"комірником чи хоча-б скарбничим" - ну і любите ж ви бабло і теплі місця кумеНі щоб, стрільцем і на передовую, в саме пекло боюПріспособлєнєц і халявщик ви, мой драгоценний
старенький я вже в багнети ходити, а от стрічки підносити іще зможу. та і не гоже поперед батька у пекло лізти. пан-атаман кот-бегемот образиться що я хлопців замість нього у бій веду. іще виріше що я його місце зайняти хочу. так що субординацію треба виконувати.
Ничего личного. Но интендантов необходимо вешать после года пребывания на службе. Не я придумал. Нужны спецы по АГС и ПЗРК. На Сич.
добре, вмовили. я 11 місяців буду комірником, а інші 11 буду скарбничим. після знов вернусь комірником. кругом вигода одна. так кожен буде красти а так я один раз візьму і всьо. тай то багато не візьму. кусок хлєба, чістий варатнічок. что ісчйо мнє нада?(с)
пане ви про мене дуже поганої думки а я між іншим вам іще нічого поганого не зробив. і як в вас сорому вистачило таке про мене написати? ну що-ж. якщо не берете та іще і погано про мене пишите то я до панцерних гусарі піду. буду вас ганяти
Ви вже про посади мрiете,а чи вже подали заяву у вiддiл кадрiв на iм"я пана отмана Генадiя,як там його,Хернеса? А мо Ви за нацiональною ознакою не пройдете&
я мітив на посаду до іншого пана-атамана. але як виявилось що в пана-атамана кота-бегемота не виявилось золотого запасу. от тому я по розбігався у різні сторони. хлопці до речі теж розбіглись.
Полностью поддерживаю. Клоунада порядком надоела. Какое отношение эти все люди имеют к козацкой славе и истории? Тьфу...
Ну,если Кадыр - герой и академик (ученый,мля), то почему этот не казак.Вырождены все эти звания жополизами
От пішли патріоти-то в панцерні гусари, то в панцергренадери. А до рідного війська? А ще в піхоту, гранатометником і безкоштовно?
так в вас золотого запасу немає! та і гранатометником я же за старий. от скарбником чи комірником залюбки. мені спокій треба та сприятливі умови праці.
Все мое-сказало злато, все мое-сказал булат, все куплю-сказало злато, все возьму-сказал булат. Це стосовно золотого запасу. Справа наживна.
не вийде в вас нічого шановний. я горілку не вживаю, як і інше спиртне. а як жеж без горілки різками?! отож!
Боже !!!! Шож МИ Вам Брати Украiнцi ???? Зробили Паганого , шо Ви Нас так ненавидите !!!! Богдане Гетьмане , Нащо було те робити ?????