Гаджеты!!!

Discussion in 'Курилка' started by chesh, Oct 12, 2017.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Я не танкист, шоб знали на всякий случай.Детство с луками, рогатками да скобочниками прошло, всё как у людей, не то шо сичас, а интернет зло, я его вообще не признаю и не пользуюсь. Вот.

FoxMulder, cer, Briter and 5 others like this.
  2. Интересные лоты

1. Панама тропічна (флектарн) US GI DSCHUNGELHUT ′ONE SIZE′ FLECKTARN Значення: - Тропічна польова па...
      490 грн.
    2. Капелюх шкіряний Аргентина ,, Lagomarsino " розм. 55 матеріал 100 % шкіра ( нубук ). Поля 7 ,...
      800 грн.
    3. Панама тропічна (койот) US GI DSCHUNGELHUT ′ONE SIZE′ COYOTE Значення: - Тропічна польова панама &...
      490 грн.
    4. Панама тропічна (олива) US GI DSCHUNGELHUT ′ONE SIZE′ OLIV Значення: - Тропічна польова панама &qu...
      490 грн.
    5. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&u...
      150 грн.
  3. Briter

Briter Oberleutnant

не,ну стареньким можно,они уже умненькие,слепенькие,все знают,все умеют,к теткам не хочется,жрать дали,рюмку тоже,чего еще надо?Только танчики.Или их версии-кораблики,самолетики.Иначе оно же набулькается самогона и будет храпеть и пердеть,нехай бавиться.

->Alexander., FoxMulder and cer like this.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

как говорит один мой знакомый-"я вообще не знаю,как туда ходят".

Cladotrix likes this.
  5. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    205
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    425
    шота ниче не панятна ... выход в мировую паутину с космича производим ?

Cladotrix likes this.
  6. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Будь-яку річ, чи явище можна сприймати як погано так і добре.
    Наприклад.
    Зброя. Та то капєц, та то страшно, бандити носять зброю, а не носили б то насильства би було менше ...
    Зброя - це добре, це самозахист, плюс можна на полювання походити ...

Алкоголь. І йой ті хлопи чисто подуріли пют і пют скільки біди через ту горівку ...
    Алкоголь - це лікарство, багато ліків на спирті, тай в помірних дозах горілки за столом і апетит кращий і настрій веселіший ...

Смартфони та інші цифрові пристрої (гаджети). Ходять втупилися в ті тикавки світа Божого на бачить ...
    Смартфони та інші цифрові пристрої (гаджети). Це вигідно, захотів ціни порівняти витягнув тіліфон в нет глянув, прямо в магазині, сфоткав перекинув друзям, порадився чи варто купляти той паравоз ...

Суть вловили?
    Правильно.
    Главное без фанатизма!

Будь-який пристрій - це перш за все інструмент вирішення якоїсь задачі. Значить перед тим як купляти його подумайте, а які завдання я буду з його допомогою виконувати?
    А що до дітей, то обов'язок батьків навчити дитину ним користуватися, а щоб навчити когось користуватися потрібно самому вміти користуватися.
    В батьків лохів і діти лохи, се ля ві.

Дитині можна купити телефон для зв'язку, можна і смартфон купити, але будьте добрі налаштуйте його так шоб той смартфон не казав дитині шо ви лашара тупарилий бо не можете СМС-кою проголосувати, чи твітнути.
    Можна дитині поставити завдання сфотографувати щось подорозі додому чи в школу чи навіть в школі, записати якусь розмову(як вчителі уроки ведуть :) ). За одно і навчите проводити розвідувально-диверсійні завдання.
    Можете навіть якогось шпіона поставити на той смартфон шоб знати з ким малий хороводиться.

Ваші діти - ваше майбутнє.

P.S. Хто такі яничари 21 століття?

chesh, cer and Briter like this.
  7. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Да нормально усё. Даже такими пальцами можно красную кнопку нажать, шоб москалей, скопом, в ад отправить. Главное, чтобы было, чем отправлять.

Kovach85 likes this.