Глубина обнаружения приборов

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Leut.Horn, 21 лют 2009.

1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Бачив. Я з Вами не сварюся, а лише намагаюся пояснити причину, по якій Вам не дають відповідь по-суті - не вистачає інформації про Ваш запит, щоб порадити конкретний МД.

Навпаки. Я не радив використовувати вертикальні махи! Сам колись прочитав про такий метод, і деякий час користувався ним, поки не подумав, що якщо точність його дуже сильно залежить від точності налаштування на грунт, то треба розібратися, який відсоток помилок дає такий метод, під час не тестування, а реального копу. Почав копати всі сигнали, які озвучувалися як чорнина, і вияснив, що на ріллі, де поле було щедро посипане добривами, або біля залізяк, я міг пропускати місцями більше третини кольорових цілей, бо вони озвучувалися як чорнина.

Металодетектор це не простий інструмент, і потрібно вміти користуватися ним, як і іншими інструментами, щоб досягти найкращих результатів. Без знання прийомів роботи з інструментом, та методики правильного налаштування на конкретні умови пошуку, не вдасться досягти найкращих результатів.

Приведу приклад. Я прочитав про те, що Еквінокс бачить бронзу глибше Маски, якщо бронзовий виріб покласти в контейнер з грунтом, і потрясти його так, щоб при кожній перевірці металлодетекторами виріб опинявся у випадкових положеннях, на випадкових глибинах. Провів я подібні тести, і отримав протилежні результати - Маска вигравала, хоча грунт був дуже проблемним. Потім спробував відлаштовувати БГ Маски не точно на межу вирізання грунту, а так, як часто рекомендували в профільних темах - крутити регулятор БГ від низького тону, до зникнення низького тону. Був вражений результатами - майже в четверті випадків Маска не бачила бронзовий наконечник!

Це для Вас таке питання видається дивним. Для того хто розуміється на МД, воно багато про що говорить. Для мене видається дивним, формулювання Ваших вимог до МД, тому я намагався вияснити які конкретні цілі МД має дискримінувати. Ви проігнорували це, саме важливе запитання, тому я зробив підказку - привів приклади цілей, щоб Ви звернули увагу, що мова йде про конкретні цілі. Ви й цю підказку проігнорували!

2. Цікаві лоти

1. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1700 грн.
    2. Голова Х-Терра 30 состояние хорошее,рабочая
      2700 грн.
    3. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      250 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио-М, t...
      235 грн.
    5. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
  3. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Ок, все зрозумів - пійшов прокачувати знання.
    Всім дякую за увагу до моїх некомпетентних питаннь.

4. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    з Блістулом не розібрався , 12 свістоперделок то занадто . Кардінал то був мій перший прилад , велике чорне від великого кольорового не відрізняється . як писав вище такі маніпуляції зміг зробити тільки з кротом 2хм , от з ним реально на суцільному металевому коврі зміг спокійно копати копійки . але як кажуть чуда нема , думаю що багато чого пропустив .

dominator343 та Cladotrix подобається це.
  5. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    самий ліпший дискримінатор то є рискалик , 100% покаже .

Cladotrix подобається це.
  6. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Джимакса 2 брав би та не мучив себе вибором.
    Брат щось там на хрипахпуках з глибин каже що чує що копає, як насправді то хз, більше щось в голову нічого не приходе щоб і по ціні і по можливостям оптимально, бо спектра то зовсім інші гроші..(

OkSamyt подобається це.
  7. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    я якось тоже хотів Спектру взяти , камрад відговорив , казав що поки його настроїть то пацани вже обідати сідають .

superex2013 та Cladotrix подобається це.
  8. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Першим приладом був Гаретт 2500 .так мені не вірили .що я ним чешую находив.казали .що сам собі підкидаю.Поки разом з камрадами не копали онлайн.Тоже мріяв 8 років Спектру взяти .але за ці роки все було.но Спектри ні.Тоже збили камради .не бери .дуже заумна.Технікум не допоможе з освіти .потрібно академію закінчувати.а потім брати Спектру. А фішка була в тому .щоб не взувати на копі всі інші прилади.Зараз маю Деус і кожен раз хочу зрубати ним дерево в лісі. Але тільки надумаюсь .так раз і знахідка хороша зразу ж вилазить. О так .самого кращого прилада не існує .

TOR, evgeny***, fedya_valki та 7 іншим подобається це.
  9. Piasterol

Piasterol Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    142
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    375
    Повідомлення:
    1.847
    Адреса:
    На берегах Борисфуну
    Якось поїхали до товариша на город покопати, хлопець мав города в самому центрі старого села. Прилад був ЖТІ 2500 та аська. Монет було багато. Я ходив по черзі з товаришем власником городу і він примудрився витягнути чешуйку срібну 2500-м, і це при тому що він перший раз тримав детектор в руках. Катушка була 9.5

форт55, Omikron, superex2013 та ще 1-му подобається це.
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я срiбнi й мiднi чешуйки колись тягав Аськой-250 з Нел Торнадо, коли вони там були. А через десяток рокiв поiхав на те мiсце з Маскою-4, ледь одну знайшов. Так що не прилад головний в нашiй нелегкiй копарсьiй справi

evgeny***, OkSamyt, cer та 3 іншим подобається це.
  11. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    не витримав взяв Скіф-М , думав побігаю а в нас снігу навалило .

Topaz81, Боб67, OkSamyt та 3 іншим подобається це.
  12. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Дуже цікаво буде послухати враження від поведінки прилада на глибокі цілі.

cer подобається це.
  13. Artem Poiskovik

Artem Poiskovik Gefreiter

Повідомлення:
    174
    Адреса:
    Винница
    Як квазар ф3 з високочастотною по чк?

14. andrej1980

andrej1980 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    128
    Адреса:
    Україна
    Пока що мені зараз саме краще ,фішера 75 ,,машина ,вещ і глибіна ,і діскрім ,все вещ ,мав до 20 мд різних пока що нехочу знову щось міняти.

Reinhardt подобається це.
  15. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Де Ви там глибину побачили? Її там ніколи не було.

флегМАТ подобається це.
  16. Artem Poiskovik

Повідомлення:
    174
    Адреса:
    Винница
    Доброго вечора )зі святом )скажіть як по глибині квазар ф3?

17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Як і фортуна, середній.

18. Artem Poiskovik

Повідомлення:
    174
    Адреса:
    Винница
    З якими заводськими мд можна порівнювати?

19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    По настройкам і якості я б не порівнював би не з гаретом не з мінелабом. Остальне від грунта залежить.

20. Artem Poiskovik

Повідомлення:
    174
    Адреса:
    Винница
    А по пошуковим характеристиках?

21. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ну як це пошукові? Один день є, на другий прийшов нуль, потім. Через два дня опять повно. Везуха. Перепровіряли, з теркою Фортуну і квазара з новим блоком, то всі бачили по очереді цілі. Як на мідь закопали то квазар нуль , фортуна начала цеплять при збільшенні току 180 , терка тихо красиво озвучувала. Головне щоб не ламались і не носити феріти з собою.
    Я Іортуну ненавідив що треба було не прое..ть феріт, а то коп закінчиться.:D

gans1969 подобається це.
  22. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Да, без феррита Фортуна не заводится:D

23. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    444
    З ДД-20 частота 25 кгц закидає багато низько проводящого в чорнину. Фортуна в цьому плані краща. Але на мусорці Фортуна сліпне набагато більше ,ніж Квазар.

24. andrej1980

andrej1980 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    128
    Адреса:
    Україна
    Ніколи небуло ,бо ви ним некопали ,тількі зараз вже місця всі вибиті ,і фішера дальше находить ,а різні прибори не можуть ,або набагато меньше находок.

25. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Я копав всіма, і 75 блек, і вікінгом і технетіксом, не моліться того чого не знаєте. Як що, у ф 75 глибина по вашому є, то ви нормальних глубин в приборах не бачили.

kak_tak, aggent, флегМАТ та ще 1-му подобається це.
  26. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    металошукач складний єлектронний прилад і на пошук вливае багато факторів , буває бігаєш з нормальним приладом по полю і знахідок шо кіт наплакав а на другий рік хтось дешевим приладом гарну знахідку знайшов , і кажуть навіщьо купляти ліпший якшо можна і таким знайти . а те шо поле було переоране і повискакували на верх свіжі знахідки ніхто і не подумав .

fedya_valki та lacis67 подобається це.