Где дешевые катушки для minelab ?

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем gates78, 21 гру 2016.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Аналогові прилади майстри з прямими руками з успіхом повторюють тесорики, вайтс , кардинал (він же фішер 1266). Процесорні то вже інша історія, нема в доступі прошивок.
    Наприклад з кардиналом ходив в парі з СЕ по імперії, не відчував себе обділеним. Так у СЕ бомбовий дискрім, але толку з нього , коли він на металлосмітті сліп. Чи кращий він за СЕ? Напевно що ні, але враховуючи що в 4 рази дешевший, а відпрацьовує на 70% наприклад то як варіант чому і ні.

1. Это электроника миниметаллоискателя/пинпоинтера позволяет находить металлические предметы на небольш...
      400 грн.
    2. Pinpointer Smart Глибина на монету – 6 см Вологозахист - IP66 РК дисплей показує рівень заряду бат...
      1000 грн.
    3. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      139 грн.
    4. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
    5. Новый Garrett плюс перезаряжаемая крона 9V 3200 mwh и защитный колпачек …смотрите другие мои лоты,ес...
      1198 грн.
  2. dscan

dscan Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    395
    Адреса:
    Захід
    Та я вот взагалі в шоці!!! Деякі особи купують коньяки та віскарі у магазинах, а вот дядько Панас жене такий самогон....ммм, а якщо добавити туди трохи барбарісок чи горіхових лушпайок з медом то взагалі бомба!! нахіба платити за отой заморський шмурдяк купу грошей, як впитись можна сємом?
    ще є унікали які купують мисливські рушниці по 20 кілобаксів, тож не зрозубіло мені....можна ж купити метр труби, витесати приклад та прикрутити на 2 саморізи шпінгалет від дверей з пружиною і зайчика завалить з 50 м не гірше бенелі
    а насправді є люди які виходять в поле щоб відпочивати, а знахідки це як бонус
    особисто я вихожу в поле щоб відволіктись трохи від роботи і подихати повітрям, та подивитись що вискочить з комочка землі, я не хочу думати про прибор чи то він глючить чи він так прпацює, я не хочу ходити в кишнені з куском фіріта щоб через кожних 100-200 метрів перевіряти чи не втік баланс у катушки, яку вельми-шановний камрад ввечері на кухні зробив, я не хочу переналаштовувати прибор коли вийшло і пригріло сонечко і він почав заливатись на всі лади тому що трохи прогрівся, бо "виробник" зажав грошей щоб поставити більш якісні деталі...
    я хочу вийти в полі натягнути навушники і насолоджуватись копом і саме за це я згоден платити кошти, як і 99% моїх знайомих

Beygik, sputnik71, suxo.vit. та 3 іншим подобається це.
  3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Баланс пливе і у фірмової катушки, просто Ви цього не бачите. Більше того цілі партії неякісних фірмових пішли в народ з відпадаючими вухами та розтрісканою заливкою, так що це не показник.
    Переплатіть за якісні деталі, що заважає?Все одно вийде дешевше копія ніж фірмовий аналог.
    Візьмем для прикладу асю. Виробник зажав підсвітку, регулятор звуку, регулятор бг, вді. Вона немає глибини, треба докупляти руляку за грубі гроші з яким по сміттю не походиш і тд. Зате ходять і насолоджуються копом бо фірмовий. Коротше дивлячись яку фірму з якою саморобкою порівнювати і в якому ціновому діапазоні.

Amadeu$, Остап Ибрагимович та SunDay подобається це.
  4. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Одного разу вийшли на коп з аською і кардиналом,зявився перший сигнал,аська показала що це залізо а кардинал-колір,оказалось залізо.Також постійний скрип штанги давить на мозок яка є також тонкою і не зручною.Перевагою терки також є змінні катушки різної частоти,шкала глибини залягання предмета,підсвітка.Це як їхати на хорошій іномарці а не тлумитись на запорожці.

Uargen подобається це.
  5. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Так на асі багато чого немає і я собі більше би такий не купив.Та ЄвроАсе то супер (як бюджетний варіант),глибина набагато краща.Стабільний і надійний як і Асе 250.

6. dscan

dscan Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    395
    Адреса:
    Захід
    я не мав на увазі асю, але то таке...
    на скільки мені відомо то якщо виникають проблеми з певними катухами чи приладами то їх міняють без питань і прикладів відомо мені достатньо цих
    що не можу сказати про хенд мейд котушки, нещодавній випадок...один чоловік почав виготовляти котушки до певної серії приладів, все здається чудово корпус ABS, мікросфера нормальний компаунд а не эдп 20 з тонером але одна біда кабель VHS який служить аж 2 міс або до першого складання прибора не в ту сторону, а гарантію на кабель не дає...може поремонтувати або продати зі знижкою нову катуху з такаим саме кабелем
    термостабільність... раді цікавості тестували 2 котушки різних вітчизняних виробників від одного і того самого прибора, так пливуть, одна трохи більше інша трохи меньше але у межах допустимого
    ну переболів я давно цим юнацьким ентузіазмом щоб шукати чогось доброго у дешевому, або занадто багато разі впевнювався що дешева рибка - х..ва юшка

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Набагато гірше коли колір озвучує чорметом.
    Залізо специфічної форми , розміру і складу в однотональному кардиналі пролазе. Мінімізувати можливо використанням навушників та настройками дискріму. В фірмових теж лізе, не переживайте.
    Штанга і довгий час відсутність вибору катушок , так це мінус кардинала.
    Ну і підсвітки нема бо нема екрана. :D Як в інших аналогових, тесоро наприклад.

Volocuga подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Перечисліть будь ласка що в євро з'явилось порівнянно з асе крім зміни частоти? БГ, звук, підсвітка, вді?

9. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Нарахунок підсвітки...попали в яблочко :D:D:D не подумав...

10. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Катушка...Краща глибина...

11. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    По власному тесту,був показав кращу глибину ніж Ат про

12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Коротше прилад той добрий , який влаштовує. Все інше то залежить від фінансових можливостей, та доцільності в залежності від тех характеристик та наявності місць копу.
    На відпочити мені і саморобок вистачає. Навряд чи я хотів би колупати мідяшки з деусом. Там треба не копати, а дивитись як би його не ухекати.

Volocuga, Остап Ибрагимович та SunDay подобається це.
  13. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.080
    Адреса:
    Киев
    Правильно, берите аську. Отличный МД! С мега глубиной, дискримом на мусоре и ни разу в железо не закидывает даже крупный цветняк :D

ПС это видео от честных продавцов приборов.

gates78, вам скорее всего попался не качественный самодельный прибор, бывает. Но майнлабы мультичастотные тоже специфические приборы...цена высокая, тяжелые, дорогие катушки, дискрим на мусоре на много лучше у снайперок или шарпшутера...ну и слабые по металлопластике.

OSTEON та SunDay подобається це.
  14. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Это по вашему честный тест,почему катушка не штатная?Тогда нужно было на аську поставить tornado или goliaf ...

15. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Пока вы Терминатором будете собирать весь хлам я буду искать уже в другом месте.А так на добивание может быть и Терминатор.

16. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Цитата с Ютуба -
    висловлю свою думку: сезон я користувався термінатором, тільки Про. зараз маю євроаську, глибина, це останнє про що можна говорити. перше: з термінатором потрібно лопатити Кожен сигнал, так як фольгу він бачить чітко в кольорі! у так званої недоаськи такої проблеми нема! друге: дискримінація: включивши дискрим в термінатора, ви будете копати вдвічі більше чорних металів і пробок ніж у режимі всі метали. В аськи таке також спостерігається, іноді чорний озвучує кольоровим, але скоріш як вийняток, а не як правило! третє: стабільність. я рік вчився відстроювати термінатор, але він всеодно дзвенів коли хотів. З євроаською ходжу по тих же місцях що і з термом. чуйка -1, а іноді і повна, глючить лише під ЛЕП. четверте: розділення цілей: термінатор часто монети ссср озвучував як пробки, а сучасні пробки від пива як монету, у аськи все чітко. і останнє: глибина, тут звісно термінатор виграє, але при правильній відстройці від грунту. Я ні в якому разі не рекламую аську, терм хороший прибор, на свої гроші, але я б наприклад, як сказано нижче, не поміняв би аську на три термінатора. ИМХО

17. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    776
    Адреса:
    Средняя Скифия приморская степь
    Хороше видео спасибо , но для хорошего исполнения Терма слишком мелковаый опонент этот і400

18. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    776
    Адреса:
    Гатес78
    Ну это же дилетатство

19. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Ви про що,яке хороше відео все в ютубі про термінатора зняте тільки магазином фортуна який їх і продає,краще коменти під ними почитайте що люди пишуть

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.217
    Адреса:
    Україна
    Ну частоти у термів зазвичай високі тому і пробка від пива в кольорі. Ну а фольга.. Де ж вона повинна бути як не в кольорі?!
    Інше діло що вирізати неможливо так як нема повноцінного дискрімінатора.
    Ну як альтернатива двотональна TGS 15кгц з балансом грунту та дискрімінатором. Переключення на двотон лише для перевірки сигналу, ну або на любителя пошук в двотоні.
    Дешево і сердито.

21. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    776
    Адреса:
    Не копайте фольгу дорогие любители асек и терочники , не надо ) загрубляйте дискрим покруче, режте все до меди. :D

22. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.080
    Адреса:
    Киев
    gates78

Со временем узнаете что в секторе 0-40...т.е. фольги (foil) - денарии, металлопластика (особенно фибулы, наконечники), мелкая ювелирка (крестики, сережки), некоторые цинковые сплавы монет.
    А на жирном месте нужно еще -30...0 проверять. Но зачем я Вам это говорю))) вы наверное и сектор гильзача закрываете.

Только медяки, только хардкор :)

SunDay подобається це.
  23. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Денариев и ювелирки я накопал много.Копаю в all metal.Так что не стоит меня учить...

24. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Україна Тернопілля
    Мне нужна катушка или дополнительный прибор исключительно для мелкой ювелирки...

OSTEON подобається це.
  25. gates78

gates78 Gefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2