Буду дома померяю точно. На вскидку - если снять катушку и всунуть в рюкзак для МД . то будет торчать примерно 5 см.
Штанга гауса реально міцна, але в жоден безпалівний рюкзак не влазе бо розібрати її неможливо. Це є суттевий мінус. Ще якщо зажати випадково сильно цангу, то це критично. Взагалі прилад прикольний. Доволі глибокий. Але дибільна озвучка на цілі. Зайшла магнітна зарядка як у квеста. Вуха в діскавері репаються через сезон в хлам. Взагалі, як на мене катуха взагалі фуфлижна, тайгер буде краща по ергономіці. Та й за ці бабки звуковий передатчик хоч би зробили вбудований та вуха нормальні, а не з проводом аля СРСР... Копати з ним можна, але не довго. Імхо.
Самий звук блимкання не зайшов . Якийсь він змазаний та розтянутий. Особливо на глибоких цілях та на дорогах з великою кількістю сміття. На відсутність поліфонії грішити не буду. Прилад не поганий, особливо "футуристичний" дизайн з'ємного блоку цікавий, але знову ж таки, цінова політика явно европейська. За девайс початкового рівня це не дуже актуально. Тим паче не розумію, навіщо 48 частота для великих котушок... Взагалі апарат дерев'яний. Чимось сорекса про нагадав, але в того понтів побільше буде)
А мені якраз цікава можливість використовувати датчики великих розмірів з високими частотами. Зустрічав на просторах інтернета, що в Гаусі можливо настроїти швидкість відгука від цілі, зробити його чіткішим. Хоча в інструкції не знайшов інформації про це.
Ладно відкиним Деус і Еквінос , просто смисл питання ?... Це те саме що ви зайшли в салон Деусів і хвалите аську. гаус і легенда дві різхні лінійки мд , і напочитать можна тем з 1 поста що там що там і кожна "жаба " буде хвалить своє болото, почитали , купили, походили -
Був Гаусс , нічого поганого нескажу , нормальний мд з своїми підводними камнями а у яких мд їх нема з частотами загонки трохи 16/48 ні та ні та неприжились у мене , чого незробить 4 кгц і 19 кгц . Температура на дисплеї то гарно але краще годиник бувби .
Шось якось підзатихла тема. Прилад вже встиг розійтись по світу)) знайшов свою аудиторію, поціновувачів) Діліться досвідом типу "рік, два роки використання" і т.д.) Які плюси і мінуси виявили для себе в зрівнянні з іншими МД?) Бо я так теми читаю інколи, то деякі камради згадують Гуся в інших темах, хто добре, а деякі говорять шо це шлак, а не прилад! Багатьох дуже зачепило те, що він виявився не гіршим від деяких брендових клюшок
Було два гауса.. З досвіду можу сказати що прибор реально вартий уваги.По чк пушка але при тому що прошивка ляже добре під катуху....Ходили поруч два гауса перепрошитих мій на лабутенах (новий тайгер на червоній підошві і каирада зі старим тайгером ....)обидва шиті по новому.....Камрад тягнув голд меньше грама чітко а мій модній з новою катухою його тупо в чернягу кидав......Якось так