Где дешевле купить патроны 22lr

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Atmel, 15 бер 2017.

1. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.529
    Адреса:
    Украина
    По кучности согласен. Тоже когда то проводил такие эксперименты

Simo Suomi подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Наглазник псо состояние хорошее
      400 грн.
    2. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      18000 грн.
    3. PPTtactical Д-25/30-мм кріплення для прицілу для гвинтівки, зброї, 20-мм рейкові мисливські приціли,...
      2150 грн.
    4. Ціна нового 2.200$ Стан ідеальний. Пишіть,можливо щось скину
      40000 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Нова Антіблікова решітка до прицелу ( Д-40 мм).Виготовлена з алюмінію товщиною 3мм , пропускання сві...
      100 грн.
  3. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.946
    Адреса:
    Київ
    Куля там з нарізів не злітає. Кулі в цих набоях - не голий свинець. І твіст не той. Але кучність у 22ЛР дійсно найкраща на дозвукових набоях. Це давно відомо. І вітром менше зносить дозвукові. Такий цікавий ефект. А про напівавтомати правильно пишете - гіперзвуковими на них краще не зловживати.

4. Шерха

Шерха Feldwebel

Повідомлення:
    1.025
    Повірте є завдання де кучність пофіх , головне швидкість і пробивна здатність ( в упор).
    А кучни боєприпасів в мене хватає.
    Да і стріляю з болтовика.

5. Petromax

Petromax Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Днепр
  6. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.238
    Адреса:
    г. Киев
    Не заперечую з Вами!!! Це добре що ми так спілкуемось і ділемось своїми баченнями і досвідом. Дуже вдячний всім!! З повагою!

VIKTOR 243, кучукаю, kripers338 та 2 іншим подобається це.
  7. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.946
    Адреса:
    Київ
    А воно так не працює. Залежить від типу кулі та того, що хочете пробити. Але зазвичай 22лр більше пробивають якраз повільніші кулі. А дуже швидкі кулі пробивають менше, тому що сильно деформуються і застряють. Є багато таких відстрілів. Ось, наприклад, свіжий. Там з 8-ї хвилини. BLAZER зі швидкістью 376 м/с пробив більше дошок ніж Stinger з 500 м/с. Що логічно. У Блейзера суцільна куля та ще й гостріше, ніж звичайно. А у Стінгера куля НР. Блейзер просто прошиває, а Стінгер - експансивний, розкривається.

Torinus, Simo Suomi та Petromax подобається це.
  8. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.238
    Адреса:
    г. Киев

Images:

clear.png
    VIKTOR 243, кучукаю, kripers338 та ще 1-му подобається це.
  9. Petromax

Petromax Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Днепр
    В обзорах как-раз отмечают большую пробивную по сравнению с остальными ( в гель)

10. nice UND pretty

nice UND pretty Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    174
    Может "там" не слетает, но я читала о подобном в старых мелкашках. Мол, более крутые нарезы.

11. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.238
    Адреса:
    г. Киев
    Малось на увазі "злітає - зривається " Це не те поняття як в 223 при не співпадані твіста, отвори в мішенях від кулі боком. Воно в 22 му все летить.
    Але більш нормально та кучно лягають, як у мене на CZ 455 Evolution з товстим стволом від 325 м/с до 385, що на 50 та 100м. Суппер. А вже більше 430, далеко не та кучність. Тому кому по мисливству, банкам та по відрам і не погано))) Якщо з глушником та помірною швидкістю і підібраному безпечному місті, тоще і можна )))) А тими набоями тільки в тірі, бо добряче бахкае!! Це як по мені. Всім успіху.

12. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Дякую, я збираю різні патрони і пробую пристрілятись всіма ними, що б знати як буде кидати по бою.

13. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Дозаукові летять як хотять, і кучності ніякої) а от надзвук, показав на 50 метрів кучність десь як 5ть копійок, трохи більше

14. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Хтопці ще питання, в кого є зброя під 410 калібр?
    Хто що розкаже про неї?

15. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.946
    Адреса:
    Київ
    А які саме дозвукові і надзвукові пробували?

16. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Так всі одразу ненапишу, в принципі більшість федерал, ссі, і дозвук і надзвук
    І брав ссі якіть з бджолою, типу надточні, то ті щось показали, а так ще були савдеп, і найбільше сподобались свого виробництва кулі, мідні точені, там кучність ппц яка файна, але в полі їх непоточиш, то мушу купувати що є.
    Вчора хлопчина пропонував купити кулі ссср надзвук цільові, хотів купить але він ціну заломав 700грн пачка, а потім його забанили)
    Так що не спробую)

BJJ подобається це.
  17. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.946
    Адреса:
    Київ
    Ви в 22ЛР релоадінгом займаєтесь?

18. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Ну , пробував, взяв подивився жменьку відео з США, взяв патрони, розібрав, зважив однакову частинку пороху, і точив кулі, я їх видивився на виставці ю тих самих штатах, і все)
    Нема в мене станків для прям релоуда, а спроби загалом є)

BJJ подобається це.
  19. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Як звільнюсь з зсу, то буду пробувати робити всячину під релоуд 22лр, і точити кулі високоточні під всі види набоїв , там ціна вища магазину але і точність в них цікавіша)

BJJ подобається це.
  20. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.238
    Адреса:
    г. Киев
    Релоадінг 22лр, це все дурня)))) Вибачте. І що ви насипите порох:mad::mad:??? Знайомій подібне спробував........ Бабахнув и газі прорвались через затвор і вирвали повністью внутрянку магазину, та щей шарахнуло по морді. Доре що був в окулярах!!! Не зупинився, спробував іншу партію))) заклинило затвор. А потім в майстерню вибивать затвор.
    Я на 50 метрів пристриляв приціл в "0" По папірцям з сошек стріляю набоями 325-327 м/с кучність практично один в один.
    На 60-75м, цими же набоями, але по сетці (тоненький мілдот с полумілями) це перший мілдот. Бо вже пониження до 6 см.
    Якщо стріляю 350-355 м/с практично по центру сітки. Ну а на 100 тільки набоями 374 - 430 м/с, з деякими поправками вкладаюсь в круг 2-2.5 см.
    Бо якщо першими, то там суттеве пониження))) Як по мені, то на 22 калібрі не люблю крутити приціл. Намагаюсь використовувати можливості сітки приціла. Успіху всім!!

VIKTOR 243, кучукаю, kripers338 та 3 іншим подобається це.
  21. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Є купа сайтів на сша сегменті, є вага кулі і розрахунок під них, ніколи ще небуло проблем .
    Точена куля має кращі характеристики, і в принципі це не є проблема зробити
    В них щей випускають спеціалізовані набої заводські, і знайомий ваш 100% використовував тонку латунну гільзу, а американці говорять тільки стальні .
    В кожного додіка своя методика)
    Я пробую і цікавлюсь.
    Експерименти то чудово як що з головою, а не з бригадиром)

BJJ подобається це.
  22. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
    Плюс в мене є бажання стріляти в гонг 60 на 60 см, на відстань більше 300 метрів, і я вчусь як всі, в мене є ар під 223 рем.
    Але це вже інше)
    А з 22 лр просто вчусь і експеремениую, з такими малими навісками пороху там травм ніяких небуде)

BJJ подобається це.
  23. VEBERr

VEBERr Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    708
    Адреса:
    KHARKOV
  24. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
  25. Привіт Вінниця

Привіт Вінниця Gefreiter

Повідомлення:
    52
  26. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.238
    Адреса:
    г. Киев
    Основною проблемою при перезарядці патрона кільцевого запалення є відсутністью капсулю. Запальний склад запресовується в нижню частину гільзи. Косервують та потім тільки засипають порох. Сама запальна речовина у нас не продається (не чув такого) Тому треба щось мудрувати. Не менш складним – правильна куля. Ще треба знайти. В штатах іх немає))) Там самі виготовляють, прес кліщами. Вважається це спробою – зменшення вартості.
    Я ще розумію коли це стосується патронів центробою))
    Як на мою думку, та досвіду спорядження патронів кільцевого запалення не привиде до точності!! При роботі з таким спорядженням найменша похибка буде мати величезний вплив на результат!! Не забувайте про мінометну траєкторією даного калібру.
    Його ніша 50м, а з поправками і 100м. Тоді вже 22 вмр))) Хоча це все це від лукавого)))
    А гонги 300м. та ще й розмір 60см??? З 308 він на 400м гонг 70см ставили)))
    Як що вже таке бажання по гонгу. Берете СД діски, або старі 125 металеві діски від болгарки, фарбуєте іх ставите на 100м та бабахаєте. Вони і дзвенять.
    Як що любите експериментувати. Добийтесь вагомої кучності на 50м, потім точність!
    А потім берете пластикові картки встановлюєте іх на відстань 25 а з часом 50м та розрізайте їх влучними пострілами. Чи щось подібне. Подивіться на ютюбі, дівчина стрілок з США Kirsten Joy Weiss демонструє різноманітні трюки по влучній стрільбі.
    Це щось!! Це дійсно есперементи та драйв. Що і ми також і намагаємось робити))
    Вибачте, це не повчання а рекомендаціі та поради з досвіду!! А так краще поєксперементуйте з набоями на арку. У Вас твіст мабуть 8й. От проєсперементуйте массою кули 70 до 75 і легкими 62, 69. !! Успіху. З повагою!!