теж цьогоріч виростив, половину подарував, половину допихкую) робив мікс : берлі З вірджінієй бо чистий Б тяжкувати смалить) все росте добре навіть дуже добре! за гамазінні навіть не думаю !
Пытался несколько раз связаться, но никак, то он трубку не берет, то занят и просит перезвонить, а потом опять не берет. Короче не серьезно как то .
Заказывал у этой Лидии. Пол кило нормальные а пол кило с зелёной травой в перемешку и и такой мокрый хоть выжимай. Больше туда не ногой!
Около года заказываю здесь. +380684394363 Очень рекомендую. Свяжитесь вайбером, скинет прайс и ссылку. Табак отличный, отправляет в день заказа без проблем.
Бросил я табако курение. Уже почти три месяца. Заехал к знакомому на базар, а он курит только самокрутки, покупает хороший табак, сам смеси делает. И так мне захотелось. Взял сигарету - какая ж это хрень, пол дня во рту привкус жженой пластмассы был. Все курильщики, кидайте в меня тапки....
Нову точку збираєтесь відкрити? Тапками торгувати? Не буде Вам тапок. Ми ще й сало попереховуєм, про всяк випадок....
Доброго здоров'я всім, перехожу на свій потрошку вже скоро треба розсаду саджати, не ферментую, просто ріжу дрібненько і добавляю з покупним 50/50 + всякі аромотизатори природні. Покі якось так, а кидати да треба но покі не готов морально .
Ростик,зря не ферментируеш.До ферментации табак сеном пахнет,и амиак в составе имеет.А после ферментации аромат шикарный.Хочеш своего для сравнения вышлю? БезплатноКакие сорта сеять будеш?
Дякую за пропозицію хочу з часом сам спробувати в пів літровий склянці зробити, чау бракує . В мене чотири сорта які знаю і ті шо лишилися з минулого року, Ваша посилочка була . Дивлюся покі на машинки для нарізкі ціни да, тож покі не визначився . Покі якось так.
пока получаю удовольствие от натурального продукта - бросать не собираюсь. самое главное, это найти свой сорт и способ курения ( самокрутка, трубка, сигара ). один и тот же табак в трубке и самокрутке дает разные ощущения. всем холодного дыма, а бросившим - в ЗОЖ. нефиг лезть своими чистыми лапками в наши порочные слабости.
Треба мати стару лапшерезку а покі якось так, до речі пробував в люльку табак насипати, якось не пішло, чи ще час для люльки не прийшов .
Если не хочешь заморачиваться с ферментацией,сажай больше Ксанти-Сорт ориентальный ,не требует ферментации,и крепость можна регулировать в процесе вылежки от "динамита"до мягонького дымка.
Уважуха! Я теж "типу" кинув, але коли вип"ю, компанія підходяща і т.д... За тиждень 1 цигарку 100% викурюю. Не знаю, як це і назвати... З повагою, Саша.
Доброго вечора. Взяв на пробу пів кіла. Мені сподобався. Сорт Ізмір, легкий. Нарізка чудова. З повагою. https://apkua.com/agroboard/i-393833/tabak-turtsiya/
240грн. Закинул на карту, на следующий день получил. Справедливости ради отмечу что всетаки жменьку струпаков выбрал.
У продавца нет ни какой репутации,можно закинуть бабки и хрен что получить,это как на деревню дедушке бабки отправлять..Я уже давно в такие игры не играю
Теж маю бажання спробувати турецький, але зупиняє дуже низька вартість, від 240грн. Навіть не знаю, ризикувати чи ні.) Не зрозуміло. По твоїй об'яві 1кг. - 290грн. А ти пишеш, що взяв пів кіло за 240?
Турецький,болгарський,молдавський..щось мені здається що це міняється тільки назва- замануха для клієнтів..