..Всем Добра...куряги...кого интерисует табак..знаю человека ..занимаеться продажей табака.. человек честный..знаю его не один 10- ток лет.. сам никогда не покупал..так как давно бросил..у него сорта разные..но раз люди покупают значит нормальный много раз видел как по почте отправлял..маштаб серьезный.. видел у него тюки(кипы) Режет его продает.. Локация Ивано франковская обл..
человек покупает..раньше сам вырщивал..сейчас покупает режет ..занимаеться короче... покупает тут гдето у нас рядом.. внас выращивают..раньше было много ..сейчас мало но есть
завтра буду проездом возле него возьму номерок..скину ..живет недалеко от меня..гдето около километра..что по чем спросите сами....но человек совестный
Что-то камрады не нашел в теме хорошего табака :-(. Думал пробовать подкупать у частников, но судя по отзывам, не стоит. Пока лучший по приемлемой цене остается Мак Барен, орижн. Синей серии у них слишком крепкий. Графф и многие прочие, наверное, все перепробовал - слишком большой отрыв вниз по сравнению с Мак Бареном, не соответствует разнице в цене. Или к нам фуфло завозят...
Доброго вечора всім, вчора збирав врожай поділюся фото. Треба пускати на сушку, добавляв свій в той табак що наче нормаль, фо ферминтації ще не доходять руки, якщо пересушений то швидко тліє, і да пробував у люльку пихати шось не то.
Ось така уйня! На Херсонщині зупинено нелегальне виробництво тютюнової сировини Податковою міліцією ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під процесуальним керівництвом Херсонської обласної прокуратури зупинено діяльність незаконного тютюнового бізнесу. В рамках розслідування кримінального провадження за ст. 199, ст. 204 Кримінального кодексу України встановлено, що протягом 2020 року невстановлені особи на земельних ділянках, які розташовані на території Скадовського району Херсонської області, незаконно вирощують тютюн. В подальшому, використовуючи обладнання, що забезпечують масове виробництво, здійснюють його первинну переробку, незаконно виготовляючи тютюнову сировину, яка є підакцизним товаром (згідно ст. 215 Податкового кодексу України та товарної позиції 2401 УКТЗЕД). У жовтні цього року, на підставі ухвали Херсонського міського суду, проведено огляд території та тимчасових споруд, розташованих на земельній ділянці Скадовського району Херсонської області. В результаті проведення огляду виявлено теплиці, де вирощувались та зберігались листя тютюну для подальшого сушіння та переробки. В ході огляду виявлено та вилучено близько 6 тон тютюнової сировини орієнтовною вартістю 8 млн гривень. На вилучене майно судом накладено арешт. Розслідування у кримінальному провадженні триває.
Доброго здоров'я, випередили трішкі да, справи не дуже . Все саме смачне під забороною або під статею .
Тобто?????? незаконно вирощують тютюн.??????? Це якого бодуна так написано? Є якийсь закон, що я не можу вирощувати тютюн?
Вирощувати можна, а от продавати як самограй зясь платити в державу треба наче так і досі є. Питання в тому що не платили налога на такий вид діяльності.
Саме так, точніше сирована тож отака халепа, там гроші великі хоча в нас і за продажу картоплі на вулиці можут притягти до відповідальності .
3 приводу місцевих тютюнів. Наврядчи в Україні виросте добрий тютюн. Сонця замало й грунт не задля тютюну. Хіба що махорка ..
Вы забываете что ,климат поменялся,и сорта выводятся новые ,практически каждый год.В подтверждение своих слов,могу выслать свой табак.
Доброго здоров'я всім пошановувачам, вже використовую свій табак, наче нічого, правда ще мішаю 50/50 з покупним бо трошкі накупив з запасом . Стратифікацію не робив просто порізав ножем. Тож в наших умовах виростоє доволі не поганий табачок. З Повагою.