Це вбивство! Суддівський скандал у Маріуполі 26 листопада Керівництво азовців зробило заяву https://cdn.meta.ua/meta_news/d8/01000x0b-d899_1280x720.jpeg Перший віце-президент Маріуполя Андрій Санін різко розкритикував суддівство Олександра Дердо у матчі 16-го туру УПЛ проти Львова (0:1). "Хочу звернутися до нового куратора суддівського корпусу, щоб він звернув увагу на ситуацію в українському футболі. На мій погляд, сьогодні було вбивство духу футболу! Подивіться європейський футбол. Там завжди дають догравати момент до кінця, до останнього дотику, а потім уже дають свисток. Як сьогодні було у нас: іде розіграш стандартного становища, удар нашого гравця і в цей момент суддя дає свисток... Це вбивство духу гри! По-іншому я не можу це назвати. чорний. Я хочу сказати на всю країну, що пишаюся нашими хлопцями! Вони сьогодні билися. А перемоги, певен, прийдуть. Незважаючи на протидії людей у чорному", - наводить слова Саніна офіційний сайт клубу. https://meta.ua/uk/sport/football/32850-tse-vbivstvo-suddivskii-skandal-u-mariupol/
Пока печально. Бум надеяться на второй тайм. П.С. зато наши болельщики рвут Амстердам. На стадионе диктор даже делал обьявление типа "ненана петь неспортивные песни "
Хороший, конкурентный матч получился. Наши бились до последней секунды. Жалко, что за последние 3 минуты не забили пенальти, не реализовали еще один супер момент. Молодцы. Есть еще матч за 3 место. Бум вболівать
Не футбол, но все же. Финал Финляндия-Россия (этакая Талвисота). Финны надрали кацапов! Больше всего понравился момент когда за 16,5 секунд до конца на таймауте тренеры объясняют стратегию, игроки с серьезным видом смотрят... внимают так сказать. А после вбрасывания финн, один финн!!! Надрал всю их стратегию - лег на шайбу
XXIV Дефлімпіада вже в історії українського і світового спорту... Світова спортивна преса пише, говорить, показує про феноменальний результат!!! Цілком погоджуюсь - такого результату не показувала жодна команда України ні в Олімпійських, ні в Паралімпійських, ні у Всесвітніх іграх… і мабуть, жодна команда в світі… Але я хочу написати про феномен саме загалу українських спортсменів цієї команди, який я усвідомив, аналізуючи в день закриття Дефлімпіади… А саме - боротьбу КОЖНОГО УКРАЇНСЬКОГО АТЛЕТА на цьому всесвітньому спортивному форумі. Усвідомте – 95 % наших атлетів в нашій національній команді, які представляють 21 регіон української держави - ЗДОБУЛИ МЕДАЛІ! Тобто, тільки 5 % спортсменів показали результат, трішки нижче, ніж 3 місце у світовому рейтингу! У всіх 16 видах спорту, в яких ми брали участь, є медальна перемога! А в 11 видах спорту – ми перші в світовому рейтингу! А що таке фінал у баскетболі?!.Україна-США - і потужна перемога української команди з шаленим рахунком - 91:66!!! Або фінал у футболі ?!. Україна –Франція - і знову перемога! Окремо скажу за підсумками Дефлімпіади про наших юних спортсменок та спортсменів: 35 % медалей завоювали наші дебютанти – юні переможці, які виросли в нашій системі дитячо-юнацького спорту для дітей з інвалідністю. Наша Спартакіада для дітей з інвалідністю «Повір у себе» - один із ефективних чинників нашої роботи. Але головним результатом нашої національної команди є боротьба за мир в Україні, за те, щоб об’єднати всі нації світу проти агресора! БОРОТЬБА ЗА ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!
Socca. ЧМ-2022. 1/4 финала. Украина – Германия. Смотреть онлайн. LIVE Смотрите 17 сентября в 20:45 четвертьфинальный матч ЧМ-2022 в Будапеште Вечером 17 сентября проходят четвертьфинальные поединки ЧМ-2022 по Socca в венгерском Будапеште. Смотрите в 20:45 матч 1/4 финала ЧМ-2022 между командами Германии и Украины. В 1/8 финала Германия взяла верх над Венгрией (3:2), а Украина переиграла Словению (2:0). Украина и Германия проведут поединок четвертьфинальной стадии вторым запуском, 17 сентября в 20:45 по Киеву. Socca является разновидностью мини-футбола, отличаясь количеством игроков и размером поля. Матчи проходят в формате 6 на 6 игроков, два тайма по 20 минут. Socca. ЧМ-2022. 1/4 финала. Украина – Германия. Смотреть онлайн. LIVE трансляция Socca. ЧМ-2022. Будапешт (Венгрия) 1/8 финала, 16 сентября 20:00. Украина – Словения – 2:0 21:05. Польша – Англия – 4:2 22:10. Германия – Венгрия – 3:2 23:15. Болгария – Латвия – 2:1 1/8 финала, 17 сентября 12:05. Мексика – Чили – 4:2 13:10. Казахстан – Молдова – 6:0 14:15. Греция – Шотландия – 4:1 15:20. Бразилия – Италия – 6:2 1/4 финала, 17 сентября 19:40. Польша – Болгария 20:45. Украина – Германия 21:50. Мексика – Казахстан 22:55. Греция – Бразилия https://sport.ua/news/596510-socca-chm-2022-14-finala-ukra...
Петраков – про штраф УЄФА: "Від своїх слів не відмовляюся" 20 вересня Розмір штрафу наставник синьо-жовтих не знає Головний тренер національної збірної України Олександр Петраков прокоментував вимогу РФС дискваліфікувати її за висловлювання щодо вторгнення росії в Україну. Сьогодні президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що УЄФА розглянув скаргу від РФС та ухвалив рішення оштрафувати Петракова. "Я ще раз повторив би все, що сказав. Це федерація, там вирішують юристи, мене послали. Але я від своїх слів не відмовляюсь. Не знаю, який штраф. Це правда, мені президент УАФ сказав, а що там – я не знаю", – сказав Петраков. У лютому цього року всі російські клуби та збірні були виключені з міжнародних змагань через агресію росії проти України. Нагадаємо, що у вересні збірна України проведе три матчі у Лізі націй. Шотландія – Україна (21 вересня); Вірменія – Україна (24 вересня); Україна – Шотландія (27 вересня). Джерело: Офіційний сайт УАФ https://meta.ua/uk/sport/football/55343-petrakov-pro-shtraf-uefa-vid-svoyih-sliv-ne-vidmovlyayusya/
ВІДЕО. Удар-красень. Визначено найкращий гол ЧС-2022 ФУТБОЛ16:12 - 23 грудня 2022 Підбито підсумки голосування https://cdn.meta.ua/meta_news/ae/01001u5a-ae60_1280x720.jpeg Міжнародна федерація футболу оголосила підсумки голосування щодо визначення найкращого голу чемпіонату світу 2022 року, який минулої неділі, 18 грудня, завершився у Катарі фінальною грою між збірними Аргентини та Франції (3:3, пенальті 4:2). Перемогу здобув гол, автором якого став нападник збірної Бразилії Рішарлісон у ворота команди Сербії. Форвард ефектно прийняв м'яч, а другим дотиком відправив його у ворота суперників. https://meta.ua/uk/sport/football/62443-video-udarkrasen-viznacheno-naikraschii-gol-chs2022/
О, Спорт! Ты - мир! 25 декабрь 2022 г. Давайте узнаем некоторые неизвестные факты о Месси сегодня Месси — лучший футболист в футбольном мире. Но мы не знаем о нем всего. Он еще лучший человек! 48 процентов доходов благотворительного фонда ЮНЕСКО поступают от пожертвований Месси. Это почти половина от общего количества! Месси построил 9847 школ в 189 странах. Вы будете удивлены, узнав, что он сам берет на себя все школьные расходы 40 миллионов детей в мире. Вы будете удивлены, узнав, что Месси один взял на себя большую часть расходов сборной Аргентины на ЧМ-2018. Месси получил миллионы евро от «Барсы» в качестве гонорара, но большую часть пожертвовал на проект «Барсы» по развитию молодежи. Он находится в Ла Масии. Здесь вырос сам Месси. Он помогает 15 миллионам беспризорных детей мира из своего благотворительного фонда. Аргентина занимала второе место на чемпионате мира, когда там был Месси. Он пожертвовал все деньги занявшего второе место больницам Аргентины. Согласно опросу Forbes, Месси входит в число 50 крупнейших доноров мира. Боже, благослови Месси..
На стадіоні «Чорноморець» попрощалися з відомим фанатом, який загинув під Бахмутом: побратими провели героя коридором фаєрів https://dumskaya.net/news/na-stadionechernomoretc-prostilis-s-izvestnym-fa-174852/ua/
Україна – Франція 2:1 !!! після першого тайму ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ / 1/4 фіналу, футбол, молодіжне Євро-2023
Динамо – Аріс: де дивитися трансляцію матчу кваліфікації Ліги конференцій 17 серпня 2023 Поєдинок пройде в Румунії Динамо зіграє з Арісом у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. Поєдинок відбудеться в четвер, 17 серпня, в Бухаресті і розпочнеться о 20:00 за київським часом. Де дивитися матч телеканал 2+2; телеканал Динамо TV; youtube-канал FootballHub; youtube-канал Динамо Київ. PS Зараз рахунок 2:1 на користь Динамо ! Починаються додаткові періоди
Дніпро-1 – Славія: де дивитися матч кваліфікації Ліги Європи ФУТБОЛ - 17 серпня 2023 Поєдинок пройде у Словаччині У четвер, 17 серпня, Дніпро-1 зіграє матч-відповідь проти Славії у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи. Гра пройде в словацькому місті Кошице і розпочнеться о 21:00 за київським часом. Де дивитися матч Телеканал УНІАН Youtube-канал FootballHub Платформа Київстар ТВ Переможець протистояння Дніпро-1 - Славія зіграє в плей-офф раунді відбору в Лігу Європи проти луганської Зорі. PS Зараз рахунок 1:0 на користь Дніпра !
Найкращі моменти, голи та післяматчеві пенальті ДИНАМО – АРІС. Короткий огляд матчу. ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ Неймовірна розв'язка у матчі Динамо та Аріса. Голи, екстра-тайми, вилучення та серія пенальті. Дивіться огляд матчу та серії пенальті Динамо - Аріс на Footballhub.
Відомі суперники Динамо, Дніпра-1 і Зорі у кваліфікації Ліги Європи та Ліги конференцій 23:59 - 17 серпня 2023 Поєдинки відбудуться за тиждень У четвер, 17 серпня, відбулися поєдинки-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи та Ліги конференцій. За підсумками цих матчів своїх суперників у наступному раунді відбору турнірів дізналися українські команди. Четвертий раунд кваліфікації Ліги Європи Славія - Зоря Четвертий раунд кваліфікації Ліги конференцій Динамо - Бешикташ Спартак Трнава - Дніпро-1 Матчі відбудуться 24 і 31 серпня 2023 року.
Чверть століття минуло з того історичного матчу, в якому наші хлопці ,в черговий раз,напихали кацапам прутня ,ще й принизили їхню бліду спірохету,яка туди приперлася.. Був на цьому святі..як вчора було...І зараз так буде..