Golden Mask 4Xtreme

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Gordan13, 28 вер 2024.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.314
    Адреса:
    Україна
    Мікрофон вловлює коливання, і до межі свого робочого діапазону показує частоту, приблизно до 22кГц. Звісно що це не замінить профі аналізатор з суперточним вимірюванням, але доволі точно, я перевіряв колись з тим що Соловей на редголді наробив то сходилось+-, 0,1кГц

2. Цікаві лоти

1. Опис: Виявлення всіх магнітних та немагнітних металів; Чутливість, що налаштовується на широкий спек...
      70000 грн.
    2. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      5800 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Clon...
      130 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Переглянути вкладення 9408730 Переглянути вкладення 9408727 Продам комплект з 3 болтів і 1 гайки бар...
      250 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
  3. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    470
    Адреса:
    Сумщина
    Ви не написали свій чи не свій, логічно що продається свій, якщо не вказано нічого іншого. ( Принаймні я так мислю).
    Якщо вдруг будете продавати свій, напишіть будь-ласка, можливо до того часу ще буде актуально. Хочу родичу придбати, на заміну Мангуста від Хилі. Думав в Хилі замовити, його прилад, з балансом грунта, но щось не відповідає на повідомлення давно.

4. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    470
    Адреса:
    Сумщина
    Якщо будуть цікаві відео, викладайте тут будь-ласка.
    Власник Xtrime також, пишіть свої враження, особливо в порівнянні з 900, та Д2.
    Цікаво дуже.

SergiykAmR подобається це.
  5. hitman

hitman Stabsgefreiter

Повідомлення:
    470
    Адреса:
    Сумщина
    Ферум на скільки стояв на 900?