Гарантія по саморобним приборам і катушкам.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Kirchmoser, 7 гру 2017.

1. Piter ok

Piter ok Oberschütze

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Украина
    Самодєл рулить ;):D:beer:

роман25 подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Стекловолоконные палочки/кисточки под обжиг диаметр 2.5 мм,1шт , длиной ~200 мм. При «заказе» – возм...
      120 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    4. Гермобокс состояние хорошее комплект на фото
      350 грн.
    5. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
  2. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Якщо зроблений адекватним майстром то я згідний . Не в цілях реклами розкажу свій випадок .
    Купив у цього https://reibert.info/members/unik_d_s.126010/
    майстра прибор ще весною протестував всьо грало вирішив продать так як захотів високу частоту попробувать , постав у гараж і чикав що хтось собі купе ціле літо пролежав ,десь в жовтні згадав про нього рішив походить але незміх відстроіться від ґрунту подзвонив майстру обяснив причину сказав вислать дорогу обратно щей оплатив дорогу і замінив гніздо під вуха підняв частоту короче шо я просив то і зробив .прийшов прибор всьо працювало постояв дві неділі в гаражі знов взяв його в поле і знову не. зміг відстроіть в таких випадках звоним виробнику . Николай об яснив причину і знов потрібно було вислати я сказав шо мені накладно їздить на пошту і Николай сам запропонував шо поверне гроші повернув все до копійки і пересилку оплатив . Оце я щетаю мастер і просто відповідальний виробник да до речі додав інструкцію опис всіх настройк шо і як крутить гарантія всьо на бума зі з пічатю в файлі ,но я задоволений цим виробником.

3. ПривеТ

ПривеТ Feldwebel

Повідомлення:
    1.562
    Так, це відповідальний підхід майстра.
    Та і просто людини.
    Але в більшості випадків це далеко не так.
    Ти цікавий тільки дотих пір , поки не зробив замолення і перевів гроші, а потім хоть трава не рости.
    Це не про всіх звісно, ще люди не перевелись в цьому світі, але є інший тип "майстрів"
    Нажаль!

роман25 подобається це.
  4. Kirchmoser

Kirchmoser Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    168
    Адреса:
    Харьков
    Вопрос решен, претензий к niksat не имею.

роман25, Блукач, ПривеТ та ще 1-му подобається це.
  5. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Це добре шо всьо рішилось .:beer::beer::beer:

6. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.791
    Адреса:
    Харьков
    Заказывал прибор у Никсата, прибор приехал но были кое кое какие проблемы, мастер вопрос решил довольно таки оперативно за что ему спасибо. Ну а кому что-то не нравится в сборке прибора то всё легко решаемо, я например взял и перепаял все провода, купил новый корпус и сделал всё как мне нужно. Отходил со своим прибором сезон, особых нареканий нет, прибор отличный и уже давным давно окупил себя, так что за эти деньги прибор просто супер.

роман25 подобається це.
  7. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Обрив це як шо вирван живцем но якшо в кабель затекла ебоксітка і мідні жилки затвердили і через пару неділь тупо посипались і поломались то це чия вина ? Або кабель вліплять будь який ,експерементують .. У мене таких катух дві фото не буду виставлять шоб . І шо хочу сказать шо в неловских катушках такі кабаля як у наших виробників ?
    Так шо не потрібно ліппить гарантії неловских катух і самодельнних .
    І ще одне , взяли зааводзку катуху і таку саму самодельну з одинаковою частотою підігнали під прибор так походив трохи то скажу так заводська шо на сонці що в холоді робила чотко показники по глибині і стабільності і по росі не плили , чого незкажу про самодельну хоча ціна і несильно відрізняється від самодєльной а різниця відчутна .

8. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    От у цьому аспекті так і є. Т.з. "Фірма Nel" заснована у 2009-му році у м. Харків такими ж "самодєлкіними". З часом вона розрослася, збільшився асортимент, але на жаль останнім часом якість її продукції не завжди відповідає очікуванням, зокрема, як раз, і по кабелю - що дістали, з того й ліплять. В усякому разі, у мене було у ремонті багатенько їхньої продукції, і не усе там так гарно, як у рекламі. Їх рятує лише те, що їхній найближчий конкурент (теж рідний, український, "Mars") робить іще гірше. Але ж безумовно, на загал їхня продукція перевершує "саморобників" за рахунок спеціалізації, наявності обладнання, якого у саморобників бути не може, і можливості оптових закупок хороших комплектуючих (було б бажання). При штучному виробництві "на колінці" тягатися з масовим виробництвом важко.

роман25 подобається це.