Так це ви вроді на фронт мене висилали "мочити москалів" ... А тепер перекинули усе догори дригом ...
Та ну ... !!! Він нападає лише коли московськомовні кричуть про ущємлєніє ... на крики Українців не реагує ... До речі що до ПЛАНІВ про які запитував ТС ... путька теж якісь плани має що до України ... напевно ще грандіозніші ніж у Києві ... та думаю в його плани розвиток Української Мови в україні геть не входить ... Тому усім ПАТРІОТАМ УКРАЇНИ варто хоч у цьому плані х.йлові "плани переплутати" ... !!! А для України першочерговим планом повинно бути припинення війни ... На другому - ЛІКВІДАЦІЯ ЗЛИДНІВ ... Третій пункт плану залежить вже напряму від реалізації перших двох ...
Работайте Дома во Львове , а то на фронти много русскоязычных ... послухають и попьяни не поймут... Наследие у Нас / як Вы кажете москальское , подлое и не хорошее/... Ну какие то Мы не такие , от выселить хочется... чи може поучительствовать ... П.С. А Вы Порошенка куда выселете ???????????? В Липецк ??? чи в Ростов ??? Мы заводиков не держим в московии , нам шо ... Налоги плотим в Украини , туточки и живем, работаем . От и будем жить на Украини. В ЕС не беруть от и все ....
Так у этого придурка в голове , чи на голове корона. Не получится у нЕго ни черта. Дулю с маком ему. Уже писал про якоря / 2 в рот и 7 в жо...пу/. Херсонская область шлет ему : сжатый кулак с выкинутым третьим пальцем на все лицо... Он пытается на языковой почве столкнуть лбами , а не тут то было ... Просто помогать еМу не нужно ... С УВАЖЕНИЕМ
Годину вже переписуємося а все ніяк один одного не розуміємо ... Та на холєру вас кудись висиляти ... ? Це бздуру ви пишети ... !!! Навпаки, я тішуся, що на фронті є багато російськомовних українців, ба навіть більше - росіян ... я тішуся що вони стріляють в тамтой бік, а не в наш ... я тішуся що нарешті склалася в Україні спільнота вільних людей, котра іменується Народ України і котра складається не лише із Українського Етносу, а й із інших народностей ... але коли ми усі трішки різні, то для нашої спільності повинно бути щось спільне щоб ми не розсипалися ... і такими підвалинами повинна стати - Країна, Держава, Нація і Мова ... На тих підвалинах стоять усі передові та розвинені країни світу ... Візьмемо США, там народностей що блох у сірка, та не менша кількість мов на котрих розмовляють ... але англійська є обов"язковою і ніхто не має права там сказати "а зачем мнє хуторянскій язик" ... навіть китаєць із американським громадянством знає і поважає англійську мову, він себе ототожнює американцем а не китайцем. У нас же ж в Україні усе черговий раз догори дригом ... мова не місцева - москальська, церква чужа - москальська (на великій території), герої війн, також більшістю москальскі не наші ... при владі одні семітські писки замість українських ... ось і виходить що у нас в Україні, єдине що Українське - це Наш Прапор та Тризуб ... ...як мені сказав один поляк при перетинані нашого кордону, - "А чому цей митник звертається до мене на російській мові, хіба йому зарплату не Україна платить ..." Я уявляю що б мене поляк запитав коли б почув якою мовою у нас у ВР можуть розмовляти ... А це погляд на нас вже з боку ... "П.С. А Вы Порошенка куда выселете ???????????? В Липецк ??? чи в Ростов ???" Щоб його кудись вислати, потрібно йому заміну знайти ... а це набагато важче ніж його вислати ... ну ось скажіть кого варто поставити замість "пороха" ... ? коли одне гірше від другого ... може кого з Європи "виписати" ... ??? так уся Одеса вже грузинами забита ... і щось не допомагає ... !!!
У нас же ж в Україні усе черговий раз догори дригом ... мова не місцева - москальська, церква чужа - москальська (на великій території), герої війн, також більшістю москальскі не наші ... при владі одні семітські писки замість українських ... ось і виходить що у нас в Україні, єдине що Українське - це Наш Прапор та Тризуб ... Уважаемый Камрад. Вы ошибаетесь : мова Наша , это они ее у Нас украли... Если бы не Мы их бы не было. Народ объединяет : ЗНАМЯ , Герб Страны , Конституция , Законы - выбраные этим Народам / национальностей может быть масса , языков / Швейцария / аж 4 штуки и все государственые --- но Вы попробуйте сказать , что то Швейцарцу говорящену на немецком . шо он какойто не такой и все другие / говорящие на остальных трех/, сразу Вас "сожрут" ... и не подавятся. А Канада - два языка . Це ни есть проблема. И не когда ей не была... Самое главное это суверинитет и независимость / не яких савков , эээссс , сс, новоросий , пирдосий , таможеных и антарктическоантлантидских , пингвиновопиндоских СОЮЗОВ/. Вот сохранение и благоустройство этого СУВЕРИНИТЕТА и НЕЗАВИСИМОСТИ / ни от какой падлы/. - Нас с Вами и объединяет. Что бы Наши Дети жили в свободной и суверенной стране. С Ув.
"Законы - выбраные этим Народам" Розсмішили Ви мене, камрад ... !!! Невже Ви голосували за закон про ціну населеню на газ ... ??? А може про ввізну ставку на мито на фашистські авто ... ??? А може за підняття тарифів за електроенергію ... ??? То Ви, камрад, - ворог народу ... ???
"П.С. А Вы Порошенка куда выселете ???????????? В Липецк ??? чи в Ростов ???" Щоб його кудись вислати, потрібно йому заміну знайти ... а це набагато важче ніж його вислати ... ну ось скажіть кого варто поставити замість "пороха" ... ? коли одне гірше від другого ... може кого з Європи "виписати" ... ??? так уся Одеса вже грузинами забита ... і щось не допомагає ... !!! Не на Майдан вышли --- убрали барыг. Опять барыги ... этих убирете ... опять барыги... И это до бесконечности будет... Но при этом : каждый майдан создает ваккуууум власти , при котором наступает безвластие / день или два отсутствует управление Страной/ вот тут и нарисовуются всякие типа : ху...ла , любителей речи посполитой , и так далее ... днров и лнров ... Квази образования... Вся проблема страны в том , что бизнес рулит властью... А не власть бизнесом. Страной должен руководить Человек , не бизнесмен и не барыга . А заместь Верховной Рады можно посадить / всех разогнать / 5 или 6 алллллигархов ... Це их ние партии , они и представляют их ние интересы... А в Раде должны быть депутаты - представители ГРОМАД , рабочих коллективов и т.д... А шо Мы видим ???? БаРЫга погоняет БарыГу. А как же Украинцы / Вы спростите/, скажу : их опускают на уровень "хуторянина", селюка , лоха , нищеброда, лопушару... и т.д.... При этом набивая свой карман . А Нам косточку обглотаную кинут ... Собачтесь дальше . Погутарьте... Про мову . Про не такие какието ... Про эдинтичность с неондертальцами и т.д... Про инопланетное происхождение ............... Тем много. П.С. Как Я могу утверждать , что я чистый Украинец если по линии Отца и Матери были: москали , украинцы , жиды , немцы , белоруссы и т.д............. Пере...блись между собой и получился ... Вот так .
Не це проголосовали Наши с Вами ---------- горячо любимые избранннники Народа / там их 450 рыл/. И любимый Наш --- каб. мин. А командует гарант Конституции. Мы причем ?????????????? Вот Вам и оРгАНННИза торЫ пОкращЕНь ..... С Ув.
"А заместь Верховной Рады можно посадить / всех разогнать / 5 или 6 алллллигархов ... Це их ние партии , они и представляют их ние интересы..." Ха-ха !!! Легко сказати, та важко реалізувати ... Світом керують гроші, тому гроші керують і владою ... грошам потрібна влада а владі потрібні гроші ... по інакшому не вийде ... а населення потрібне владі щоб працювало, платило податки та служило у війську - це класика світової історії людства ... !!! У школі проходили ... По іншому не буде ... !!! Комуно-жидо-москалі пробували у 1917 р. щось поінакшому, вийшло ще гірше ніж при царях ... "А в Раде должны быть депутаты - представители ГРОМАД , рабочих коллективов и т.д... А шо Мы видим ????" Утопія !!! Усіх куплять ... і усе піде "на кругі своя", як кажуть москалі ... Завжди є ті що працюють і ті що байдикують ... у СеРСеРі байдикували комуняки а працювали робітники (у містах) та кріпаки (у селах) ... У Третьому Рейху арійці мали байдикувати, підкорені народи працювати ... Сьогодні розвинені країни байдикують а ті що розвиваються на них працюють ... сьогодні не робітники потрібні для розвитку економіки а, як Ви кажети, БАРИГИ ... Такі часи ... вивіз капітал у Китай, там дешева сила, там і прибуток ... закінчиться лафа у китаї, ще кудись перекинемо капітал ... чим не бариги ... Тому будь-яку із трьох модель не візьміть, одні працюють інші користають, іншої моделі суспільства немає ... особисто я волію щоб моя нація користала із інших націй, ніж ділити свою націю на дві частини де одна експлуатує іншу ...
Так Українськість це не "м"ясо" - ЦЕ ДУША ... !!! У мене приятель є, народився він на Уралі ... мама москалиха, батя москаль ... вдруге його мама вийшла заміж за Галичанина і приїхала із ним вже 2-х річним сюди ... Звати його Артем ... і ніхто ніколи його не переконає що він москаль ... Він каже так - я виріс на цій землі, їв хліб із неї, у мені мова, культура, звичаї і ментальність українського Народу ... який із мене в сраку москаль, коли я навіть коли матюкаюся то кажу к.рва а не б.ядь ... І маю сусіда, котрий з батьками виїхав років 20 тому із батьками в Москву, батьки поїхали на заробітки і так вже там "торчуть" ... То коли приїзджає на літо трохи сюди, то тільки москальською і хрюкає, хоча коли їхав туди то мав вже 15 років ... місцеві його так і називають - МОСКАЛЬ !!! Ось і подумайте - ху із ху ... ??? Так і Ви чомусь заблукали ... ??? Хіба ви не в Україні народилися ... ??? Хіба не Український Хліб їсте ... ??? Хіба не Нашу Землю бороните ... ??? Чи може Вас засмучує "хуторянська" мова і через це Ви соромитеся визнати що Ви і Ваші діти - СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ ... ??? Невже приємніше називати себе "ПЕРЕСЕЛЕНЦЕМ" ... ??? А коктейль із ваших генів нехай нацистів хвилює а не Вас ... У мене, як у Галичанина, напевно також є і польська кров, і жидівська, і татарська, може й німецька чи австрійська ... але в Галичині цим не переймаються, тут усе спрощено у національному питанні - якою мовою розмовляєш щодня, таку національність топбі й припишуть ...
А як так "прічьом" ... ??? А хто їх вибирав ... ? а хто їх забув покарати на горло ... ??? Народ і є джерелом влади ... !!! Якщо в місяць одного із 450 вішати на майдані, то на скільки років вистачить ... ??? Кожен місяць проводити конкурс на найгіршого депутата ВРУ ... і гіршого ша шибенецю ... Уявляєте як решта працювати буде ... !!!
Так если Я дома буду говорить чисто на Украинском , Меня поймет только моя голова ... Потому , что , как Вы говорите Галичане у Нас говорят на таком сурогате , , что если Вы их послушаете скажите , что они с дурки / московской/. Вот и приходится говорить на том языке , который понимают собеседники . И не нужно нас переучивать / легче прибить /. А с Крыма / родня жены / , так они говорят и на украинском и на русском.. Все это перемешано в ГРЕМУЧУЮ СМЕСЬ. Парнуха отдыхает... С Ув.
Ні !!! Краще суржик ніж москальська ИМХО ... Над людиною котра розмовляє принаймі суржиком, москаль буде насміхатися ... а наш буде обурюватися на москальські насмішки, у результаті - жодного братнього рабства під москалями українці не будуть хотіти ... а розвивати російську мову в Україні вельми небезпечно для майбутнього нашого народу ... через 20 - 30 років з"явиться у москалів новий путін, лєнін чи ще який під.рас і російськомовні райони україни (а вони по інерції будуть вважати себе москалями) будуть знову цим мостиком по котрому москаль знову зможе пхати свою руку в українську кишеню ... недарма він сьогодні поліз у ті області де москальська процвітає ... нехай попробував би у Львів, Тернопіль, франківськ ... Жодних шансів !!!
Переучувати вже не потрібно ... у старшому віці це вже й не можливо ... "москалями" повмираєте ... Жарт !!! А "прибити" ще більше шкода ... всетаки свої ... достатньо нове покоління вчити Української і москальська за 20 років сама по собі пропаде ... в Галичині після 1945 року по селах залишилося багато поляків ... Де вони усі сьогодні ... ??? Бандерівці повирізали ... ??? Та ні !!! Просто у школах їхні діти вчилися на Українській Мові і їхні діти вже й не згадують свого походження ... правда донедавна, сьогодні починають порпатися в архівах і виробляти карту поляка, щоб безкоштовно вчитися у Польщі ... Тому питання якраз у тему ... потрібно уряду організовувати так освіту в україні, щоб населення не переписувалося у польську чи москальську національність ... Це смерть для нашої нації !!!
Так Человек это такая сущность ищет где лучше. Вот Вы на Западной Украине , правильно все говорите ... Все правильно. Но Польша к Нам не припрется с Румынами . А у Нас в Херсонской области : володька стоить у Крыму . Пару десятков километров . И Люди думают , чи не начнут бахкать ,.. та по хаткам .. Бац Вам снарядик в хату и Вы --- БОМЖ. Ни кому нафик не нужный, баласт... С точки зрения Вашей --- ну и мать Вас так.. Зато мова и т.д... А тут опа у Людей совершено другой ход мысли .... Третий год сидишь и думаешь , а шо за кизяки очередные выкинет володя ... Чи не вспомнят , шо мой район когдато / до 1922 года был Днепровским уездом , Таврической губернии , столица Симферополь,,. Бо дедушка лЕниН подарил его Херсонской губернии ... А тут Вы со своими ИДЕЯМИ о великой сОвЕтской ОККуПации Украины. Так у Нас придурки и слухают Вас. А потом кизяки в ихней голове начинают бродить , и они типа умные ... И понеслась душа в рай... Так , шо нужно сначала думать , а потом начинать , шото ... говорить. П.С . У Нас и старые бабки интернет читают : рУссКая вЕсна и рашу смотрят... и детки ихнее , и унучки ... Так , шо не дай бог .....
Так и Шевченко москаль / он и на русском и на украинском писал/ и И. Франко..../ даже обижался , когда его украинцем называли , шо руссин он /. ОТАК. Так , что все смешалось кони .. люди.. Историю лучше не трогать --- це шкатулка " ПАНДОРЫ"
Якщо людина втратила одну руку - то вона напівкаліка, якщо дві - вона каліка повністю на руки ... Тому коли Українець розмовляє напів українською, він всетаки Українець, бо рано чи пізно він викине русизми із своєї лексики і буде все Ок ! А ось Українець який свідомо не хоче вже користуватися рідною Українською Мовою - інакше як РАГУЛЕМ не назвеш ... Робимо висновки "гаспада" ... !!!
Ага " унтерменшы" говорящие на суржике ... Ха .. Ха .. Ха Смиятся после слова : лопата.. так номер , как в прибалтикээээ не прокатит ... Киевскую Русь никто не отменял -- ей более 1000 лет ... , а и Галлицко-Волынскому .. тоже более. Так шо Мы на Своей ЗЕМЛЕ / ну говорим немного не так , как Вы . И ШО ????????????/. тут 50 на 50 кто роднее и помоднее . Флажок будет один и тотже у обоих спорящих..............
Ага, нам до "повного щастя" ще поляків із румунами бракує ... !!! Шо москалів мало ... ??? Ніхто, жоден сусід нам добре не зробить, якщо своєї користі у цьому не побачить ...
Ну якщо Шевченко москаль, то мусів писати на москальській ... щоб писати "на руській", потрібно було жити на Русі, а вона геть не на теренах московії знаходилася... А історію потрібно "не трогать", її потрібно вчити і знати ... а як її будеш знати коли москаль навчав нас видуманої їсторії московського ханства, угрофінських народів, котрі він чомусь назвав у 1721 р. руськими а своє хансто руссю, правда московською ... Тому історію потрібно всетаки розгрібати від придуманого, щоб наші діти знали що вони нащадки славного роду а не діти москалів манкуртів...
Так правильно . Вы то знаете , что Вам это не грозит . Вот и риторика такая. Разные Мы , чего не понятно ??? Мы даже мыслим по разному . И не нужно Нас грести под одну гребенку , Не получится. Каждый Любит Украину: вот , что объединяет НАС ВСЕХ. Одна на Всех СТРАНА -- делить ее не чего . С УВ.