Пане Кайзерлємберг!Може у Вашого "поціновувача" дві особистості(хвороба є така,шізохрєнія здається); і вони,ці дві протилежні "особи" влаштували суперечку між собою?
Спалился! Не люблю когда узнают,что врач.Сразу появляются бесплатные пациенты.А я люблю грубі гроші (пеньондзи)©
Пішла муха на базар І купила самовар. "Ви, сусідоньки, приходьте, Я вас чаєм пригощу!" Таргани поприбігали, Всі по склянці випивали, А комашки - По три чашки, З молоком І пиріжком. Нині Муха-Цокотуха Іменинниця!
Камради, хто у темі ... якщо винуватець даної теми мене у кінцевому виборі ділеми всетаки залишив в "ігнорі", то чи йому ця тема висвітлюється чи через "ігнор" - він її не бачить ... ??? А то якось жодного слова на свій захист ми від нього не бачимо і не чуємо ... Мо йому соромно ... ??? ...
А может боится Вас , Друже Роман. Не у каждого духу и смелости хватит с Вами вступить в противостояние ..
Посмотреть может: Показать игнорируемое содержимое(тему),вы игнорируете этого пользователя показать(тыць и смотришь). Хотя вроде ж на ауке в игнор добавил,шоб не продать и не купить ничо,наверное. За шо абиделся-рассердился не понятно...
У мене,є один в "ігнорі",то я не бачу жодного повідомлення,яке він написав. Знаю,що він є,бо камради інколи говорять про нього.
таке! нічого не соромно. просто не баче. хоча як там з ауком незнаю а от коли на форумі то невидно, а постійно відстежувати хто там що з ігноруємих висрав нема ніякого бажання
Та ну Вас, Друже ... скажете таке ... У нього ось наган із повним барабаном, У мене ж тільки зуби ... ...
Пестик дан офицеру для того , что бы когда он " зашквариться " / не достойный офицера поступок/ - пойти в дальний окопчик и застрелится... Вот так. И смыть кровью свой позор... А може в "барабані" вітер гуляє , та місяць дулі показує, тут треба патрони рахувати .... перед тим , як ним помахувати ... Але... зуби постійно при Вас , і гризнути можете у кожну хвилину.. Козаку " пестики" не потрібні , Вони такі..., зубами горлянку перекусять и кодика виплюнуть... Усі боялись / пластуни - запорожці/... там Хлопаки , ще ті були.. Це даже діти малі знають , а красні тим паче . ..... Багато іх отправилось до Св. Петра... Так , шо не прибідняйтеся....