Golden Mask 4Xtreme

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Gordan13, 28 вер 2024.

1. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.017
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Перегляньте попередню сторінку , там є відео де Іффі проводив дослідження частоти. Примітивно , але все ж якась більш-менш достовірна інфа.

2. Цікаві лоти

1. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор 3, termin...
      190 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Квазар АВР, Quasar A...
      190 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Clon...
      130 грн.
  3. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.159
    Оба прилади дискрім на нуль. Не треба лишніх емоцій. Фішер фішером, але я робив Товаришу на Траціан 13 кгц 32 гу катушку, тягав він динарії з того світу, дуже глибоко. Фібули і накінечрики мінус 2 см від 18 кГц . Тому не все так погано, десь плюс демь мінус. Зато обломків менше, цілого більше:D

4. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    якщо дійсно 14 то тоді в принципі катушка Винищувач повинна працювати у неї заявлені частоти роботи від 5 до 18, можливо і снайперка 7 також запрацює якщо діапазон такий же

5. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    Де ви тут винищувача побачили?:D це друга катушка. Де заявлені такі частоти? Щось я пропустив? Він що мультичастотник?:rolleyes:

6. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    Ні в техдоках на катушку Винищувач зазначались такі робочі частоти. І ця катушка якраз стабільно працює на моїй двочастотній масці 8/18

7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    Ну вана ж намотана то на одну частоту?
    І вирищуіач це другий датчик не цей

8. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    Я знаю що не цей у мене з іншою маскою винищувач на дві частоти

9. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    А у вас що хтось тумблер в катушку поставив? Що в катушці дві частоти!

10. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    Ви неуважно читали, що я писав інформацію брав з інтернета ось тут https://metaldetector.uz/product/katushka-golden-mask-fighter-istrebitel-12-dd/ ну і маючи двохчастотну маску користувався двома частотами без будь яких проблем. А ось з Марс Діскавері 8 частота працювати геть не хотіла на 8 частоті

11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    Я Вас поняв.
    Ви трішки тему по Маскам читали? Де і як частоти появляються і скільки їх зробити можно? Те що ви написали я уважно прочитав.
    Все нормально. Головне щоб Вам зашла така частота.

12. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    Ні по частотам не читав (якщо не важко дайте посилання), і особливо не заморачувався, 18 частотою був задоволений на 8 і не ходив толком, хібашо під ЛЕП, тільки катушками експерементував на різних частотах як працюють

13. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    Я так само як ви буду в темі риться. Полистайте тему Голден Маск 4 про, там все розписували.
    І чого 8 під лепом стабільніше, і чого вона не така глибока ніж 18 кгц і на монети теж , і т.д

14. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    Те що вона не глибока і стабільна це зрозуміло, фізику ніхто не відміняв, мені було цікаво на які ще частоти можна відкрити було Маску, хай пориюсь подивлюсь

15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.159
    Маска ефективна від 12 до 22 , но стабільна до 17.6. І не в блоці підбирати частоти, а на кожну своя катушка. Тоді результат буде. Читайте не лініться.

mk1205 подобається це.
  16. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.215
    Адреса:
    Україна
    Скільки конденсаторів частотозадаючих втулите в блок маски, стільки частот і буде.
    Перемикання або тумблером або галетником. Тесей і Кіборг пятичастотні, але то більше розважальна опція ніж реально корисна, частот забагато, можете погуглити за ці мд. Основна робоча частота всеодно буде 18кГц. Різниці між 18 і 12ть майже не буде, там втрати мізерні, але 12та типу краще полазити по хуторам, нижче 12ти краще не опускати. Між 18 і 8 вже падіння майже 10в +-, частота хоч і нижча але не глибша саме через це. Маю редголд трьохчастотний, 12-14-18. З плюсів це те що якщо втулю масківський датчик, то частоти стануть +3кГц, тобто все одно можна вибирати на якій частоті працювати, основна 18та залишиться, просто зміститься на середину тумблера( реально не 18, а 17.5 десь), ну можна буде погратись на 21кГц та 15ть.Описав як міг, щоб зайве не лопатили по темах.

mk1205 подобається це.
  17. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Київ
    і це все з одною катушкою? Андрюха той що Марс грався під різні частоти ода катуха, але всетаки прийщов до того що кожній частоті своя катуха

18. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.215
    Адреса:
    Україна
    Один датчик це компроміс, в принципі себе виправдовує якщо не 8, а 12кГц, бувають випадки коли треба зміститись, ну наприклад дві маски поруч, ви задавите один одного глюками, чи місце пошуку потребує нижчої частоти. "Андрюха той що Марс" правий, датчик мотаний під певну частоту відпрацює краще ніж той що ввігнаний в ту частоту конденсатором, тут вже кому що зручніше, додатковий датчик на коп брати, чи клацнути тумблером

OkSamyt та mk1205 подобається це.
  19. AlexCh

AlexCh Schütze

Повідомлення:
    24
    Адреса:
    Днепропетровск
    А что так можно? На без резонансной Маске подогнать датчик под одну частоту не конденсатором. Поделитесь опытом. Если можно параметры.

20. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    485
    Адреса:
    Ukraine
    Дядя Вася з сусіднього села робе краще. Черговий болгарський фуфл