Вы героически сражались с рузкоязычнами ... Чи Як там прафильно ???? Москауты ... Фашызды короче... Побеждали Всех... Выкорчевывали штыком и гранатой
Не шутки -шутками. А Мы имеем с 1991 года Свое Государство . Копаться в прошлом это , как то и не пристойно. Нас там не было и судить не можем / а читать бредни историгов и грысть глотки , це дыбилизм последней стадии /. Так шо було , то загуло. С УВ.
Не знаю, я не католик ... але розказував мого діда покійний брат, котрий попав у ДСВ в москальський дисбат, коли німці обстрілювали їхні окопи то навіть самі заядлі атеїсти-червоноармійці починали молитися разом із католиками Галичанами ... невже Вам ваш дід не розповідав ... ???
Питання не у минулому, питання із чим іти в майбутнє ... ??? Такі як я - хочуть Національну Державу, такі як Ви - державу без національних ознак ... То як нам бути ... ??? P.S. Чи на вашу думку і думку тих хто Вас підтримує, Українці не мають права на свою Національну Україну ... ???
Друже, Романе, а чому не згадати про частину Чорноморського шельфу, який не то забрали румуни, не то "патріот" ющенко віддав по договорняку? Наче й захисту румуномовних не було, а частку Чорного моря віддано? Поки ми шукаємо винних серед пересічних сходу, заходу, півночі, півдня і центру наші владці розпродують Батьківщину!!!
Не помер в 1974 году от туберкулеза кости ... пол сраки оторвало .. Гансы нашли , хоть не пристрелили .. В плену был / в Норвегии/, там и получил туберкулез. В НКВД и 1 часа не был , как с лагеря немецкого освободили , так и отпустили домой. / це про сказочки , шо в НКВД мордували усех пленых/. Если Сам сдался , то правильно и делали. А тут явно , тяжелое ранение . так , что ... Я Сам в госпитале начал молится Богу , когда подыхал / знаю что это такое не понаслышке / А Як очухался ... тю.. шо с дуру не намелешь... Так . что Человек это загадка . И каждый по отдельности --- индивидуален и имеет Свое видение событий / и осуждать его Мы не имеем права/. Потому , что не попадали в ту имено ситуацию. Вот Я например : Я не уверен , что остался бы на позиции , когда с передка драпанула вся пихота , а батарея Моего Деда не побежала . она погибла ... Сражались достойно . Честь и Хвала. Как Я Могу судить их ????????????????? Как Я могу прийти и высратся на его могилу , бо вин служив советам и був оккупант. Та Я лучше подохну , ну этого не сделаю. С Ув.
От Ви, Романе, називаєте других лукавими. А сам, хіба ні? Коли були наші: ющенко (на 99.9% маю певність, що Ви голосували за нього, як більшість галичан), було краще? Краіну разом з армією не обкрадали? Не в "обрізах" справа, а в нас: бідні бо дурні, а дурні бо бідні. Як один (той що читає, але мовчить) казав, отакоєот.
Так в Конституции с 1996 года , чорным по белому написано: Украинська мова э ГОСУДАРСТВЕНОЙ. Кто не дает делать ????? Почему не делали ??? Та по барабану целых 20 лет было на мову . А теперь ... Опа джан .. Вспомнили и очухались. Ребята , Вы имеете , а ума пользоватся нету . Вот так и страну просерают , потому , что барыги. Стрелять / вышак / воров нужно , а не сюсюкать . А иначе Сами корупцию и плодим. Бо без алигархов не можем. А задайте им вопрос : А налоги Вы платите ??7 , а че так мало / война дык в Стране/. Та не лазьте и не попрашайничайте по всему миру .. 3 копейки. Як алкашы на бутылку. Тоесть Я могу дать , последнее отдавал и буду отдавать , а эти суки лыбятся и дальше воруют . Мало падлам . Совесть на базаре не купишь / про Честь и Порядочность вообще молчу/.
Золоті слова, друже. Істориги колись писали (на замовлення) одне, зараз зовсім протилежне. А істина десь посередині, як завжди (за умови, що ми хоч трішечки розумні і адекватні: і украіномовні Украінці, і російськомовні Украінці).
Так этот вообще ... пираты поймали корабль с танками , аж в Сомали / если память не изменяет / Прописяли армию начиная с кучмы и ющенко .. яныки , а как беда пришла нету нихрена... Про шельф молчу / сказано ведь/.. А в чем проблема ????????????????? Проблема в барыгах. Их во Власте не должно и близко быть. И наче проснемся , и тю... тю... Мы уже не Хозяева Страны. А барыга сяде в "голубой вертолетик" и упи..дит ... с бабками ... Як янык .. И все гутбай Независимость и Свобода...
Не голосував я за "пасічника" ... він ніколи мені не подобався ... йому ксьондзом (попом) бути а не Гетьманом ... "Не в "обрізах" справа, а в нас" Так в на, в нас ... були б ми мудріші, то б і "обрізів" над нами не було ... Ось наприклад: Українцеві ізріїльського громадянства не дадуть, бо требе бути для цього жидом по крові ... А жид може собі взяти Громадянство України і без української Крові ... так що може хоч тут жиди б відповіли за дискримінацію за національною ознакою ... ???
Я не понимаю че так глотки рвут некоторые:хаят олигархов,но смотрят их телеканалы и читают ими же проплаченные газеты и блогеров,поносят коммунистов-но любой политик имеет прошлое где он занимал должность при коммунистах.
Лично про Себя : третий год не смотрю телик , не интересно... Брехня , лапша и т.д... В ноутбуке лазю...
Тут я не зовсім погоджуся ... "поганий мир" - це сьогоднішня ситуація на фронті, "класна війна" - це спалена москва ... Я ЗА ДРУГИЙ ВАРІАНТ !!!