Gauss MD (Mars)

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем rotring, 6 фев 2020.

1. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

I це з одинаковими налаштуваннями на обох приладах? Цiкаво.. Може нова котуха виявилась менш чiпкою?..

Последнее редактирование: 11 фев 2024
  2. Интересные лоты

1. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
    2. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    3. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    4. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    5. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
  3. pilot44

pilot44 Feldwebel

Це прилади абсолютно різного рівня, марс з ними порівнювати не варто.

4. pilot44

pilot44 Feldwebel

У мене була можливість перед покупкою протестувати гауса пару тижнів. Мд не однозначний. Виробник позиціонує як професійний і напхав кучу налаштувань. А по факту золота серединка. Коли ходиш і знахідок не має виникає відчуття що щось не так налаштував, починаєш "крутити" , нервувати. З балансом грунта якісь не порозуміння. Я відмовився від покупки.

Бек и denmlab нравится это.
  5. jdnst

jdnst Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    98
    Лоты
      на продаже:
    19
      проданные:
    318
    Судячи по підпису то ви великий професіонал щоб робити такі висновки, та навіть до аськи треба привикати мінімум сезон (пів року) а там немає ніяких налаштувань (практично). Як кажуть до млина та щей вітру треба.....

6. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Ну екв 600 гаусу точно не рівня, інші + -
    Взагалі гаус якийсь дерев'яний апарат вийшов з бадильною озвучкою, але копати ним можна :beer:

sinxry нравится это.
  7. Виталий Сергеевич 3

Ну, кожен своє болотце хвалить) На мою думку, марсіани трішки змухлювали не надавши користувачам можливість купити прилад голим, без допів.. Але є ринок б/у де можна виципити й таку комплектацію) Так то, якщо розібратися - мінус снайперка, мінус пінпоінтер, мінус мд лінк з вухами і вуаля, прилад коштує ±16000:D А вже в такому ціновому діапазоні конкурентів не багато мабуть.. Що думаєте на рахунок цього?)

8. pilot44

pilot44 Feldwebel

Ну підпис не весь, не вистачає міста. А що до привикати, так кожному своє. Дехто і за рік не навчиться відлаштовувати мд, але при тому добрий лікар, інженер. Не розумію до чого тут ваш пост. Я свою точку зору сформував , мені не сподобався а комусь навпаки. Продавав мд знайомий, він був на заробітках а мд зберігався у мене, тому походив з деякий час.

9. krokodil

krokodil Obergefreiter

Де ви качали прошивку ?

10. Виталий Сергеевич 3

так прилади вродi на сервiс марса треба повертати для перепрошивки) чи ви знаете iнший спосiб ?))

11. krokodil

krokodil Obergefreiter

було-б шо качати і шо установлювати

12. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :smile_8: не вам вирішувать який мд потрібний пошуківцю - виробник сам знає який ;):beer:

Виталий Сергеевич 3, Omikron и pilot44 нравится это.
  13. Виталий Сергеевич 3

Ну, я в тих прошивках i т.д. повний нуль, та i навiщо воно треба для такого приладу)) тож як на мене ваше твердження цiлком вiрне!) Хiба що людiм, якi в цьому кумекають було б цiкаво покопатися в гаусi, але потiм буде як завжди: 100500 прошивок од народних умельцiв, робота в усiх приладiв рiзна i у висновоку прилад гiмно, моя думка)))

pilot44 нравится это.
  14. krokodil

krokodil Obergefreiter

Е така операційна система як ЛІНУКС. Вона найкраща по захисту і по скорості , її допилювали люди голами . Зараз вона найкраща і ті хто розбираються , ставлять її на сервера. С такими думками до дівчат до клюбу

15. Виталий Сергеевич 3

Ну думки в кожного рiзнi.. Для того шоб копати не потрiбно технiком-радiолюбитилем бути i розбиратися в оп. системах i iншому тех. лайну, це далеко не всiм дано.. Я як не тямлю - то i не приховую цього) Гiрше коли людина взагалi поняття зеленого не мае в цьому, а лiзе вставити 5 коп. бо десь шось прочитало вумне, ото весело почитати таке iнодi)))

16. krokodil

krokodil Obergefreiter

Звісно легше ввімкнути якесь поле чи парк і почати ганяти вітер ))) а стареньку спектру В3. Ще треба покрутити .

Последнее редактирование: 14 фев 2024
  17. Виталий Сергеевич 3

не на скiльки все погано)) тому i купив гаусс, бо як раз в ньому так не вийде зробити, але i фiзиком-ядерщиком не треба бути) мабуть деякi колеги тому i не сприйняли його бо нема умовних "поле-парк" i треба трошки подумати шо за шо вiдповiда i як що виставити)) але ви правi, для бiльшостi готове рiшення це норм)

максЪ и krokodil нравится это.
  18. krokodil

krokodil Obergefreiter

на цій «нормі» і зараз почали заробляти. Я теж вважаю , що прибор має бути гнучким і налаштовуватись… Давно користуєтесь ? І скільки знадобилось часу його поняти ?

Виталий Сергеевич 3 нравится это.
  19. Виталий Сергеевич 3

придбав давно, але багато походить не вийшло, пару мiсяцiв, бо мобiлiзувався(( вже рiк як в руках не тримав(( брав налаштування в блогерiв якi реально з ним копають) варiацiй налаштувань море)) ходив в основному на an, l3, no-hi (дивлячись на скiльки мусорно), диск -2, чуйка i бг по мiсцю) вiн iнтуiтивно зрозумiлий) через 5 виходiв вже розумiеш шо на шо вплива)) i всi налаштування дуже швидко налаштовуються) можна по мануалу звiсно виставить який в комплектi iде, але то не то))) до цього було два квеста 5 i 10) 10ку з дiскаверi залишив) але з гаусом появились новi знахiдки..) а саме залiзнi наки, ножечки всякi, i вагон спинок фiбул, разних бляшок, малесеньких хрестикiв i т.д)) саме мiлюзга це його стихiя) на 48 рiдко ходив, але пробував, раз знайшов на нiй чешуйку крихiтну зовсiм, десь 10х5 мм) до 48 привикнуть треба бо вдi трiшки завищене нiж у 16. В цiлому приладом я дуже задоволений)

максЪ и krokodil нравится это.
  20. pilot44

pilot44 Feldwebel

В тому то і річ. Люди йдуть на ком на пару годин(бо не мають багато вільного часу) на коп, а не крутити там щось. Ключове слово "стареньку", це на стареньких мд постійно потрібно щось крутити. Терка не дарма легенда і там крутити нічого.Вітчизняний виробник іде чомусь саме шляхом "старенької" системи. квазари,кроти,кощеї а тепер і Гаус. На першій сторінці тільки налаштування від Кіро займають всю сторінку. Ви реально вважаєте що 80% камрадів це потрібно ?

21. Виталий Сергеевич 3

там налаштувань на 2 хвилини i вони циклiчнi, логiчнi i зрозумiлi, якшо прочитати мануал на маленькому папiрцi.. звiсно шо в легендi, еквiку, деусу взагалi налаштувань нема, ага..))))) не мелiть геть. Якшо людина хоче пiзнавати прилад i робити його пiд себе то вона i буде такий прилад купляти) якшо нi - можна купить аську чи аналог i не паритися) в тому ж еквiноксi чи легендi налаштувань бiльше вдвiчi нiж в гаусi)) я вже за деус мовчу з його пiдменю iнженернеим)) цi бренди з кучой налаштувань для когось еталон, а для когось балалайка) тому не хайте вiдчизнянi мд)

максЪ нравится это.
  22. Виталий Сергеевич 3

I нiхто ж не заставля тi 80% якi ви описали купувати прилад, який не подобаеться)) комусь так подобаеться, комусь по iншому) а я хочу, щоб прилад був повнiстю пiд мене налаштований, для моiх умов пошуку))) з повагою:beer:

Wolfgrey нравится это.
  23. pilot44

pilot44 Feldwebel

Ну так для моїх умов навіть відлаштування від грунта не так важлива як підсвітка екрана.

24. Виталий Сергеевич 3

ну в гаусi налаштування на рiвнi iнших "брендових" мд) 2 частоти, 3 пункти "ток котушки", 2 пункти вiдстройки вiд перешкод, 4 швидкостi, 3 режима пошуку i дискрим.. все..
    Що тут тяжкого?) елементарнi налаштування якi ще i йдуть пiдряд без всяких пiдменю i т.д.)) це в сотню разiв простiше нiж турки, лаби i хр) алеж легенда, божественний i екв 800 це шикарнi, еталоннi прилади як для профi так i новачкiв, бо там 100500 настройок, фонарик, вiбратор i связь з космосом, а гаус важкий в налаштуваннi бо там аж 7 пунктiв у меню:D:D:D

флегМАТ нравится это.
  25. pilot44

pilot44 Feldwebel

На мою думку не потрібно порівнювати гаус із ноксами,легендою і деусом. Трошки не те, хоча по ціні то так.

26. Виталий Сергеевич 3

якби Марс не понаглiв трохи i продавав голий комплект, без вух, блютуза, доп. котушки снайперки i пiна, то прилад коштував би десь 15-16К зараз, новий)) а в 2020 i подавну тисяч 10)) для мене прилад топ за цiну)

Wolfgrey нравится это.