Когда Человек общается то на русском , то на украинском , а тут бац на польском и опять на русском и тут же отвечает на украинском .... и т.д... А тут сзади жена на польском маты гнет и кричит на Меня .... ++++ желание ее прибить ... Грамматика полностью отсутствует и происходит "замена " префиксов и суфиксов... блюс вставка украинских слов в русский текст и наоборот.. Каша малаша . П.С. Сам такой.
Когда это в голове, как у неграмотного кайзера, толком не знающего ни одного языка, то на люди не высовываются. Засмеют. А еще лучше заплюют.
да не, ну тоже такой же. ну например "пивень"-петух это чисто по украински, а у нас в селе "кугут", эт уже ближе к молдавии. также ка и "папшоя"- кукурудза. но если такой принципиальный человек к мове, то извольте говорить и писать на ней правильно, без всякого суржика. а потом сьезжать на область проживания.
Та не теє ви "співаєте" камради чужиномовні ... Не про чистоту мови ви дбаєте, коли KAISERLEMBERGа за якесь слово ловите ... ви ж хочете його "пштрикнути" ("уколоть" - свинячою) і тільки ... ... якщо ви краще знаєте чисту Українську Мову, то чому нею не користуєтеся у щоденному спілкуванні ... ??? Що вам заваджає ... ??? Є тільки два варіанти відповіді : Перший варіант - ви упереджені що до Української Мови, а одже - МОСКАЛЬСЬКІ ШОВІНІСТИ !!! Другий варіант - ви недолугі, себто не можете її вивчити ... прожили усе життя в Україні а Мови вивчите не можете або не хочете - ОСЬ ЦЕ І Є УЩЕРБНІСТЬ !!! Є третій варіант??? То озвучти його ... ... де я хоч слово сказав про боротьбу за чистоту Української Мови ще й серед Громадян України чужонаціонального походження ... ??? я лише за те, щоб Українці по національності поверталися до своєї материнської мови, хоч би й навіть із суржиком (з часом він минеться), особи інших національностей (нацменшин) мене взагалі не турбують (це не моя тема) ... то чому ви мені приписуєте те чого не було і обурюєтеся із того що ВАС ВЗАГАЛІ НЕ СТОСУЄТЬСЯ ... ??? Як кажуть про вас в Галичині: "Сама свіиня віжжить, сама й мішок дере !!!"
Все капец... надружились ... побратались.. Одна нация , один народ ... унитарные такие и эдини... Та если бы Вам дали оружие в руки , Вы наверное поубивали бы друг дружку .... ЗА БУКВЫ.. Ненависть и вражду раздуть раз плюнуть ... А вот промалчать и согласится ... Это высшая степень Добродеятельности и Доброты. Или охота показать , какие Вы злюки и дюдюки ???? А воЛоДьке , шо ??? Только прийти и забрать ??? Или шо Может хватит ??? Це ж надо б..ять , иметь войну и так собачится ..... Дурка рубит наши ряды..... С УВ.
Так вроді ще в суботу, на "волинській різні" погодилися дати спокій болючому питанню ... так ні чужомовний крат, у понеділок зранку після будуна (нацтрадиція) давай далі "морди бити" ... І ніхто його сьогодні навіть не рухав ...
Треба расказувать усякі дивні та юморні історії ... Щоб весело було , радіти життю та гуртуватись до купи ... Ми рухаємось у протилежному напрямку.... " морди квасім". .... прощаються два куми , один другому каже : прощавайте куме , ізвініть , шо без драки ... Не подралісь , а це по фєншую не правильно... Не гостіпріімно как то Традіція. А шо делать..... Ще обідется .... Кум же ріднесенький...
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші — не мина жодної крамниці. Попросив він: — Покажіть кухлик той, що з краю. — Продавщиця: — Что? Чево? Я нє понімаю. (москаль) — Кухлик, люба, покажіть, той, що збоку смужка. — Да какой же кухлік здєсь, єслі ето кружка. (москаль) Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: — На Вкраїні живете й не знаєте мови. — Продавщиця теж була гостра та бідова. — У мєня єсть свой язик, ні к чему мнє мова. (москаль) І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови. ... Джерело: Павло Глазовий. „
А шо Ви хотіли ??????????????? Опит не пропьешь... Дядько с інопланітянамі сражается... Всіленную рятує , а Вам смішно.... Оце шаолинь ...
Точно, точно ... !!! Якщо зі свинячої повикидати усі запозичені слова, то чим тоді розмовляти будеш, кацо ... прийдеться мовою жестів спілкуватися гидотним москалям ... ??? А спопробуй запереч Джигарханяну ... а тоді пхай свого носа до проблем Української Нації ...
да тут дело такое, я ж и не спорю про суржик и прочее, ну говорю и пишу я на русском ( мокальска мова) но украинский прекрасно знаю. жена не знает украинского но прекрасно понимает. дочка 5-ти лет говорит на смешаном русско-украинском. а дядька чисто на украинском говорит. и все мы украинцы. и кто из нас , тех кого привел в пример, недоукраинец? или москаль недоделаный а? Вы первый начали про язык говорить и его важность, не я. а тут на суржик сьехали или заимствованые слова. пишите и говорите на суржике, так и скажите, сорри за мой язык, не совсем он чистый, это в нашем регионе наречие такое, а потом о чистоте и правильности языка говорите, а также о тех кто и как на нем говорит.
"и все мы украинцы. и кто из нас , тех кого привел в пример, недоукраинец?" А чого Ви мене запитуєте про якихось "недоукраїнців" ... ??? я навіть слова такого не знаю і не знаю хто і що таке "недоукраїнці" ... ??? А знаю що є Українці, а є особи інших націй ... а ось "недоукраїнців" не існує взагалі !!! Невже в котромусь із моїх постів ви читали таку хрень ... ??? Першим хто у цій темі вжив подібний термін міг бути кацо КРАТ, його й питайте ... а то він фігні понаписує а стрілки на мене переводить ... "Вы первый начали про язык говорить и его важность, " Та невже ... ??? І цю фразу я теж сказав ... ??? "Скільки української мовної території, стільки й української державності." Іван Заєць ... тоді я - ГЕНІЙ !!! До речі ось ФРАЗИ МУДРИХ ЛЮДЕЙ у цьому питанні ... http://tsitaty.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html ... ТО НЕВЖЕ ТАКІ ЯК ВИ "МУДРІШІ" ЗА НИХ ... ??? Тоді прошу ... ЗАПЕРЕЧТИ І ЇМ !!!
ладно, да про " недоукраинцев" Вы слова не сказали, согласен. по данной теме, как я вижу, как раз ВЫ и первый затронули языковой вопрос. и всего то, дальше-больше. без обид, за темой следить буду, но участвовать уже не хочу. от изначального вопроса переросла в срач, кто вата и кто патриот. а реальных мыслей по выходу из кризиса нет, одна надежда на запад? а мы им нужны? пока мы сами себе без посторонней помощи не поможем току не будет. можно сказать так " на товарища надейся, но и сам не плошай" пока мы только надеемся
Поддерживаю предыдущий пост и в продолжение делаю такой ход - Роман, который Кайзерлемберг, предлагаю пожать друг другу руки и взаимно извиниться за грубые выражения и в дальнейшем искать врагов там, где они есть, а не там, где их и не было .. ок?
Конечно Мы нужны "западу" / ему нужны остатки того , что еще за 25 лет не разломали , не раскурочили , не продали --- желательно на "шарика "/ ---- ДОЛГИ КТО ОТДАВАТЬ БУДЕТ. "рулеводы " жить тут не собираются -- для этого есть 3 - 4 других гражданства. Куда оНи и свалят.. Активы , типа здобулы - заробылы / подтасовывая все что можно под надобность для себя любимых/ у нИх естествено останутся , а Нам останутся долги и нашим детям и внукам . Рулеводы - не думают , как отдать . Главное взять. А потом свалить / багатеньким буратино стать при этом всем / ... за бугор. А Вам останется самое лучшее и прекрасное на земле .... Долги .. Нищета , и злыдни. Парнагравически неподъемные таривы и на пенсию пойдете в 101 год ... А шо ... Разве це не социальный рост ??? Пенсия в 101 год -це круто. П.С. В это болото Мы попали Сами , собствеными руками это сделали . А теперь осталось только моча смотреть / Сделать Вы аж ни черта не сможете /. И погружаться дальше в это болото... Бизнесменов тоже это коснется .... чем резвее в болоте барахтаешься , тем быстрее оно засасывает ... Смерть страшная и лютая / утонуть в болоте /.....
У політиці, як і в коханні ... приятелі не допоможуть, кожен сам за себе ... !!! Америка та європв будуть допомагати стільки, скільки їм це буде корисне та потрібне ... у нашій ситуації і на цьому їм дякуємо ... "срати" на них не доцільно (як не як союзники) але і в сраку лізти їм не доцільно - свої шкурні інтереси нам потрібно пильнувати ... Окрім того мозгами нам потрібно було думати ще років 20 - 25 тому ... коли у москалів був при владі алкаш Борька і вони були не настільки агресивні та міцні, потрібно було повністю ліквідувати москальську мову на Донбасі та укаїнізувати місцеве населення ... закрити потихенько москальськомовні школи та садочки, трохи б хтось постогнав але б минулося ... у школах викладати історію України а не її "москальській варіант" ... затяті москалі б не годилися із такою ситуацією і потихенько б емігрували у москальщину ... а населеня що там би залишилося на москалів кидалобся як галичани ... результат - жодного ДНР чи ЛНР там би сьогодні не було ... Так і з Кримом ... 20-25 років тому потрібно було потихенько "викастровувати" москалів із криму і все більше заселяти його проукраїнсько налаштованим населенням ... ну наприклад гуцулами ... тіб б із москалями спільної мови ніколи б не найшли, і від гуцульської гостинності мусіли б москалі ховатися десь аж у москальщині ... У результаті цих заходів, війни б сьогодні із москалями у нас не було ... а з внутрішніми "баригами" як каже КАМРАД Kolya27091975 легше б було нам споратися без підтримки "бариг" гидотниими москалями ... маємо приклад ляхів і прибалтів ...
"Краще з ворогом бухати, ніж з рідним братом воювати !!!" Ось ці слова вже точно належуть мені ... !!!
Та нє ! Не цілують вони туди то хвакт , але чомусь постійно , пеґепґошую , "смажать" та мають з усього того постійного "загострення ситуації" не гидкий ґешефт ... А ще ті мудґі та хитґі люде по українським лобам льопають своїми обрізаними прутнями й насміхаються , при цьому так правдоподібно вміють виказувати своє занепокоєння та співчуття .
Кто Мне скажит а какой строй на Украине ???? феодальный , буржуазный , капиталистический или социалистический ???7 С УВ.
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші — не мина жодної крамниці. Попросив він: — Покажіть кухлик той, що з краю. — Продавщиця: — Что? Чево? Я нє понімаю. — Кухлик, люба, покажіть, той, що збоку смужка. — Да какой же кухлік здєсь, єслі ето кружка. — Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: — На Вкраїні живете й не знаєте мови. — Продавщиця теж була гостра та бідова. — У мєня єсть свой язик, ні к чему мнє мова. — І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.
"Кто Мне скажит а какой строй на Украине ????" "феодальный , буржуазный , капиталистический или социалистический ???" Совєтскій !!! Адже уся влада у нас належить "совєтам" ... себто Верховній Раді України ... А мандати у ВРУ мають феодали, буржуї, капіталісти і соціалісти ... !!! ХРЕНОВО ПОЛУЧАЄТЬСЯ !!!
Вірш файний , тільки це про столицю , у Київ Вам треба , і там цитувати , ато якось не по фєншую , грузить : губернию. Ми селюки нам це не загрожуе . Кухоль , чарка , кружка --- це Я чую 41 рік . А про пательню взнав в арміі , коли по макітрі нею получив... Так , що кровью і потом українська мова даеться кацапам .. Не знущайтесь . П.С . Цікавій стиль написання у Вас , мабуть Ви Гуцул...
Ну шо лингвисты! Начнем гибриды осеменять? 1945....Карпаты. Через отдаленное село идет солдат Ваня до жд станции. Видит бабульку в городе. Бабушка! Бабушка! ЗдрАвствуйте! Я тут с фронта домой еду, не ел 3 дня. Может есть чего перекусить? Ой сынку! Йдыно перекусы тому коняке ху*...бо вин мою кобылу вже зае**ав