Доброго всім здоров'я, підказуйте хто що робить з стеблем табака, трошкі є викидати шкода якось. Дякую з Повагою.
насчёт табака не скажу, а в махорке я его перемолол, просеял, и разбавляю смесь если сильно крепкая. насколько это правильно - не скажу, но позволяет добиться нужной крепости.
Может и не в тему, а не нашел куда.. В общем, завод который у нас в стране Мальборо делал-пострадал, это общеизвестно. ну я прикупил был запас да и забил, вроде есть и есть. А теперь нет нигде- я про Мальборо красный украинского производства. Купил сегодня Словакию- шмурдяк, как и к примеру с испании.Кислый, набивка плохая.. Ну или не мое просто. В общем если кто знает где можно купить с старых запасов еще тот, украинский Мальборо,красный(!)- готов прикупить по спекулятивной цене. Много. Для себя. Запечатанные пачки или блоки. Реально пипец, единственный вид сигарет от которых не кашлял.
Доброго здоров'я цього року розсада не взійшла із-за певних і всім відомих причин . Вчора замовляв за 460 грн кілограм, і гільзи теж. Свого запасу трошкі є, але що буде до осінні не відомо. Кому цікаво пишить в ліску поділюся данними про магазин. Є вибір тютюну і комплектуючих хто заряджає сам . З Повагою.
https://oxo.ua/38147109-virdzhiniya...edium=virdzhiniya-srednij&utm_campaign=500uah Покупал там, можно взять у него пробники по 100грамм трёх сортов табака за всё 150грн. Вирджиния, Вирджиния голд и Берли. Нормальный домашний табака а там определитесь стоит брать больше или нет. С.ув.
Вже 2 роки сам роблю сигарети з покупного тютюну. Брав у багатьох продавців. На жаль так і не знайшов відповідного до свого смаку.. Купував і за 300 грн/кг і 1000 грн/кг ,різниця є звичайно, але....не в 3 рази краще))) На мою думку, фірмовий імпортний тютюн у пачках набагато краще. Курив колись із задоволенням. Але..ціна значно відрізняється. Пачка цигарок, самосаду - 13-20 грн. А фірмовий, магазинний- від 100 грн. Зараз буду знов купувати , у Фейсбуці группа є по тютюну. Там багато групп У одного брав, нормальний курити можно)) Зараз буду у другого брати, бо в нього гільзи сигаретні є Якщо бажаєте, дам контакт продавця Ярика , його тютюн хвалять ,і людина порядна. Ну а ось смак ..тут у кожного свій. Так що важко гарантувати. Одному сподобається .іншому ні ))
Я саджу вірджинію,роблю суміш із листям смородини та вишні.Мені смакує.Розсаду беру на ринку.Пробував сам пророкувати,хлопотно.З пов.
Перебрав вже декілька інтернет магазинів з тютюном, асортимент майже однаковий у всіх, ціна і якість також... усі пишуть що тютюн ферментований, але... хтозна як його ферментували... хоча можна палити і такий... зараз ферментую пару міксів, майже тиждень пройшов, аромат краще став тай смак поліпшився...
Доброго утра! Купил как-то для разнообразия электронную сигарету. Сигарета потерялась, а картриджи для нее остались. Если кому-то интересны, пишите. С ув.
Хто де зараз купує якісний тютюн? На фейсбуці півсотні груп. В кожній хвалять декількох в відгуках, зазвичай це засновник групы та його коммерція. Негативних відгуків не знайти, навіть у конкурентів. Не палив більше року, тож розгубив постачальників.
Пів року вже не беру через інтернет. На базарах зараз продають те ж саме . Ціна відрізняється мінімально ,тільки тут можна помацати живцем те що купуєш, плюс на місці закрутять на пробу. Якщо врахувати доставку , то воно те на те і виходить. Тер. м. Харків.
Купую останній час на Фейсбуці. Не можу сказати,що дуже сподобається Але не така ціна, як на сайтах . А смак однаковий