краще за все самому вирощувати, складного нічого немає, на ютубі багато відео є по вирощуванню та переробці... якщо комусь треба можу бескоштовно допомогти з насінням, є трохи сортів...
Спробував свого часу зв'язатись з Яриком. Судячи з відношення до клієнта він людина дуже зайнята: - я зараз зайнятий я вам зателефоную . Телефонує досі. В жодному разі не кажу що він поганий хлоп . Можливо в нього черга від Одеси до Чернівців, він не встигає обробити замовленя, все це зрозуміло. Але нащастя він не єдиний продавець тютюну в Україні. ПиСи: просто власне враження , нікого не агітую.
на ферментований майже завжди черги, два тижні цикл йде, а ферментатор не резиновий) у мене, наприклад, 5кг тільки влазе, для себе вистачає...
Я ж не проти. Я свого часу брав ферментований табак у Ольги з Трускавця. Так ,були випадки коли вона не могла розмовляти , але завжди передзвонювала. Нажаль з весни зв'язок з нею втрачено
В мене поруч два базари , плюс по дорозі ще один. Висновки я озвучив вище - те на те й виходить. Можливо це справедливо лише для великих міст , але в Харкові наразі так.
Звісно. Так гарніше. Бо прислати можуть все.. і цвілий і меншу вагу А так і помацати,і спробувати можливість є Але не у всіх така можливість
До речі цікаве спостереження - те що я брав через інтернет як "Вірджинію Голд" в нас продають як "Золоте Руно" Маю припущення що хтось централізовано везе із Західної України і на місці вже продає під красивою назвою .
можливо так і є... тютюн Мальборо, Кемел, Кептен блек та інші це зазвичай тютюн/суміш тютюну низької якості оброблена соусом... краще брати сортовий тютюн - Вірджинія, Берлі та інші
Я в курсі. Я з того покоління яке ще канали в телевізорі перемикало за допомогою плоскогубців ))) Тож що таке "Золоте Руно" я чудово пам'ятаю. Просто хтось робить свій маленький гешефт на людях користуючись необізнаністю і обставинами. Як то кажуть - нічого особистого , це лише бізнес )))
Я теж з того покоління. І нажаль, пам'ятаю і Золотое руно і Мальборо. І Кемел. Так що ,гарного тютюну не можу купити
Ярик та Кісельов найбільш рекламовані, як наслідок завищена ціна, недбалість, незацікавленність у продажу. Також підозрюю, що скоро, а може і зараз, продаеться тютюн інших виробників як свій. Аргентинськи виробники мате (окрім Розамонте) пішли цим шляхом, і це світові бренди.
Читав за коньяк .Но не експериментував. Не встигав . Курив вже після коньяку)) Бо щас такий коньяк, що можно й цигарку не докурити . Ну а зараз "сухий закон"
Після коньяку це святе! Хоча... За пару років до війни товариш привозив мені з Голандії "Кемел" в м'якій пачці без фільтру. Дві великі різниці як кажуть одесити. Навіть домашні спитали - а що воно за таке так приємно пахне? Нажаль в нас такого не знайшов навіть експерементуючи з різними табаками.
Цвіт буркуни (донніку) жовтого, давній козацький рецепт ароматизаціі. Не більш 20 відсотків у суміш, як на мене краще 10-15 відсотків. До речі маю зайвих грам триста, зміняв би на табак.
Нажаль, я так і не знайшов табак, до свого смаку. Купую, бо дешевше. А ось колись купував фірмовий у спец магазинах. То вже сподобався Але там від 200 грн за 30 грам
Ароматно. Він щей лікувльний, розріджуе кров. В мене бабки продають тільки стебла з листям, цвіт не бачив. Тож власноруч начухрав, він дуже дрібний росте