Это что то страшное Вы показываете! Если монета будет лежать к примеру на 35 см такая, то штык выкопаете и что? Пропал сигнал, а в яме нету, получается фантом был и пин в яме не достал .... Сейчас начнут говорить что Вы не правильно настроили прибор !
Совершенно верно. но яма не 16 а 25 см. Такой експеримент проводил Костя Барсук с разными приборами и динариком () , а тут пятак.
Погана цифра,якщо на аналозі правильно відлаштуєш грунтунт,гріха не будеш мати..Аналоги з іншимають гріхи.(Тежони)
довольно таки частое явление, посему копаю в глубь проверяя отвал, пока источник сигнала не появится сверху.
Попробуйте откопать динарик на глубине 30 см, сигнал неуверенный. Выкопав яму в штык глубиной сигнала нет ни в отвале ни при проводке над ямой, надо раскапывать для того что-бы запихнуть катушку в яму и помахать там ею. Возле каждого глубокого сигнала приходится шурфить практически. Плюс ВДИ на динарик и на прмерно равную ему по размеру ржавую пластинку примерно одинаковые около +70. А так как в основном всё выбито то угадайте что в основном будете вышурфивать и как надолго вас хватит.
Я не впевнений, що налаштування коректні. Перш ніж виставляти програму "Lo" треба читати інструкцію і зрозуміти яку коли виставляти програму. Я ходжу, як радить інструкція у програмі no і не має такої проблеми з ямками, завжди чутно сигнал. А програма CL взагалі треба використовувати на крупній розпашці, коли немає можливості водити котушкою над рівним грунтом. Я завжди ходжу, якщо мусорка, то an гарне розділення, а де мусору немає, мало або перспективне місце, то cl маленьке. Раджу прочитати інструкцію.
Теорія, теорією а нам би практику!! Якщо розібралися з приладом на всі 100% покажіть людям, як у вашому випадку, на ваших налаштуваннях прилад справиться з цією проблемою.
Если динарное место то стоит и попотеть, не так их много в земле осталось. Понятное дело что неплохо было бы прошелся гуляючи, помахал прибором и динарики повылазили, но как говорится- без труда не вытащишь и .......
Чому не зробили низьку частоту замість двух високих.Хотілося універсальний прибор,щоб по війні походити ну і високу щоб по старині.А так прилад для старовини виходить.
"Перевіряв на не Гуассі", а на Мангусті. На рахунок нижчої частоти - цілком згоден. На грунті з пересушеною поверхнею, та на вологому, низька частота була б дуже доречною.