Я не танкист, шоб знали на всякий случай.Детство с луками, рогатками да скобочниками прошло, всё как у людей, не то шо сичас, а интернет зло, я его вообще не признаю и не пользуюсь. Вот.
не,ну стареньким можно,они уже умненькие,слепенькие,все знают,все умеют,к теткам не хочется,жрать дали,рюмку тоже,чего еще надо?Только танчики.Или их версии-кораблики,самолетики.Иначе оно же набулькается самогона и будет храпеть и пердеть,нехай бавиться.
Будь-яку річ, чи явище можна сприймати як погано так і добре. Наприклад. Зброя. Та то капєц, та то страшно, бандити носять зброю, а не носили б то насильства би було менше ... Зброя - це добре, це самозахист, плюс можна на полювання походити ... Алкоголь. І йой ті хлопи чисто подуріли пют і пют скільки біди через ту горівку ... Алкоголь - це лікарство, багато ліків на спирті, тай в помірних дозах горілки за столом і апетит кращий і настрій веселіший ... Смартфони та інші цифрові пристрої (гаджети). Ходять втупилися в ті тикавки світа Божого на бачить ... Смартфони та інші цифрові пристрої (гаджети). Це вигідно, захотів ціни порівняти витягнув тіліфон в нет глянув, прямо в магазині, сфоткав перекинув друзям, порадився чи варто купляти той паравоз ... Суть вловили? Правильно. Главное без фанатизма! Будь-який пристрій - це перш за все інструмент вирішення якоїсь задачі. Значить перед тим як купляти його подумайте, а які завдання я буду з його допомогою виконувати? А що до дітей, то обов'язок батьків навчити дитину ним користуватися, а щоб навчити когось користуватися потрібно самому вміти користуватися. В батьків лохів і діти лохи, се ля ві. Дитині можна купити телефон для зв'язку, можна і смартфон купити, але будьте добрі налаштуйте його так шоб той смартфон не казав дитині шо ви лашара тупарилий бо не можете СМС-кою проголосувати, чи твітнути. Можна дитині поставити завдання сфотографувати щось подорозі додому чи в школу чи навіть в школі, записати якусь розмову(як вчителі уроки ведуть ). За одно і навчите проводити розвідувально-диверсійні завдання. Можете навіть якогось шпіона поставити на той смартфон шоб знати з ким малий хороводиться. Ваші діти - ваше майбутнє. P.S. Хто такі яничари 21 століття?
Да нормально усё. Даже такими пальцами можно красную кнопку нажать, шоб москалей, скопом, в ад отправить. Главное, чтобы было, чем отправлять.