"Ладно Сегодня Я Вас прощаю. Но завтра не попадайтесь...." Та "дмухати" я хотів на ваше вибачення ... Ви ж не Всевишній ... "Америка Батенька .. Америка це..." Яка б та америка не була, але Ваш дід завдячує своєму життю американцям, а Ви своєму дідові ... так що Ваш рід завдяки американцям вижив ... а ви їх "піндосами" називаєте ... Мою Галичину ваші брати по крові (росіяни чи москалі одна фігня) у крові потопили і я не можу на них сказати "МОСКАЛІ" ... ??? То де Ви лукавите ... ??? Мені здається що москальні більше кривди зробила Україні ніж американці ..., то чому у Вас усе навпаки, усе догори дригом ... ???
А тушонка котра вашому дідові не дала сконати, а патрони котрими він міг стріляти, бо москалі вашого діда в атаку із саперною лопатою посилали замість карабіна ... Ви хоч чорне від білого можети відрізнити ... ??? Чи всетаки тупо підставляєте сраку за свою націю ... ??? Отак і я стою за свою націю ... і американці мені союзники а москалі то гавно ... !!!
Так Мой ДЕД оккупант и москаль , которого Вы ненавидите и там Я помню Вас радовало , как горят советские Т-34 Так и америкосы , тоже паганые / окупантам помагали / - значит пиндосы.... Це ж Вы предлагаете всех заклеймить клеймом : оккупант и подмаскальник . Хотя ОНИ умирали за Власть / многие не разделяли того , что она делала , но воевали/. Тоже самое происходит и сейчас : Многие воюют , но не разделяют , что делает власть... Потому , что ОНИ ВОИНЫ - Достойные УВАЖЕНИЯ. А такие , как Вы всегда найдут КУЧУ - всякого не потриба , что бы оскорбить и унизить / даже мертвого/. П.С. Я не когда не радовался гибели дивизии СС "Галичина " --- Потому , что ОНИ ВОИНЫ. Я ИХ УВАЖАЮ . Хотя взглядов не разделяю. Они погибли, как ВОИНЫ. Ну Вам этого не понять. С УВ.
Ви що, камрад, жид ... ??? Де ви серед керманичів у верху наших бачите ... ??? Тау усі з "обрізами" ... !!!
Какая разница кто на каком языке говорит-лучше ответьте почему я покупаю кроссовки made in Vietnam, так как стремно покупать made in Ukraine.
Падение гривны Сейчас зарплата в переводе на евро - копейки, но работу ищу, есть и свои идеи Сейчас могу путешествовать по Украине, но вот беда, дорог нет, да и дураков достаточно, чтоб их и дальше не было Прямо как в московии
Не соглашусь, у меня есть украинская обувь, по карпатам третий год в ней хожу, не убивается А повседневная мейд ин)
Е нє друже !!! Це не відповідь, це спроба мене зробити поганим ... я поставив вам просте запитання ... що поганого Вам зробили американці ... а Ви усе в кучу позбирали із усіх тем а прямої відповіді так і не дали ... чим американці перед вами провинилися ... або чим провинилися перед Україною ... ???
Та на холєру Вам садочок ... ви вже дорослий бо золотом платите за тушонки ... Де чеки що вказують про оплату американцям золотом за тушонки ... ??? Хоча хрен з вами ... нехай і заплачено золотом за тушонки ... то що через те що вони взяли із вас оплату, то вони "піндоси" ... ? А вони що мали вам тушонки задарма давати ... ? А ви ходите на роботу за гроші ... ??? То виходить - "піндос" ... !!! Вибачаюся, вирвалося ...
То що то сталося з українцями ... ??? Вони вже ненавидять американців ... !!! Кісєльовщина вже якась ... !!!
Мой Вам совет не смотрите желтую прессу / особенно кИсилефа/... Бо Галицию начнете называть : красная русь.... Не дай боже Вас упасет .... И Ваши католические всякие боженьки тоже помогают... Це опасно. Посмотрите на днР с лНр -- шо натворилось, а це все просмотры / та Я одним хлазком .../ Будет Зоннентау ...