а от тут саме цікаве. сепари не підпадають під дії будь якого законодавства. тобто з ними можна робити все що завгодно і це не буде вважатися за злочин
Місько, відколи це москаль став людиною ... га ... ? Москаль у формі РККА, чи теперішньої армії РФ, чи у однострої РИА, чи у формі солдатів петра І чи каськи ІІ, у рази гірші від окупанта у формі гітлерівського солдата ... За усю історію Української Нації, найбільше нашої крові пролили саме вони ... найбільше катували наших людей теж вони ... І требе бути круглим ідіотом щоб повірити, що колись це закінчиться і Українці із москалохрюкаючим збродом будуть жити у мирі, любові і злагоді ... Москалосвині не заспокояться допоки не знищуть Українців вщент ... !!! Коли я дивився на цей ролик, мені прийшла в голову одна думка ... скільки наших хлопців пропало безвісти там в АТО ... ? Не виключено що їх ось так ось катували а їхні останки спалили або кинули псам ... ми так ніколи і не дізнаємося що їм прийшлося перетерпіти і що сталося із їхніми тілами ... Яка гнида після цього хоче дати їм амністію ... га ... ? ...
Та гнида що "махає їхнім прапором", Місько ... «Мова – це прапор нації !!!" О.Сербенська Задумайсь Місько і не допомагай їм проповідувати та розповсюджувати москалячий світ, кацо ... ...
https://forum.guns.ru/forummessage/238/1296757-5.html ответь ,а то заждались кацапы ,тема жива,? Там что то ты ,не на спивучей пишешь.
"ответь ,а то заждались кацапы" Я не сам працюю ... у нас колектив і кожен із моїх хлопців роботи рекламує де йому захочеться. На фото лише наші спільні роботи, тому звідкіля ти взяв, що саме мені потрібно "відповідати" ... ? "тема жива,?" Так москалячий твій рідний ... погортай і побачиш жива чи не жива, неуку ... "Там что то ты ,не на спивучей пишешь." Не я пишу ... мій колектив пише ... але я відповідальний за них, тому мені відповідь тримати ... написано москалячою, бо до москалів написано, вони Української не розуміють, хіба важко второпати тобі просту істину, неуку ... А ось ти "сопеш" їхньою не до них а до нас, до Українців ... !!! причому не в рашці а ще й в Україні ... !!! Чого би це ... га ... ??? Ти упереджений до Української, недолугий її вивчити чи чисто принципово та ідейно не користуєшся і не розвиваєш соловїну ... га ... ??? А може ти СВІДОМО ПРОПОГУЄШ ЇХНЮ ?! ...
І навіть те що на відео ... ?! Вчора відвідав один із ярмарків у Львові ... більша половина продавців у наметах п"янь і белькоче сєпарським язиком ... наші у сусідніх наметах вже плюються на них та відверто нарікають що ригати їм вже від тих понаїхавших чужаків хочеться ... Треба їм сказати що чужаки поза законом ...
Про наших і дохлого сепара... Нагадати тему в США, де лейтенанта, командира розвідгрупи, засудили за те, що він наказав погасити афганця, який бачив пересування групи і міг настукати талібам? Таки закони війни і толерантні закони загальноприйняті дві великі різниці. І судити по звичайним законам під час війни не варіант.
На першому відео чеченські вояки страчують кількох москальських окупантів ... страчують гуманно, перерізавши їм гартанки, саме такий гуманний спосіб вбивства тварин і рекомендує КОРАН ... жорстоко це якби із москалів зняли з живих шкіру, і навіть тоді це б було оправдано, адже це не чеченці прийшли у моску і там вбивають москалів ... це москалі приперлися окупантами у Чечню і вбивають чеченців, тому чеченці у вправі вбивати таких козлів і сам спосіб страти окупантів вправі вибирати самі чеченці ... Що тут не так ? На другому відео ситуація аналогічна ... шпигун він чи не шпигун але він москаль а тому для чеченця ворог і чеченці із ним поступають як із ворогом ... москалі із їхніми людьми не цяцькалися, то чому ті із москалями мали б цяцькатися ... ? У суперечках із поляками мені часто дорікають що у 1943-44 рр. бандерівці помордували багато поляків і що саме на бандерівцях лежить уся вина цих подій ... я тоді іронічно під - верджую кажучи ... "О к..ва, так так бандерівці повирізали 50 000 поляків у Варшаві та ще 35 000 поляків у Кракові ..." поляки тоді верещуть "ні, ні в якій Варшаві ? поляків вирізали на Волині ...", тоді я здивовано запитую "а якого х.. ті поляки робили на Волині? Хто їх туда вислав ? І по яку холєру ... ? Ось той хто їх підставив під бандерівські ножі у першу чергу і винен у їхніх смертях !!!" Аналогічно і з москалячими солдатами ... так чеченці різали горлянки москалособачим солдафонам але вина лежить у першу чергу не на чеченцях а на тих х..х, котрі їх у Чечню післали, в друху чергу на самих солдафонах що погодилися туди їхати і лише у третю чергу можна звинувачувати самих чеченців ... ...
Вам лікуватися треба. це прості люди. цивільне населення. мені страшно вірити що українці таке зробили з поляками але поляки з українців знущались не менше а може і більше. я бачив фото порізаних на куски польських дітей і жінок.
"Вам лікуватися треба." Мені ? Це чому ? Коли була волинська взаєморізанина, мене ще на світі не було, і я не приймав у тому участі, то чому мені потрібно а не ляхам котрі почали вирізати та винищувати Українців ... га ... ? "це прості люди. цивільне населення." Саме ці прості і цивільні різали наші українські села як скажені та військові ... Вам ніколи не спадало на думку, чому 1941, -42, -43 рр. жодного польського села не було вирізане ... і тільки у 1943-44 рр. після приходу в Галичину терористичних банд Ковпака та їм подібних і почалася різанина ... га ... ? коли я задаю це питання полякам, вони починають задумуватися але відповіді так і не можуть дати, хоча також починають дивуватися чому аж після приходу Ковпаківських головорізів усе й почалося ... "я бачив фото порізаних на куски польських дітей і жінок." Повір мені, фото порізаних Українських жінок і дітей виглядають ще брутальніше ... а поляки б сиділи у Польщі а не їхали колонізувати волинські землі, котрі відбиралися в Українців, то були б цілі і не ушкоджені ... "мені страшно вірити що українці таке зробили з поляками" Коли б жертвами польських ножів, сокир та цвяхів стала твоя родина, ти б не тільки повірив, ти б сам із поляками робив таке ж ... ...
1. Они пообещали тем солдатам, что за сдачу их оставят в живых. А слово воин не может нарушать, значит они не воины, по этому те кто резали, такие же лживые черти как и кацапы. 2. Даже если обманули и не хотели содержать пленных, они могли их просто гуманно застрелить, но выбрали самый жестокий способ поглумится. Такое же говно как и кацапы.
"1. Они пообещали тем солдатам, что за сдачу их оставят в живых. А слово воин не может нарушать, значит они не воины, по этому те кто резали, такие же лживые черти как и кацапы." Не такі ж ... москалосвині прийшли до них окупантами а чеченці захищають свою землю ... різницю вловлюємо ... га ... ??? Окупант свиня і бидло, тимпаче хрюкаючий москаль, про яку воїнську честь можна вести мову ... ? москаля можна намахувати як тільки вдастся - це не в западло ... "2. Даже если обманули и не хотели содержать пленных, они могли их просто гуманно застрелить, но выбрали самый жестокий способ поглумится. Такое же говно как и кацапы." Ось у цій історії, що нижче по тексту, і наші козарлюги із УПА обдурили москалів і повісили як собак ... вони по твоєму також "Такое же говно как и кацапы." Під час бою загону УПА із москалосвинячим загоном, у полон до упівців попало два придурки у формі шерегових із РККА ... хлопці не знають що із ними робити, питають у командира УПА ... той відповідає ... - Та що, що ... ? За смереку і до пекла ... Як почули теє москалики то нума благпти про помилування ... - Ніє, стріліяйтіє нас ... мі віучім ваш украінскій і станієм хорошімі націоналістамі ... будієм москалієй с вамі убівать ... як почули це хлопці та як почали реготатися ... командир подобрів від сміху тай каже ... - Добре, дам вам один шанс ... бачите ось цю холодну і швидку гірську річку ... ? так ось, хто перепливе туди-назад першим, візьмемо у загін, іншого на мотузку і на смереку ... Як почули це козлорогі то кинулися у річку на перегонки і поплили ... Молодший Ванюша вирвався у перед, старший Пієтруша відстав ... Ванюша вже дістався берега, вхопив лахи тай одягається, а Пієтруша з води благає його ... - Братка, помогі мніє ... - Ті чьо дурак, гдіє ті відієл чтоп ЧІСТІЙ БАНДІРОВІЄЦ помогал москалю ... ? Відповів йому Ванюша ... Хлопці ще довго реготалися із тієї комедії що вони розіграли із двома москалями там над гірською річкою ... вони йшли колоною по карпатському лісі сміючись та повторюючи один одному ті кумедні фрази сказані москалями. Сонце заходило за гірські вершини а над річкою, на смереці, колихалися два трупи, що так і не стали БАНДЕРІВЦЯМИ ...
О! Канцерва завоняла!!!Бе-е-е... Йди ти до біса! В своїй Землі, в своїй Країні - Українськи Збройні Сили роблять те, що і мають робити!! Вбивають всіма доступними способами загарбників! П'яні чи тверезі, дівки чи чоловіки! Вбивають ЗАГАРБНИКІВ! Це зрозуміло? Пи.Си. Не пам'ятаю щось жодного відео про "мальчика в трусіках" з ЗСУ, а от з кацапами - це чергове! Не люба тобі Україна - геть звідси! Легше дихати стане!!! Кацапи - не є людьми! Всі поголовно! В гній їх, всіх, до найменшої кацапської лічинки. Бо дозволили бути таким виблядкам серед себе!
1. Если нет можешь брать пленных, нужно пристрелить. Если дал слово, даже врагу, то держи, иначе не давай. 2. История явно выдуманая. Но все же командир который пообещал, возможно и патриот, но не мужчина и не воин. Хлопцы которые реготали тоже под вопросом. Приговорили, застрелили и закопали, а все остальные игры с пленными это уже к психиатру.
Тут є один ну дуже важливий нюанс: де все відбувалося? Якщо бандерівці ганяли полонених через Волгу - так, це є погано. Якщо через Буг - то є питання: якого біса тут забули кацапи Ваня з Пєтєй? І те, що зробив Ваня у викладеній історії - сам підписав собі вироку. Може й той командир і взявб їх до загона, алеж ... таку падлу як Ваня, я б власноруч на смереку підвісив.... Так от малята: "Мораль сей басни такова...": кацап зостається кацапом завжди! Як би не рядився! В гній! Всіх! Бо нелюди!!!!
"1. Если нет можешь брать пленных, нужно пристрелить. Если дал слово, даже врагу, то держи, иначе не давай." 100% ти правий ... але це коли ти дав слово німецькому, американському чи австрійському якому вояку, навіть польському але не москалеві ... москаль не людина то безрога скотина і падлюка і колгоспне бидло, нащадок дарвінської мавпи ... тут навпаки, хто дав слово москалеві і його дотримався - то придурок ... "История явно выдуманая." Це не історія ... це анекдот ... "Приговорили, застрелили и закопали, а все остальные игры с пленными это уже к психиатру." Тобі говори, говори а ти як глухий ... приговорити, застрелити і закопати можна німця, француза, поляка чи чеха (то люди) ... а москаль то не людина, то скотина рогата, тому і ставлення до москаля має бути як до скотини ...
Про це нагадати: https://zn.ua/WORLD/rossiya-vyshla-...narodnyh-vooruzhennyh-konfliktov-336940_.html І під час Другої світової кацапи до тієї конвенції ніяким боком, вони її похєрили і самі себе викреслили з людей, викреслили з людського ставлення... І, да, попереджуючи будь які питання - мій дядько, мій повний тезка - включаючи ім'я, по батькові і прізвищє... загинув під Членінградом у рядах РСЧА... Світла йому пам'ять... Щоб не сумнівався: https://cdn.obd-memorial.ru/html/fullimage?id=54191462 Шостий на сторінці.... Там увесь його "минометный расчет"...., пряме влучання фінською артилерією... То є війна... Але теє не позбавляє мого права на помсту кацапам і від 2014 року, і від 1944 ... При цьому кацапи самі себе позбавили права на людське відношення не тільки з моральної, але навіть і з юридичної точки зору. Як зараз, так і тоді.