Підскажіть скільки може коштувати така фотографія? Шукав інфу про фотографа що ініціали на клеймі, але в неті найшов тільки ще одне, фото дітей 1918 з таким клеймо, і все.
Після закінчення ПСВ, австрієць( галіцієць ) міг стати учасником УГА ....... По якості фото віднести персонажа як до УГА , так і до Польских військових формувань , цього періоду - маловирогідно , а так само і можливо ( чому-б ні ) . По якості фото тяжко встановити......
Приветствую.На фото выше-точно один и тот же человек.На крайний случай-близнецы... Называйте уж и ФИО сечевика.С ув.
Алеж на звороті написано Онуфрій Ковалик..... Я власне мову веду про світлину усуса з першого посту. І я так розумію що він потім до совєтів переметнувся і в міжвоєнний період у них служив, виходячи з того фото де він в совковому однострої?
І було ще одне фото на яке я зразу не звернув увагу 70х років з похорону, де в гробі лежить дід, а біля нього стоїть фото де він у молодості, і це був саме цей воїн, заду був підпис: похорон романа в житомирі.