Доброго дня. Прошу допомогти в ідентифікаціі і взагалі всього, що можна витягнути з цього фото: сторона у визвольних змаганнях кінця 1910-х, рід військ, атрибутика, особистості… Інформація, що подана мною може цілком виявитись невірною чи вигаданою!!! Пишу як є, - прошу допомогти розібратись. Дякую. За словами мого діда Михайла це фото було зроблене у Полтаві у 1918 році. Кінна розвідка полку ім. Богдана Хмельницького гетьмана України П. Скоропадського (командир полку п-к Ластовченко). На фото в центрі сидить мій прадід Тібенко Опанас Сидорович (уродж. с. Гоголі, Деражнянського р-ну, Хмельницької обл.). На фото, по словам діда, також присутній поет В. Сосюра. Також стверджується, що вони обоє були у особистій охороні С.Петлюри. P.S. колись прадід, переглядаючи світлини з панорамами Петербурга говорив, що він там був. У ліжку завжди лежала довга кавалеристська піка. Що стосується Сосюри – то на фотографіях, які я переглянув у інтернеті він зачесується вліво.
День добрый. Немного не в том разделе создали тему. Создайте тему в этом разделе, думаю так будет правильнее https://reibert.info/forums/ukraina-19171921.220/ С ув.
День добрый. Сосюры на этом фото нет....У всех троих артиллерийские шашки обр.1881 года, но они по моему мнению не артиллеристы и не кавалеристы (в обоих случаях дожны были бы быть шпоры). Пика могла быть у казака или улана..Откуда она появилась у Вашего прадеда - это уже останется загадкой.