь:beer:

fedya_valki подобається це.
  8. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Панове, я все ж вважаю, що претензії що до будь-яких покупок має в першу чергу висувати саме ПОКУПЕЦЬ. Мене оце "повноправне представництво" чужих інтересів якось трохи напружує, вже стикався з таким. Давайте поки що припинимо срач і почекаємо думку саме покупця.

9. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Так, панове. Чекаємо обіцяного пояснення причин згаданої проблеми. Досить сратися, повертаємося у конструктивне русло.
    Якщо причина знайдена - треба спершу вислухати, а вже потім робити якісь висновки.

Sanya-gensek подобається це.
  10. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я ніби написав,поковиряли блок управління.Чи ви важаєте за нормальне, хай буде 35 см на щитовик в грунті?:D Вище АЙ-БІ непідскочеш,є межа.За розгін,приходиться розплачуватись комфортом.Якось він ще БУ нечує.В умовно потерпілого :D Маска 4 про,там є що покрутити,щоб все стало на місце.Ибо поставити захист на датчик в вигляді целофанового кулька .Покажу як працююють ГАРАНТІЙНІ ДАТЧИКИ .

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ні... там цікавого не було.При розгоні,приходиться підлаштовувати кожен блок під датчик.Дронтики на масці 4 мають виглядати так.На 5 серії є свої прибамбаси,з котрими можна вести пошук на максимальних налаштуваннях. 20220222_101946.jpg Да і плата покрита лаком 90% глюків Маски.

Останнє редагування модератором: 22 лют 2022
  12. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина
    Дана проблема поступово вирішується.

13. pover

pover Obergefreiter

Повідомлення:
    51
    Адреса:
    Черкасская обл
    А не може там екран виходити на корпус? Треба пробувати мокрим пальцем на сухому датчику по периметру плащадки, мені здалося що біля квадратного отвору більше спрацювань.

14. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Блок "поковиряв" я. Струм в датчику не накручений. Навіть, зробив трішечки менший ніж був, бо власник мав ходтити на дуже важких грунтах, в тому числі й на щедро вдобрених дефікатом.

5 см. над грунтом, до 30 см. в грунті добавлять мабуть не 5 см., а 2-3 см. Тож мабуть, не 35 см. а треба було написати 32-33 см.. Я вважаю що 33 см на щитовик 15 коп., це нормальна чуйка, при використанні такого великого датчика. Щитовик - 15 коп., не маленька монета. Чому ж не можна комфортно працювати з чуйкою 33 см. датчиком ДД 30х32 см., на 15 коп? Якщо не враховувати те що датчик великуватий, і ним менш зручно махати ніж десяткою.

Ось відео, на якому інший МД з таким же датчиком - 30х32 см., чітко озвучує не 15 коп., а суттєво меншу монету - 10 коп., на глибині 32 см. в дуже важкому грунті. І з ним достатньо комфортно працювати, на такій чуйці.

Кульок не нівелює відсутність екрану Фарадея. Потрібно заекранувати ту частину датчика, яку ти не заекранував.

Не маю бажання реанімувати Маску, після тебе. Бачив я, твої плати. Думаю що простіше буде, зібрати нову, ніж відновлювати.
    Та й навіщо крутити блок, якщо він без проблем на повній чуйці працює з рідними Масківськими датчиками? І з моїми датчиками, Маска не реагувала на мокру траву. Тільки з твоїм, реагує, і тільки в тому місці, яке ти не заекранував. Тож проблема не в електронному блокові, а в датчику, який ти зробив без екрану в тому місці.

Mishka* та Petrkum Petrkum подобається це.
  15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти заголовок теми читав?І в блоку управління понишпорив,екран забув з плати на корпус запаяти.Вік датчика бачив?Без проблем можна повторно переграфіти цей датчик.Некепішуй ,все буде добре :D

16. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Екран ти забув на корпус припаяти, а конденсатор як звичайно, ти не забув поплавити. :D Тому й написав, я, що не маю бажання реанімувати Маску після тебе, бо бачив твою роботу.

Три роки для датчика без тирси, це дрібниці. А от тирса може розбухнути, і епоксидка може потріскатися.

То не мій МД, тож я не бачу приводу кіпішувати. Я лише попередив власника, що я не біду реанімувати Маску. Що йому важливіше, датчик чи блок, вирішувати йому.
    Дехто так похабно нишпорить по платах, що потрібно занадто багато часу, щоб привести до тями деякі екземпляри. :D

Навіщо повторно графітити? Є ще якісь дефекти, крім того що ти написав - відсутності екрану біля гермовводу?

17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Масковські датчики ,екрануються обидві катушки,фаза має ставитись на місце 7.....'. Аеросіл набрав вологи і розбух :D.Я не екстрасенс,і вгадувати не буду що там трапилось.Можливо спец на платі десь корпус не припаяв.Або з компаратороми перестарався.Вгадувати не буду,буде в руках спецом для тебе кіно зніму.:D

18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Хиля,я вже не від одного чув що ти великий модернізатор.Навіть були палати модернізовані тобою.Та модернізація на копі вилазить боком.В оригіналі Маска самодостатній МД.і при непошкоджених комплектуючих відпрацьовує собівартість.Від вхідного підсилювача до гучномовця,всі комплектуючі мають відповідати зазначеним номіналам.Тоді все працює,правильно.Не ковиряй МД,ти не розумієш що робиш.Будь мені здоровий. :D

19. Rodegast

Rodegast Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Украина
    Взял Маску 4 ПРО, только она почему то не отстраивалась от феррита, вскрыл блок и ахренел, оказывается какой то слепой рукожоп залез в блок и тупо поиздевался над платой, некоторые элементы были так покавыряны что пришлось их перепаивать, а причина была в том что тот "мастер" зачем то накрутил подстроичник ГБ, вот зачем это надо было делать, кто расскажет??? Я бы руки поломал тем "мастерам" кто так издевается над приборами, зачем вы вообще лазите в блок? Считаю это полным маразмом, ради прибавки глубины в 1 см курочите приборы что потом из за таких "мастеров" приходится самому прибор приводить в чувство. Так что камрады, прежде чем покупать Маску поинтересуйтесь у продавца, а не лазил ли в блок какой ни будь мастер-ломастер, да и вообще никому не рекомендую покупать приборы если их уже покавыряли "мастера"

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Rodegast,А тупо покрутити підстроєчник БГ не помогло?Які деталі міняв?Розкажи :D є ще специ котрі міняють 10393 на 393 А .Модернізація!:D

21. Rodegast

Rodegast Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Украина
    Накрутил как положено, прибор начал нормально от феррита отстраиваться как и должно. И не менял я детали, а перепаял нормально, потому что тот рукожоп кучу соплей напаял на плате, и вымазал места пайки припоем, даже не удосужился всё почистить.

22. kopboy78

kopboy78 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    664
    Адреса:
    Сумщина
    Правду кажучи мав я не одну маску в стандарті і не одну маску від як ви сказали "мастерів".То скажу ,що від "мастерів"прилад стає однозначно краще.Якраз той сантиметр деколи стає в пригоді.Просто майстер повинен знати і любити свою роботу,і бути однозначно копарем.
    То у вас була маска не від майстра ,а так у любителя встромити свій хоботок,а потім спихнути прилад другому.

kleman подобається це.
  23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Rodegast, а я то думав що тоже великий модернізатор.В оригіналі такі плати попадались,деталі були запаяні як попало,з соплями 18 -20 роки.А змінні опори мають властивість ,змінювати свій опір,десь підмокло,десь підмерзло.І не навсіх оригінальних датчиках точка феріту співпадає.Це для розуміння ситуації.Попадаються плати оригіналів де немає бути опору між площадками ,о там 5 ком .Це на МД котрі екслуатуються ,цілий рік :D.

24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Там виробник пхає ,мало непокажеться :D

25. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Не потрібно бути екстрасенсом, щоб зрозуміти те, що причина реакції на мокру траву, датчика виготовленого тобою, є відсутність екрану біля гермоввода. Ти ж сам написав це.

Не звалюй свою провину на мене. Ще раз нагадаю - проблема не з електронним блоком, а з тим датчиком, який ти виготовив. Інші датчики не реагують на мокру траву.
    Якщо б я так криво переробив блок, як ти це нафантазував, то та Маска не мала б в повітрі приблизно 45 см. з штаткою 26 см., а з твоїм датчиком 30х32 см., в повітрі не мала б 48-49 см..

Я не тільки модернізатор, а розробляю дещо. Тож я ще й розробник. А ти хто? Модернізатор???

Були плати модернізовані мною?... :eek: Насмішив. Які плати, та в кого були? :D У Копбоя? З його слів, мені відомо протилежне. Маска стала працювати краще ніж ті, що ти переробляв.

Підкреслюю - з блоком проблем немає. Він прекрасно працює з нормально заекранованими датчиками, але ти сказав Копбою що потрібно вислати тобі не лише датчик, зроблений тобою, для того щоб заграфітити те, що ти не заграфітив, а ще й блок. :D Для чого??? ;)
    Є проблеми лише з твоїм датчиком, який ти не повністтю заекранував. Тож не треба вішати лапшу на вуха людям. Насправді, для того щоб привести в нормальний стан твій датчик, не лише рідний масковський датчик не потрібен, а й блок не потрібен. Достатньо лише звичайного китайського тестера. Але ж ти хочеш щоб Копбой прислав тобі блок з двома датчиками, і щось збираєшся переробляти в блокові. А навіщо? Адже блок працює краще ніж ті, що ти переробляв. Хочеться дізнатися, чому працює краще модернізованих тобою? :D

Прикольно. Це ж ти сам собі написав пораду. :smile_12:
    solovey_2005
    , та модернізація на копі вилазить боком. В оригіналі Маска самодостатній МД., і при непошкоджених комплектуючих відпрацьовує собівартість. Від вхідного підсилювача до гучномовця, всі комплектуючі мають відповідати зазначеним номіналам. Тоді все працює,правильно. Не ковиряй МД, ти не розумієш що робиш. Будь мені здоровий. :D
    Додам - просто заекрануй те місце, яке ти не заекранував, і проблем з реакцією на мокру траву, не буде. Власник казав, що в іншому, проблем з датчиком не має. Легкий, глибокий датчик. На доторкання до кабелю, реакції немає. Точка вирізання фериту, майже як у рідного масківського датчика.

ysabxe подобається це.
  26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    З головою все нормально?Я немодернізую МД.Ремонтую тільки те що непрацює.Або модернізоване різними спеціалістами.Уже не один раз написано,вище Айбі непідскочиш.