Веселий кліп ... І німці якісь дурнуваті ... невже вони і справді такі ... а як тоді такі придурки у 1941 р. розпердолили Червону Армію у хвіст і гриву ... та так надавали під хвіст москалям що як би не американські жиди то був би не "гітлер капут" а "гудбай раша" ...
вообще то это цветок.... И кукурудза... разговорный Не знал Все ..... москаль... 1. розм. Те саме, що кукурудза. Вона вийшла на борозну і неначе попливла між пшінкою, між картоплею та маком (Нечуй-Левицький, IV, 1956, 212); Дівчата почали розповідати, як вони садили свою пшінку (Іван І. Волошин, Дні.., 1958, 105). 2. (Ficaria, L.). Багаторічна трав'яниста рослина родини жовтцевих з жовтими блискучими квітками. По городах, садках та всяких вогких місцях поквапно тягнуться листочки гусячої цибульки і пшінки (Радянська Україна,
"ты когда был в Одессе?" Та я щодня тєлік дивлюся ... що не репортаж із Одеси, то очільник грузін, то поліцай грузін, то прокурор ... тому й констатую там надмірне скупчення родичів Джугашвілі ... Чи може мої спостереження помилкові ... ??? То нехай одесити мене виправлять ... "во времена раннего Януковича, украинцев на карте делили на 3 категории, ты делишь на 2; ошибиться не боишься? вот я русский, живу, думаю и поступаю как украинец;" А в чому я помиляюся ... ? ти ж сам кажеш що ти не Українець а москаль по крові ... а я жодного поділу українців на жодні категорії не проводжу ... І жодної америки нікому не відкрив, адже кожному відому що населення України складається із Українців та осіб не української національності ... чи для тебе це відкриття ... ? А термін Українець та Громадянин України не одне й теж ... Українець - це національність, а Громадянин України - громадянство ... чи не так ??? Тоді у чому я помилився ... ??? "раздувай дальше пожар противоречий, есть даже статья в УК за это" Такий сморід я вже чув у 1980 р. у другому класі від директора школи, коли відмовлявся підписувати свої зошити москальскою мовою, заявивши що я Українець, маю свою мову і не хочу вчитися у москальській школі, а зошити буду підписувати виключно Українською ... А я що тобі перешкоджаю розмовляти москальскою ... ? цікаво яким чином ... ??? тай ще так що аж на "УГОЛОВНЫЙ КОДЕКС" натягнуло ... не вийде чоловіче на територію України чиннісь УК не має юрисдикції ... як і рубель не є засабом платежу ...
Я уже вижу проблемы не "руською" , а "росiйскою" это раз .. Так ты получается записался в школу с русским языком преподавания предметов и заявил учителям, что свои тетради ты будешь подписывать на украинском языке ?
Вчи, вчи а в тебе одні двійки ... !!! Росіянин це не національність, це громадянство ... адже і чеченці, і чукчі, і буряти і десятки інших також усі росіяни ... то котру із їхніх мов ми будемо вважати російською ??? Мова котра є найпопулярнішою у росії пішла із уламка Золотої Орди, московського ханства ... москва та її околиці це етнічні території угро-фінів, котрі слов"янами ніколи не були ... до 1721 року їхня держава офіційно іменуваляся московія, а її жителі - москалі, а їхня мова москальська, в Українській Мові ця первинна назва збереглася й донині ... Ну як я міг записатися в російську школу, адже російські школи можуть бути тільки у росії ... ??? А в україні у 80-х були школи українські ... !!! Невже важко дотямити ... ???
Ответ на тему камрада создавшего тему.Я не раз задавал себе этот вопрос.Взять мою кампанию из 6 друзей-никто не работает на предприятии которое что-то производит,все на фирмах купи-продай.Большинство населения так живет.Скоро кроме шоколада наверно вообще ничего не выработаем))
Та щоб хамити великого розому тобі дійсно не потрібно ... !!! І з автопортретом ти не помилився ... дійсно цап (москальською козел) це символ москалів ... а я якось і не подумав ... якщо твій тотем тобі так подобається, то скажи, не соромся - ПОДАРУЮ !!! Моє шанування кацо !!!
Ну раз уже начистоту разговор пошел ... а почему брэк? ущербный во всех отношениях, будет молоть из-зо дня в день махровую чушь с отвратительным душком, унижать собеседников, причисляя к неполноценным гражданам по языковому признаку и молчать ему? вот уж, уважаемый, нет ... получается, что мой город полностью говорящий на русском языке - москальский? это город, который не на словах , а на деле показал свое отношение к российской агрессии конкретными действиями, в отличии от многих галичанских ... и мне безразлично кто на вышеприведенном фото Кайзер - деревянный козел или тело, похожее на человека с луноподобным тупым фейсом, главное чтобы та информация. которая исходит от него на общедоступном ресурсе была не вредная для страны и ее народа.. ВСЕГО НАРОДА сейчас воно будет дальше что-то мямлить, от ущербности в выражении мыслей ставить по пятьдесят смайликов на пост, это не должно сбивать с толку истинных патриотов страны, которые понимают, что залог победы - в единстве, а не в разобщении .
Хорошо сказали.Всегда считал что надо смотреть что человек сделал для своей страны.Вот послушать как говорит или поет Нина Матвиенко-сразу видно всю красоту украинского языка,а когда попадал в некоторые области западной украины(отдаленные)не всегда понимал о чем говорят,и не считаю это плохо-просто свое наречие,но коль судьбе суждено-почему не быть едиными.Неужели любовь к родине меряется знанием языка.У нас "карманычи"говорят на украинском а их дети учатся в европе или америке и видно что они сами не задержутся сдесь на долго,и они получается имеют право мне указывать патриот я или не патриот???
"ущербный во всех отношениях, " Слухай ти, хамло колгоспне, може хватить вже хамити ... ??? Зверни увагу, я тебе "ущербним" не обзиваю ... хоча на 100 % впевнений, що якщо ти почнеш розмовляти Українською Мовою, то будеш виглядати не менш ущербно, ніж ось цей москаль ... а може він і "русскій" ... "унижать собеседников, причисляя к неполноценным гражданам по языковому признаку" Тепер далі, я жодним словом тут ніде не образив "вашє сіятєльство" ... і щоб переконати мене що ти не БАЛАБОЛКА, вкажи мій пост котрий тебе принизив чи прирівняв до неповноцінного громадянина ... ??? В моїх постах мова іде про Українців ... а ти сам казав що ти не Українець ...то чим я міг тебе образити, балаболка ... ??? Так ти є повноцінний громадянин України (про що свідчить паспорт) але ти сам заявив що ти не Українець ... то чим тебе ображає цей факт ... ? Хіба я винен у тому що ти сам не хочеш бути Українцем і задовільняєшся лише громадянством ... ? Це твоє право ! І я його не оспорюю ... але хамити в мій бік не потрібно ... хами своїй жінці ... Нагадую тобі іще раз, тут форум ... і кожен має право у цензурній формі висловлювати свої думки ... кожен із нас має свої думки, погляди, тому кожен постить їх у цій темі де йому цікаво ... якщо тобі не цікаво обмінюватися зі мною думками - знайди собі іншого співрозмовника ... Але до твого відома доводжу, що є багато камрадів котрі думають так як я ... про що свідчать багаточисленні лайки під моїми постами ... То що усі мають позакривати роти бо так хочеться якомусь там krattу ... ??? А ти не хочеш піти і викачатися .... ??? Виходить то це вже ти пропонуєш якусь дискримінацію а не я ... !!! "получается, что мой город полностью говорящий на русском языке - москальский?" Зауваж, це ти так сказав ... А мені, "тупому Галичанинові" розтлумач в чому різниця між "русскім" і "москальским" ??? Бо ми Галичани ось уже 500 останніх років обурюємося коли москалі називають себе "руським" ... ми вважаємо що "руськими" були наші діди-прадіди а москалі просто вкрали нашу стару назву ... тому ми не дозволяємо москалям називати себе нашою назвою і не вживаємо її для ідентифікації москалів ... ми їх називаємо їхньою старою назвою - МОСКАЛІ ... Доречі Т,Г, Шевченко у такій товстій книзі як його "КОБЗАР", ніразу не вжив слова "русскій" що до москалів, а так і казав МОСКАЛІ ... То що його ти також назвеш "УЩЕРБНИМ" ... ??? То як ми маємо право собі так вважати ? чи миповинні просити того ж таки krattа дати нам дозвіл так думати ... ??? А ти не хочеш піти і викачатися ... ??? "это не должно сбивать с толку истинных патриотов страны," Крім своєї країни, кожен патріот є й патріотом своєї нації та своєї мови ... !!! Перше слово, котре промовляє дитина, є слово МАМА ... і промовляє те слово дитина на тій мові на якій розмовляє його мати і його батько та на якій розмовляє його нація ... бо людина без батьків - то байстрюк, а без нації - то манкурт ... Прошу не ображатися ... але якщо ти особисто не маєш нації (з твоїх слів) то патріотом якої мови і якої нації ТЕБЕ ВВАЖАТИ ... ??? Бо я ще застав у своєму житті патріотів лише країни, котрі казали що "язык и нация не имеет значения" ... то були комуняки ... !!! А країну називали СеРСеР ... !!! ТОМУ ПІДИ І ВИКАЧАЙСЯ ІЗ СВОЇМ СеРСеРом ... !!! P.S. Чуть не забув ... заволоки із ЛНР та ДНР також вважають себе патріотами України ... але не патріотами Української Мови і не патріотами Української Нації ... ТО ТОДІ ЯКА РІЗНИЦЯ БУДЕ МІЖ НИМИ І НАМИ ... ??? Коли ми плюнемо на свою мову та на свою націю !!!
и опять очередная тема скатилась в срач.. чергова тема скотилася до срачу... на инглиш написать? или послать всех на х..? ОСЕНЬЮ ВСЕ ПТИЦЫ ОТЛЕТАЮТ НА ЙУХ!!!!! дорожку показать?
Карпатские леса могут скоро исчезнуть,об этом надо думать а не с ветряными мельницами сражатся.Или те кто их рубает чисторускоязычные?.Тарас Шевченко писал-"забрали мене в москалi"-тобиш в солдаты.Котляревський писав твiр-"москаль чарiвник"-солдат искуситель. По поводу сохранения нацыи.Поинтересуйтесь почему последняя перепись населения не всплыла и не оглашена.По некоторым источникам население украины до 40млн.Вот здесь надо бить в набат.