Українець, навіть русифікований не може бути "унтерменшиною" на своїй землі і серед своїх співродичів ... радше москаль повинен бути "нацменшиною" коли розмовляє на Україні російською, бо він тут чужаком прийшов і чужаком живе ... Коли ж він ще й пробує встановити тут свої порядки, свою мову чи свої закони, то він звичайний окупант ... чужаком йому тут і помирати ... Терміну "Київська Русь", до вашого відома, в історії ніколи не існувало ... не було Київської Русі, була просто - РУСЬ ... слово "київська" придумали москалі, щоб свою "русь" назвати московською і відділити її від РУСІ ...
Це радше ви щось переплутали ... шевченко крім Української ще й на москальській писав , москальська мова не може бути руською, бо на РУСІ нею ніхто ніколи не розмовляв ... на теренах україни москальська мова з"явилася тільки після 1654 року ... Ви просто сплутали москальську мову із руською ... від руської мови (нею розмовляла РУСЬ) походить Українська ... москальська походить від церковної мови болгар + мішанка із угро-фінської мови корінного населення московії ...
А може була ..... А може не було ... А може РУСЬ , а може ... Если бы да кабы в роте выросли грибы .. , тогда в лес ходить не нада... А Мы не приходили сюда , живем Мы тута... И Нас отсюда не подвинуть . Отак. С Ув.
Знову Ви Друже наплутали ... А хто ділить ... ? І для чого ... ? І Вам і нам місця тут вистарчить ... і чим більше буде в Україні "нас" ... то тим менше буде серед нас МОСКАЛІВ ... !!! І не такі ми вже й різні ... коли російськомовний особисто мені каже що путін х.йло, я вже й не замічаю що він розмовляє москальською ... Ось такий я "не стабільний" Галичанин ... !!!
Жаль ... получился турецкий гамбит / шахматная комбинация такая , а то подумаете матюк какой то/. Все запущино. Так поехал у пОльшу / це Я Свое поле называю так/ , есть у Меня наследие совка / слава богу не забрали еще и не продали /. А то буду на угро антарктическом говорить скоро С УВ.
Та навіщо тобі Ісус Христос чи Гоголь ... ??? Ти спочатку визначся хто ти - москаль чи українець ... ???
Аж не здиржался... Шоб не написать. Та он не только ХУ..ЛО , Пи ..ух гамбурский , горшок с педалями , вафельница коня Буденного и т.д.... А подохнит , Я лично телеграму отпишу : туда тиби дорога... С УВ.
ображаєте Ви Галичан ... невже через "хуторську" мову ... хіба ми не знаємо що таке "гамбіт" ... ? жертва меншої фігури задля з"їсти більшу, жертва фігури щоб виграти позицію ... Всетаки вкорені москвою стереотипи Вас не покидають ...
Ну что , по зиге и можно кофе пить?) А если серьезно, то пока будем выяснять, кто больше украинец, нами так и будут править жиды, американцы, москали - кто захочет
Ти вже в якійсь темі козиряв тим роликом ... і я тобі казав ... не виставляй на сміх хвору людину ... він реально хворий, чого з нього сміятися ... ???
тоді як "кінчимо" з москалями, перейдемо на поляків ... ??? Бач їм щось Волинь не сподобалася ... А шо вони там, на Волині робили...? Мо за грибами ходили ... ? Тут ДС війна четвертий рік тривала а їм грибів захотілося ...
Так Ви не мені це кажіть, я вас "двігать" звіттіля й не думав ... ху.ла про це попередьти, вроді він такий намір що до вас має ... Цікаво тільки скільки Галичан за сепарів воює а скільки тих що Галичан не люблять (москалі із українськими паспортами), яке співвідношення вони становлять між собою ... ??? А найбільше мене глодить одне непристойне запитання ... Рано чи пізно війна закінчиться ... і що тим хто вбивав наших хлопців буде амністія ... ??? Які плани нашого уряду у цьому плані ... ??? І якщо буде амністія, то ті гандони будуть спокійно жити, їсти, спати ... ? Може ми ще їм і пенсії ветеранські платити будемо ... ??? На мою думку якщо смерті їм не можна, то обидві руки по локті відрубати обов"язково ... !!!
ты когда был в Одессе? во времена раннего Януковича, украинцев на карте делили на 3 категории, ты делишь на 2; ошибиться не боишься? вот я русский, живу, думаю и поступаю как украинец; знаю мову не вимушено та аби як, а ЛІТЕРАТУРНУ, яка переважною більшістю не сприймається, бо говорять на суржику, ну і де твої думки на цей рахунок? так скажу - у дупі, бо ти тут галичанський провокатор, який робить країні ще гірше... раздувай дальше пожар противоречий, есть даже статья в УК за это
Тю... Я и не казав , що Я не Українець . Я щирий Украинець , коли діло доходить до вОлодіної ями... Це дуже файно і красиво буде ... Але на жаль , не зможу прийняти у цьому дійстві участі..... Тут главное Самому не попасть в рабство... Лучше , Мы как то сами ....