Gator SQDS: новый обвес по системе Bullpup для СКС

Тема у розділі 'Тюнінг зброї', створена користувачем Iskander67, 12 жов 2016.

1. - КАПРАЛ -

- КАПРАЛ - Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    44
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    118
    Повідомлення:
    2.725
    Еслибы в 69 на Даманском китайцы увидели у советских бойцов такие штуки в руках , наверное конфликт затух не успев и начаться .
    Впечатляет !
    ......................
    Вопрос по поводу штатного рычага затвора ... убирается ? А конфликта с разрешительной системой не будет ? У нас тут чай не штаты , могут и по шапке надавать за вмешательство . И опять же возможность возврата к оригинальному ложу .
    ........................................

В любом случае записывайте меня на одну штуку 100% ... из первой партии )
    А то мы все по старинке ...

Images:

DSCN1818.JPG
    DSCN1821.JPG
    Останнє редагування: 13 жов 2016
    Iskander67 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Технічні характеристики: Колір: Сірий/чорний· Довжина: 150 мм. Вага: 240г. Вага брутто: 300 г Максим...
      2950 грн.
    2. (в наявності 99 шт.)
      Технічні характеристики магазину: Корпус виготовлений із сертифікованого полікарбонату Вага магазин...
      500 грн.
    3. Фрезерована алюмінієва цівка під АК, АКС, АКМ, АКМС з інтерфейсом M-LOK та комплектними планками пік...
      6000 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Пятка адаптер под широкую рамку + 2 места , дает возможность установить штатный однорядный магазин в...
      450 грн.
    5. СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      6150 грн.
  3. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Мы этот вопрос предусмотрели. Наш механизм взвода затвора абсолютно не затрагивает штатную конструкцию. Не требуется никакая переделка. Единственное, что можно сделать для более безопасного, удобного обращения - пойти в лицензированную мастерскую (например "Шмайсер" или "Ствол"), отрезать ручку взвода затвора и сделать её на крепеже. Надо без неё - она снята. Требуется поставить на место - прикрутил. Мастерская даст справку и не будет проблем с разрешиловкой. Если кто-то не захочет удалять ручку - нет проблем тоже. В конструкции верхней накладке и в передней части подщечника с правой стороны предусмотрено быстроудаляемая часть специальной формы: на обратной стороне углубления по контуру, что позволяет легко выломать данный участок, а края получившегося проема обработать надфилем. Данное отверстие позволяет ручке затворе двигаться свободно назад в крайнее положение при отдаче.

Хантер ua. та - КАПРАЛ - подобається це.
  4. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

Можно так же купить отдельно верхнюю часть стебель затвора с ручкой (довольно часто продаётся, я себе тут купил на форуме, думал переворонить в чёрный цвет) и изгаляться над ним, (отрезать, пилить ручку), а родной так же как и родное фанерное ложе оставить для разрешителя и одевать раз в три года на плановый отстрел в НДЕКЦ....;)

5. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Все красиво, АЛЕ це все ставити можна тільки на макети , недоліків забагато, дужееее багато.
    1, сама концепція кріплення за ствол і включення його в силову конструкцію , дотого нижня частина квадрейла кріпиться лише в ОДНІЙ!!!!! точці і все навантаження приходиться в це місце. Краще кріпити нижню частину в ДВОХ місцях жорстко (неберучи до уваги поки саму концепцію) до того ничня частина буде зніматися набагато рідше за верхню, а верхню в ОДНІЙ точці жорстко, а в другій плаваюча ВЗАГАЛІ БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ ГВИНТІВ для бистрого доступу до газової трубки у Вас набір для карабіну де гвинтів немає .
    Відкинувши всі навороти можна сказати що маємо стрільбу з рпк без приклада і утриманням за сошки. Думаю нікому непотрібного розповідати про недоліки. Незнаю як у Вас враховано теплове розширення (судячи по сканам немає взагалі ) .
    2, кріплення верхнього квадрейлу на гвинтах при наявность тонких стінок! !!! Ви уявляєте процес чистки? ??? І скільки проживає ваш мод ? Будуть розбиватися отвори а якщо ще врахувати віддачу при важких прицілах то ще бистріше.
    Переведіть орієнтацію кріплень на вертикальне та збільште товщину стінок в місцях кріплень якщо небажаєте відійти від гвинтів. Наглядний приклад для наслідування квадрейли КРУК.
    3,невраховано теплове розширення для верхнього квадрейлу ( йдеться не про вигин ствола при такій концепцій, що вже надає шансів навіть на стабільність прицілювання при прицілі який буде закріпленний на ствольній коробці) а про те що там планка пікатіні і вона неповинна вигинатись . Раджу подивитися на тавор просто для розуміння концепції кріплення та функціонування планкі.
    4, "Такой вариант установки квадрейла оставляет ствол "вывешенным": после начала газоотводной трубки на ствол ничего не воздействует (кроме накручиваемых ДТК или глушителя)."
    Ви мене вибачте, але це навіть не "трошки вагітна" а вже восьмий місяць. У Вас ВСЕ вісить на стволі ( сама конструкція з газовий поршнем вже не є вільно вивішенною і зазнає впливу під час пострілу), ще й дотогож ручка утримання/переносу вогню кріпиться в одній точці й за неї Ви тягаєте зброю і жорстко незвязана в силову конструкцію що дає можливість горизонтальних переміщень (окрім вертикальних які обов´язково виникнуть після нагріву) при прикладанні зусиль.
    Підсумовуючи можу сказати що дизайн і візуалізація на 5, концепція найгірше із можливих, конструкторукція кріплень і їх розміщення також невідповідають потребам і навантаженням під час експлуатації. Використання алюмінію в данних квадрейлах без укріплення отворів під гвинти металевими люверсами/шайбами з направляючими недоцільне, бистро розібється навіть при анодованих поверхнях , це враховуючи що профіль екструдований буде набагато швидше.
    Єдине що приваблює це накладка на ствольну коробку , але поки немає інформації про вагу, матеріал, конструкція й зручність розборки/складання .
    Потрібно переробити концепцію КАРДИНАЛЬНО!!! Подивіться на буллпап малюк це приклад для наслідуванння в плані розбірки/складання.
    Купувати небуду навіть при набагато нижцій ціні. Наворочено, а навіщо незрозуміло, після встановлення набагато погірщюються якості і КАТОСТРОФІЧНО ускладнюється чистка та розбір/збирання. Та ще й по ціні карабіна. Виріб якщо з´явиться у реальності не конкурент SG WORKS та CBRPS та шмайсеру( навіть враховуючи вагу шмайсера).

Yrii подобається це.
  6. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Прочитал комментарий, задумался: стоит ли отвечать на данный опус и теоретические рассуждения (так как не подкреплены никакими испытаниями). Первая мысль была - всегда найдется один критик, которому всё не так, и не стоит обращать внимание на такого рода разглагольства. Потом подумал - и решил ответить. Мне очень приятно, что есть такого рода "гуру" в области баллистики, которые при одном только взгляде на общий вид может вынести свой вердикт. Понимаю, что некоторые заслуженные спецы, чей авторитет является неоспоримым, может себе такое позволить и к их мнению надо реально внимательно прислушаться и сделать надлежащие выводы. А данном случае, когда кто-то, кто даже не держал в руках готовое изделие, не произвел минимум сотню выстрелов на полигоне, такое заявляет -"no comments". Есть такая старая пословица про диагноз, когда патологоанат говорит: "Вскрытие покажет." Это очень наглядно демонстрирует данную ситуацию: будут испытания, проведет его спецы, вынесут заключения -тогда можно говорить о том, верна ли была системе креплений или нет, можно так делать, или нельзя. Перед тем, как начали нашу работу, мы разобрали практически до винтика общепризнанные, весьма неплохо продаваемые, обвесы по системе bullpup для СКС от таких именитых брендов как SGWorks и CBRPS (США, мы планируем с ними конкурировать). Если кто-то не держал данные изделия в руках, и не видел, как у них решается проблема с "вывешанным" стволом - приложил несколько фото наших разборок. Как видите, также успешно посажен ствол в таких местах, и ни какой именитый америкос не опубликовал видео на YOUTUBE c заголовком "полный кусок дер...а эти комплекты". Они уверенно продаются, ими пользуются уже несколько лет тысячи владельцев СКС. Извините, если смотреть правде в глаза, мы не ставили перед собой создать новую высокоточную винтовку и учесть все нюансы с термическим колебаниями ствола. СКС не относится к разряду снайпескоского оружия, у него нижняя часть ложа вполне уверенно лежит прямо под стволом и никто не кричит в адрес Симонова, что он лоханулся с вывешиванием ствола, типа надо было ложе не выдвигать вперед, а оставить на уровне ствольной коробки.
    Приятно, что у нас в стране есть такого рода знатоки проектирования оружия. Очень хотелось бы взглянуть, что лично сам спроектировал или изготовил автор данного комментария? Критиковать всегда просто. Если мы сделали плохо, нет проблем: возьмите и сделайте как надо. А я лично займу Ваше место как критика и напишу соответственный комментарий: типа всё это -полная ерунда и надо делать так и вот так.
    А пока будем ждать"вскрытия": когда мы лично сами проведем полный комплекс тестирования, сообщим про открытую презентацию на полигоне. Приедут все желающие, с разным уровнем опыта и регалий, и вот тогда можно будет услышать вердикт.

Images:

IMG_1034_1024.jpg
    IMG_1047_1024.jpg
    IMG_1049_1024.jpg
    thumb_IMG_3354_1024.jpg
    - КАПРАЛ - та Ivan Grach подобається це.
  7. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Немає жодної відповіді по суті по вказаним недолікам, навіть на викладенних фото видно що ствол НЕЗАЖАТИЙ!!! Можете незважати на мою думку, поспілкуйтеся з людьми які вже робили такі буллпапи з алюмінієвими квадрейлами закріпленні на стволі і які відмовилися від них. Вашу відповідь в стилі "ти кто такой ?" вважаю наслідком поганого виховання, я сподівався на конструктив . І да, мені потрібно надійність, легкість, доступ для чистки і не завдяки погіршенню ттх зброї, зовнішній вигляд просто на додачу, а не навпаки.

Yrii та Kot-alex подобається це.
  8. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Извините, но по причине охране интеллектуальной собственности, раньше определенного периода времени в такого роде открытом доступе, подробная информация о конструктивен не появится. Как и не появится данное изделие в продаже возможным покупателям, пока мы сами не будем полностью уверены в его работоспособности и надежности. Если бы мы что-то проектировали с "чистого листа", тогда уместно говорить о том, что допущены возможные ошибки изначально в конструкции, могут быть сложности с разборкой и чисткой. Но когда приходится иметь дело с уже существующей конструкцией, то порой очень сложно совместить в одной упряжке коня - тяжеловеса и трепетную лань. Мы не ставили перед собой цель переделать СКС в тот вариант оружия, который будет опять поступать на вооружение в войсковые части, и ему придется постоянно работать в боевых (полевых) условиях. Как уже ранее написал, комплекты от SGWorks и CBRPS успешно продаются не только в США. А Вы сами их в руках лично держали, разбирали, в отличие от нас? Не обижайтесь, но думаю, что вряд ли. Никто лично Вас не собирается убеждать покупать то, что лично Вам уже не нравится, сделав выводы, даже не держав в руках, не говоря уже про реальные стрельбы. Не купит Вы - купят десятки или сотни других, начиная от нашего рынка, и заканчивая США с Канадой. По крайней мере, в Америке специализированные компании уже ждут нашу модель (были предварительные переговоры), никто из них даже ни слова не заявил подобное Вашим теоретическим изысканиям.
    Не знаю Вас лично, но не думаю, что именно Вы на данном ресурсе являетесь признанным экспертом, мнение которого будет влиять на решение сотни других пользователей. Поэтому тратить в дальнейшем время, оправдываться перед Вами и краснеть как ученик перед учителем - извините, не буду. Караван как пошёл, так и будет идти дальше...

Ivan Grach подобається це.
  9. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Если бы мы что-то проектировали с "чистого листа"........ Но когда приходится иметь дело с уже существующей конструкцией
    Ну це взагалі шедевр ... Ви ціми словами кажете що розробку робила не ваша команда ? що ви копіюєте щось існуюче міняючи лише зовнішність і невдаючись до потреб та задач?
    Ну то таке, питання по суті, як дослати патрон у патронник при недозакритому затворі ( грязний патронник, куля, повільний досил)якщо ручка на затворі відрізана? Чи є жорсткий звязок толкателя і затвора , або якось по іншому вирішено питання?
    Звичайно у Вас куплять, можливо небагато, але при собівартості ~100$ Max 150 воно того варте , судячи по вашим висловлюванням і манерам ви ненамагаєтеся зробити щось краще чим є на ринку, а просто берете саморізи крутите все на ствол (Вам випадково ГУРУ не казали що використовувати гвинтові кріплення на відємних частинах це не комільфо ) і ''срубить бабла'' за рахунок зовнішності і новизни. Апелювання до авторитетів, гуру і.т.д. це примітивне уклоніня від відповіді ''бичество''.

Yrii подобається це.
  10. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Г
    Говоря про существующую конструкцию, имеется в виду "железо", сконструированное, разумеется, не нами, а товарищем Симоновым. Мы лишь убрали с его детища деревянное ложе с прикладом, и поместили в наш вариант "обвеса", добавив необходимые и актуальные детали и механизмы. Не требуется ни одно вмешательство в конструктив карабина (за исключением отброса деревянного ложа), чтобы оно стало работать в нашем "обвесе". То, что на предоставленных изображениях мы показали вариант с снимаемой рукояткой (делается в мастерских через специальный крепеж) - это для желающих, которым так больше нравится вид, и кто бережет свои зубы при стрельбе с левого плеча. Если кому -то не хочется делать такое - нет проблем, в конструкции предусмотрено легко демонтируемый закругленный участок в крышке в районе выброса гильз, позволяющий рукоятке затвора свободно отойти в крайнее заднее положение при отдаче. Более того, кому хочется оставить штатный магазин СКС и нравится традиционное заряжение сверху через планке - тоже предусмотрели такой вариант: опционное ложе с откидной крышкой в верхней части. Рисунок для понимания приложен.
    Так что те, кто опасается "залипание" затвора в заднем положении, попадания грязи в патронник - берите опционное ложе и рукоятка затвора в вашем полном распоряжении.

Images:

GATOR-4.jpg
  11. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Питання те саме, як дослати затвор в переднє положення? Тільки за допомогою штатної ручки на затворі? Чи є щось на кшталт механізмами досилання на М16?

12. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Опцию в виде досылания затвора по типу М16 / AR15 обсуждали в кругу, причастном к процессу создания данного обвеса. Подумав о том, что вряд ли кто-то с нашим вариантом обвеса полезет в гущу боевых событий, будет с ним барахтаться в грязи, тонуть в тропических болотах - решили лишним не нагружать. Если не ошибаюсь, здесь и так звучат фразы по поводу возможной цены. Как думается, если добавить данный элемент в стандартный вариант обвеса, он подешевеет или подорожает при этом? Думаю, сами знаете ответ на этот вопрос. Желающие пользоваться обвесом в жестких полевых условиях - welcome, предложим максимально полный вариант комплектации. И тогда это будет не Mercedes, а уже AMG или Brabus. Любой каприз для тех, кто готов за это платить лишние деньги. Захотите ложе из карбона? Тоже обращайтесь, платите за это и будет ложа из карбона, даже можем инициалы владельца разместить, вплоть фамильного герба и камней Сваровски .

Александр 7.62 подобається це.
  13. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Тоді поясніть доцільність закритої коробки з обрізаною ручкою затвора. При недосилі прийдеться все розбирати? Це дістане навіть в тирі.

14. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Самое интересное, что такой вариант с обрезанной ручкой родился не в моём уме. Это пожелание было со стороны многих владельцев СКС, некоторые из которых имели честь "юзать" и американские продукты bullpup. Пробыв пару дней на выставке "Оружие и безопасность" (которая сегодня завершилась), пообщавшись с десятками заинтересованных людей, которые также имеют СКС или хорошо его знают, тоже не услышал с их стороны критики насчет возможного убирания ручки. Если кто-то так сильно опасается подклинивания затвора -предлагаю сразу простое решение. В верхней крышке мы сверлим специальное отверстие вдоль ствольной коробки, оно будет расположено напротив уступа на стебле затвора. Закрываем его маленькой пробкой (заглушкой). Заклинит, и чтобы не снимать верхнюю крышку - взяли шомпол, вставили в отверстие, легко стукнули по нему, и затвор подали вперед.

15. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Якщо Ви вважаєте, що цій обвес має багато недоліків, то може бути більш розумнішим запропонувати свій? А ми, після цього, теж будемо висловувати свої думки.

16. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Вибачайте, але це вже інтелектуальна власність, проект є, не в 3d правда, а в ескізах , хоча там немає нічого архіскладного, компіляція рішень які використовуються, я вам вказав напрямок в якому потрібно рухатися, приклади наслідування для переносу на скс .Да я й не продавець/виробник мені відчитуватися перед Вами нічого. Це ваша задача переконати мене як покупця що ваш продукт кращий на ринку( і це насправді повинно так бути, конкуренція), хочаб у чомусь має переваги, я покищо бачу одні недоліки, окрім зовнішнього вигляду. А Ви мене своїми "сам дурак, и сделай лучше"ставите в рівень Ферруччо Ламборгіні коли він завітав до Ferrari.
    ''Закрываем его маленькой пробкой (заглушкой). Заклинит, и чтобы не снимать верхнюю крышку - взяли шомпол, вставили в отверстие, легко стукнули по нему, и затвор подали вперед'' - ''просторе решение'' а шомпол під квадрейлом схований- розбирати? а якщо ще й глушник накручений, а стукнути чим по шомполу ,пластмасовим магазином? а якщо кабан біжить ?
    Ви мене смішите щоразу більше.
    А хочете дійсно п......я? Питає фея у танкістів.
    Так!!!
    Бац і відлетіла башня у танка.
    Дякую за ваші розвернуті відповіді, я для себе зробив висновки, незнаю яке обладнання ви робите чи проектуєте, але те що воно нестандартне це факт, данний виріб ще й нераціональний, нетехнологічний, погіршує ттх, незручний і по прямому призначенню використовуватися неможе.
    Схоже на те що приходить до сантехніка ДИРЕХТОР (зовсім далекий від зброї, та й взагалі від техніки) і каже :
    -Вася , ти ж з трубами працюєш, зроби мені глямурний bullpup на скс.
    -А шо это?
    -Ну береш ручку і прикручуєш до цієї труби, відкидаєш приклад.
    -А як цілитися? Питає Вася
    -Нада ще квадрейли прикрутити до ствола
    -А шо єто?
    -Ну це накладкі , тікі зараз так модно називать їх
    -Ааааа
    -Дак а як кріпить?
    -Да візьми гвинтів побільше, а шелезяку до труби прикрути довшу.
    -А як чистить?(Вася служив не в стройбаті, да й на охоту інколи ходив)
    -Вася я тебе уволю, я начальнік , ти дурак. І відріж мені ручку, ато по зубами вдарить.
    -А як досилать патрон?
    -Вася не біси мене, з нього стріляти святотатство, потрібно витирати пил і хвастатися перед недалекіми.
    Раз в три роки робити відстріл у дозвільній, да під склом тримати після того як разок розбереш/збереш для чистки більше баження постріляти небуде і молитися щоб затвор дослав патрон під час НП.
    Щиро бажаю Вам успіхів у зварюванні всесвіту, ой, виходу на світовий ринок, але люди там ,всупереч вашим очікуванням, набагато розімніші і грошима не розкидаються не зваживши всі +і- .
    Хотілося б пишатися, відчизняною продукцією й конструкторами (сподівався на шмайсер, перебір по вазі), але ваш "виріб" не той випадок, мені було б соромно таке впарювать.
    P.S. можете не відповідати .

Yrii та Ivan Grach подобається це.
  17. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Вот и расставили точки над "i". Двое моих товарищей, которые со стороны читали нашу переписку, сказали, что наиболее вероятно, что Вы делаете попытки тоже сделать подобную продукцию. Сейчас Вы сами написали, что есть эскизы. Становится понятным, что Ваша критика не более чем стенания "конкурирующей фирмы", не успевших до этого времени представить публике свой идеал снайперского СКС с "вывешанным" стволом и прочими другими атрибутами. Допускаю мысль о том, что Вы просто банально осознали тот факт, что Ваши эскизы так и останутся на фоне нашего варианта просто эскизами, лежащими в ящике стола, и которые не рискнете выставить на мнение публики, боясь остаться в арьергарде. Учитывая тот факт, что никто не встал вместе с Вами в ряды критиков, поддержавши Ваши заключения, даёт мне основание так заявить.

18. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Это вариант опционного обвеса (ложа) GATOR для использования с штатным магазином СКС / магазином TAPCO.

Images:

Опционное ложе  GATOR.png
    GATOR -15.jpg
  19. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Якої'' конкурирующей фирми'' ???? Я хочу придбати !!!!! Я знаю які функції повинен забезпечувати обвіс, накидав технічний ескіз для себе . Який снайперський? Скс той ще болтовик, там хочаб не нашкодити.По коштам штучний екземпляр вийде в кращому випадку у тісамі гроші, а то й габагато дорожче, мінус час ,ще й не факт що майстра знайдеш толкового з належним обладнанням, знаннями, навичками і він все зробить з першої спроби. Про ложу з прийнятного пластика можна забути відразу, карбон- чисто понти (один удар і на свалку).
    Просто на ринку зараз навіть подібного обвісу для скс немає.
    Я не здивований вашими дедуктивними здібностями, Ви знову поцілили в небо.
    І судячи з скана, я починаю розуміти чому потрібно відрізати ручку затвора (так легко засунути в нерозрізний кожух ), а от навіщо доступ до замка кришкі ствольної коробки (пилозбірник), нерозумію, ну відкину затильник, витягну кришку і пружину і нащо? Навіть при обрізаній ручці затвор не витягнути, потрібно знімати обвіс. Зняв обвіс і так маєш доступ до замка. А от до штатного запобіжника ні :(
    Ви продовжуєте мене дивувати. Якби це запропонував просто дізайнер, я б не здивувався, але '' конструктор''? ??? Тут вже починаєш розмірковувати який з факультетів ПТУ Поплавського він закінчив.

Yrii та Ivan Grach подобається це.
  20. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Когда я в 2014 году решил купить обвес для СКС и начал смотреть различные варианты, начиная от TAPCO, ATI и заканчивая SGWorks с CBPRS, мне тоже там многое не подошло именно по моим критериям. Хотя, как Вы сами знаете, указанные комплекты успешно продаются и являются общепризнанными. Я же не стал заваливать письмами почту данных производителей, говорить им, что они пошли не тем путем, что им надо устранить недоработки (лично по моему мнению). Хотя мог написать такое, зная английский язык. Я взял в помощь товарища и мы начали делать свою версию, отчетливо понимая, что она вряд ли будет дешевле уже имеющих серийных образцов. Ваше мнение мне, конечно, ценно. Возможно, кое-какие моменты мы и учтем (хотя они и так уже учтены, но я просто еще на раскрываю полностью всех нюансов конструкции). После испытаний и проверки рядом специалистов - выставим изделие на полное обозрение вживую. Я не собираюсь только из одного Вашего мнения сейчас рвать на себе волосы и делать какие -либо изменения, которые устроят ТОЛЬКО ВАС ОДНОГО. И не собираюсь тратить время на убеждение Вас сделать покупки, доказывая, что белое - это белое, а не черное. Не нравится предложений вариант - займитесь свои эскизами, доведите их до логического завершения в виде СКС своей мечты. Можете потом его показать на YOUTUBE, похвалиться, вполне может быть, что найдете еще массу желающих иметь точно такой же. Извините, это был последний мой ответ в Ваш адрес.

Хантер ua. та Ivan Grach подобається це.
  21. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Как я уже написал, обвес начался проектироваться вначале только для себя. В дальнейшем про это узнали товарищи из близкого окружения. пополнили ряды желающих и потенциальных консультантов. Год назад промежуточный вариант обвеса я показал на теме "Шмайсер" - ряды сторонников еще пополнились. Многие из тех, кто ждет наш вариант обвеса, имеют очень хорошую тактическую подготовку и отлично знают конструкцию не только СКС, но и другого оружия. Их мнение для нас очень ценно, поэтому при процессе конструирования мы постоянно общались и советовались с такими товарищами. До момента анонса данной модели, у нас было более 15 промежуточных вариантов, которые мы отсеяли по ряду причин.
    Чтобы исключить в дальнейшем полемики, аналогичной той, которая у меня завязалась с одним из товарищей (которого что-то не устраивает), я предлагаю не заниматься заранее "ломанием копий". Мы начинаем сборку пилотного образца, после его тестирование - выкладываем подробный видеообзор. После этого определяемся с открытой презентацией, куда смогут приехать все желающие и определиться со своим мнением. До этого момента, если кто-то хочет лично задать конкретные вопросы -напишите в "личку". Мне уже пара товарищей такое сделала, я им ответил, более того - договорились о встрече за чашкой кофе и более подробного обсуждения интересующих вопросов.

Хантер ua., Ivan Grach та - КАПРАЛ - подобається це.
  22. Andrey G.

Andrey G. Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Київ
    Ви вже визначтесь будьласка - особисто вам потрібен "зажатий", чи вивішаний ствол?

Глупість, затвор і без ручки знімається одним рухом.

На біса вам штатний запобіжник?

Людина витрачає власний час та кошти, - наймає технологів, конструкторів, консультантів, патрає усе залізо, що хоч якось має відношення до СКС.
    Одних патентів для тех.рішень цього булпапу вистачить для резюме конструктора із серйозною зарплатнею.

Ваші недолугі "аргументи" та застороги одна іншої смішніша (але часом і печальніша у той самий час)
    Ви, як затятий "все-пропальщик", починаєте завалювати уявними проблемами та далі-більше - переходите на особистості.

Хочете знати, як виглядає троль? То подивіться у люстерко.

Хантер ua. подобається це.
  23. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    виконуючи прохання автора теми неписавби, але наїзд був , тому прошу пробачення мав відповісти:
    1.Ствол зажатий у автора, у інших плаваючий
    2.затвор знімається рухом у ДВОХ площинах, назад і вверх. Навіть якщо вдасться зняти кришку відкинувши затильник обвісу (потрібен інший замок кришки ) то витягнувши пружину затвор не піде назад (і навіть з відрізанною ручкою незможе потім піднятися вверх), отже потрібно знімати обвіс (а при знятому обвісі й так є доступ до замка), тому вважаю вікно для замка кришки недоцільним.
    3. СКС й так немає запобіжника, він тільки блокує спусковий крючок . Ви ходите без блокування крючка ще й прицепили дві тяги(або одну) вони мають массу, крючок теж . Далі пояснювати принцип роботи усм ? Мовчу вже про законність якщо Вас попросять поставити на ШТАТНИЙ запобіжник заряджену зброю.
    4. Ніяких патентів там непотрібно, все це просто давно вже існує і широко використовується , навіть збіг термін патентів. (В данному виробі нічого такого немає й близько) . Якщо Ви Андрію Михайлович хочете запропонувати гроші і посаду, то будь-ласка в приват (за розробку якіснішу ніж є на викладенних сканах на цей день).
    5. як особистість я автора данної теми не ображав, тільки висловився стосовно доцільності ПОКАЗАННОЇ концепціїї і застосованних технічних рішеннь й виходячи з цьго рівень конструктора. Прохання автора писати лише в приват і дочекатися презентації -підтримую, в нього або своє бачення, або свої цілі (збір інформації/ дезинформація/ реклама/ розігрів перед показом) можливо автор покаже зовсім інше ( ну дуже забагато тут недоліків, як на мій погляд).
    Прошу не смітити в данній темі, якщо в когось є питання до мене, або зауваження прошу писати особисті повідомлення.
    P.S. (тільки для Андрія Михайловича )ГЛУПІсть не розібравшись починати писати. Неробіть більше ДУРІСТЬ.

Останнє редагування: 17 жов 2016
    Kot-alex подобається це.
  24. Продавец Iskander67

Iskander67 Gefreiter

Повідомлення:
    31
    Раз уже так сильно мусируется тема "зажатости" ствола, его вывешанности, хочу задать вопрос. А Симонов не зажал в таком случае ствол, поставив на нём газовотводную трубку, а под её началом - штатный упор для цевья ложа? Ведь если принимать версию полностью вывешанного ствола, то абсолютно ничего на нём после патронника и быть не может. А где вышеуказанные элементы находятся у СКС? Думаю, что большинство и так знают ответ на это вопрос. В нашем случае, когда я в предыдущих ответах показал вариант крепления квадрейла, НИЧЕГО на стволе (кроме ДТК или глушителя) после газоотводной трубки не было. Квадрейл в этом месте проходит как труба над трубой. И ствол после выстрела совершает такие же колебания, как и в классическом варианте дизайна.
    Учитывая то, что такого рода вопрос может и далее всплывать в теме, решили сразу по ходу внести небольшое изменение в конструктив. Квадрейл будет сразу цельным и неразборным, крепится на одном специальном, универсальном кронштейне. Кронштейн, в свою очередь, крепится передней частью к штатному упору, задняя часть - сразу после патронника. Таким образом, у кронштейна будут ВСЕГО ОДНА точка касания ствола - его начало сразу после патронника. Больше нет НИ ОДНОГО касания ствола ни кронштейнами, ни тем более квадрейлом.
    Квадрейл четырьмя болтами ставится на кронштейн, при надевание также снимаются / прикручиваются передние ручки взвода затвора.
    По поводу верхней крышки над затвором. Она снимается полностью при откручивание двух монтажных болтов.
    Таким образом, полный доступ для чистки затвора и газоотводной трубки проводится после выкручивания 6-ти болтов креплений квадрейла и крышки, и 2-х - ручек. Не думаю, что кому-то потребуется производить разборку и чистку СКС на время, во время схватки с кабаном или в боевых условиях (мало ли, у кого какие планы), поэтому данный процесс снятия/поставки элементов обвеса не приведет к проблемам.
    По поводу штатного предохранителя. В комплектах SGWorks и CBRPS он выглядывает наружу и им пользуются? - Нет, там тоже сделан свой. Сколько там надо открутить болтов, чтобы добраться до "внутренностей" карабина? - Поверьте, больше: чем в нашем случае. Сколько уже времени данные обвесы продаются в мире и уже их продано? - Уверен, что ни мало.

25. Andrey G.

Andrey G. Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Київ
    Особисто до шановного топікстартера Iskander67 - це моє останне комментування No1SE. прошу пробачення за те, що "годував троля".

Коли я щось не знаю - я мовчу або питаю. у cbrps - зажатий. у ukrgun - зажатий. у sgworks - частково зажатий.

Знімається одним рухом (навіть за відсутності ручки - зсовується за передню частину стебла затвору). Досить теоретизувати вже, просто спробуйте.

Перш ніж щось пояснювати - спробуйте спершу це самі усвідомити, бо оце і є ваша головна проблема - безапеляційно декларувати сентенції за межами здорового глузду.
    Тяги рухатимуться тільки коли рухається дублікат спускового гачка, вони не гумові. Блок усм проектувався за советів, ви не кинете скс з таким прискоренням у тисячі g для самопострілу.

У вас багато відкриттів ще попереду, бо Закон України "Про цивільну зброю і боєприпаси" не містить не те що про "штатний" запобіжник, але й про запобіжник взагалі. При перевезенні чи зберіганні за законм зброя має бути розряджена.
    Але ж звичайно є правила поводження (а не закони), де запобіжник фігурує (запобіжник, просто запобіжник).

Мова не про технічні рішення скс, а про вузли та модулі нового обвісу.

Тобто сентенції про інститут поплавького із фактичним звинуваченням у некомпетентності для вас у порядку речей, ніяких образ? Без коментарів.

Ви? просите не смітити у данні темі??? після тієї кількості невігластва, що ви тут полишили?

26. No1SE

No1SE Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    Киев
    Скиньте закон "про ЦИВІЛЬНУ зброю" коли і хто прийяняв ? Я просто не вкурсі. Для мене це справді відкриття.
    Інші пункти не коментую.

Yrii, Kot-alex та Hamer2109 подобається це.