Golden Mask 4Xtreme

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Gordan13, 28 вер 2024.

1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.012
    Адреса:
    Украина
    Я для себе хочу зрозуміти, як мені оцінювати свою роботу.
    Абсолютно згоден з Вами. Так і робив, і зараз роблю - не роблю високочутливі МД на продаж, бо у них велика трудоємність та собівартість.
    Але мова йде не про формування цін на МД, а про оплату роботи. Наприклад, Гарретт 250 критикував те, що за різні об'єми робіт по ремонту та переробці МД, та за різні по вартості деталі, я запитував різні суми. Я не ремонтник, і не знаю як оцінювати свою роботу. Тому й запитую про оплату. А Ви як оцінили б свою роботу, по переробці або ремонту МД, якщо б таке робили?

Wiking730 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Короткий опис Сумісність: Металодетектори Teknetics Omega/Gamma/Delta/Alpha, G2, Eurotek Pro Тип кот...
      2000 грн.
    3. Захист на катушку DD 25x19 см. Б.У. 150грн. Відправка Укрпошта та НП
      160 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      9400 грн.
    5. ,Катушка Нел Торнадо для металошукача Макро Рейсер 2. Катушка в доброму стані. Працює без нарікань....
      3525 грн.
  3. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.057
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Я ніяк не можу оцінити свою роботу по переробці або ремонту МД , в мене геть інша спеціальність і вона дуже далека від електроніки. По своїй роботі я можу обгрунтовано пояснити (в разі потреби) замовнику чому ціна така або така.

4. MaxHo

MaxHo Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Київ
    Мабуть у мене не та освіта щоб зрозуміти такі питання. Те що ви описували про процесс розробки та виготовлення приладу в кінці має кінцевий продукт і свою ціну. Одна людина буде на бумазі рахувати та вичіслювати схеми, інша на ноутбуці за один клік це зробить. Я як споживач то мені це фіолетово, мені потрібно результат і все!

флегМАТ подобається це.
  5. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.326
    Почекайте.
    Ви трохи пеперобили моєму корешу за 1500 оцінили, я просив зробити менш апгрейда цього, без усяких там вирізання доріжок, но мені озвучили 1500 мало, 2000 недостатньо , а може, а знаєте що це по часово, а це мало а скільки дасте щоб не обідився.
    Ось за що я і кажу, одним одна сума другим друга третім третя. А потім чуму всі возмущаються?!

6. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.012
    Адреса:
    Украина
    Справа не в електроніці. Я написав подробиці, щоб було зрозуміло якого роду це роботи. Що це не перенесення цементу, не розвантаження вагонів вручну, не штурмові дії, не водіння фури, і не безтурботний відпочинок. Опишу більш знайомі аналоги з життя.

Спробуйте просто, без пояснень написати яка б мінімальна оплата Вас влаштувала б, за слідуючі види робіт.

1. Продумування концепції будинку, який хочете збудувати та продати. (Хто, по якій ціні та для чого може купити будинок? Які кімнати мають бути, скільки їх має бути, та де все розташовувати, щоб було зручно жити, і щоб вкластися в бюджет? Яка каналізація, і де має проходити, враховуючи розміри будинку, розміри елементів каналізації, їх допустимої якості та вартості, а також закони? Пошук потрібних компонентів у різних продавців. Як будете продавати будинок, та за яку ціну зможете продати, з урахуванням того, що хтось образився за те, що не зробили йому хороший будинок, по ціні як мінімум в півтора рази меншій за вартість похабно збитого але яскраво прорекламованого туалету, від дуже відомого виробника, і буде кричати що ціна на порожню коробку і укомплектований будинок має бути однаковою, а Ви запросили з нього більшу ціну за обшивку пінопластом та штукатурку будинку, ніж у його кореша за лише одну штукатурку. Він не дасть Вам нормально поспілкуватися з потенційними покупцями, та з просто адекватними людьми, на ті теми, які цікавлять Вас або їх.) -
    2. Розрахунки розмірів того, що буде встановлюватися в будинку, та самого будинку, щоб отримати бажаний результат, з урахуванням того, що не всі потрібні деталі вписуються в бюджет -
    3. Замовлення та закупка матеріалів через інтернет -
    5. Штукатурка -

Не зробить за один клік. Не існує таких програм. Я беру плати розведені програмою (автороутером), ріжу доріжки, припаюю провідники по-іншому, і отримую приріст глибини на декілька см. Порізав декілька доріжок Фортуни, розведеної автороутером, та перепаяв їх по-іншому, і отримав приріст дальності в повітрі - 5 см. Якщо розміщення багатьох доріжок змінити, то глибина МД розведеного програмою, може вирости і на 10 см. Це не перебільшення.

Суть питання не в тому, як я маю формувати ціну на МД, а зовсім в іншому!!! Я запитую у людей, за яку оплату вони погодилися б робити такого роду роботу?
    Якщо заважає те, що я написав про електроніку, то давайте замінимо це на конструювання будинку, або автопричіпу, або на зовсім знайому тему для тих, хто цікавиться цією темою - Тестування та порівняння МД. Яка оплата роботи по об'єктивному порівняні властивості двох МД, в тестах, та в реальному копі.

Берете 2 МД. Один зразковий, а другий такий же, але трохи модифікований. Їдете на поле, махаєте спочату одним МД, а потім другим, і оцінюєте озвучку цілей, та скільки цілей знайшов кожен МД, на тій же ділянці. А якщо не знайшов, то як розташовувалися цілі, не знайдені одним з МД, і що то за цілі. Оцінюєте однозначність та зрозумілість озвучки кожним МД. Визначаєте тестуванням, та записуєте глибину в грунті на різні цілі у кожного з МД. Перевіряєте чи достатня швидкість реакції МД при реальному копі, а якщо можна зменшити, то оцінюєте на скільки. Оцінюєте реакцію на різні грунти (чи не ложнячить, та наскільки сліпне на пересушених та переораних грунтах); перевіряєте в яких випадках МД може закидати скіфський нак, або кусок маленької фібули в чорнину, та в яких умовах ця ціль буде хоч трохи прихрипувати (під грудкою грунту, під черепком, під цеглиною, і просто в грунті на глибині...)

Яка оплата такої, виконаної добросовісно роботи, була б достатньою, за умови, що таких виїздів потрібно зробити не менше ніж півсотні?

7. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.057
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Щось мені це нагадує таксистів з 90х.
    - На вокзал поїдемо?
    - Скільки грошей?
    - Та ти ж за кермом, ти і ціну кажи.
    - Ну тобі ж їхати потрібно.

Так ми слона не продамо. Вийшов з теми.

бол та MaxHo подобається це.
  8. MaxHo

MaxHo Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Київ
    не розумію таких запитань. Відразу розумію що продавець не впевнений в своєму товарі та дуже переживає щоб не продешевити його та чекає "космічної" пропозиції ціни від покупця, сподіваючись знайти лоха з товстим гаманцем. Так не продають послуги та товари, таких продавців зазвичай обходять "п'ятою дорогою". Немає конкретики - немає попиту.

Wiking730 та GARRETT 250 подобається це.
  9. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.579
    Адреса:
    Слобожанщина
    Нормальний прилад.

Images:

IMG_20250917_101846_391.jpg
  10. MaxHo

MaxHo Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Київ
    мабуть не тримали номального прилада, хоча за свої кошти він мабуть норм

11. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.579
    Адреса:
    Слобожанщина
    Або мабуть хтось не вміє тримати прилад. На разі є Деус 2, Деус 1, Тежон, були еквінокси 600,900. Аськи, Терки, Легенди, Турки я загалі промову...

12. MaxHo

MaxHo Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Київ
    та да, в мене три Мантікори з різними катухами, взяв три бо облом катухи переставлять)

13. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.579
    Адреса:
    Слобожанщина
    Дитячий садочок. Думаєте брешу.... Тююююю.
    З першим Деусом зараз син десь копає.

Images:

20250923_152714.jpg
    MaxHo подобається це.