Фото ножей форумчан в деле!

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем YS Knives and Sharpening, 7 кві 2018.

1. 50_Reichsmark

50_Reichsmark Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    1
    Повідомлення:
    972
    Адреса:
    Дрезден
    5000грн і рік часу очікування, але воно того вартувало.

п.с гроші майстер взяв після виконання роботи.

palkan подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Ніж для туризму,риболовлі,полювання та походів в класичному виконані . Незважаючи на свою назву, «Ол...
      299 грн.
    2. Нож оригинальный ТМ Laguiole France Нож крепкий.Люфта и шата лезвия нет.
      350 грн.
    3. Ножиці виробництва Франціі високої якості тм Nogent Amc chrome Папір ріже по всій довжині чітко.
      190 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Ніж фліпер Викидний SOG Flash Tanto сатин (білий). Повнорозмірний ніж з напівавтоматичним викидом кл...
      249 грн.
    5. Лезо коване з пружини товщиною 3 мм загартоване до 60 од протравлене в кислоті. Руків'я з спеці...
      2400 грн.
  3. palkan

palkan Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    496
    Адреса:
    Ukraina
    Не мало , але воно того коштує сто процентів:smile_12:
    Дякую іГарного дня:beer:

50_Reichsmark подобається це.
  4. tacha79

tacha79 Obergefreiter

Повідомлення:
    93
    Адреса:
    левый берег Киева
    На мою думку, заводський ніж із такою сталюкою бути коштувати від 200 у.е., так в індивідуальному виготовленні треба зачекати доволі довго, але отримуєш виріб зроблений майстром, я здогадуюсь чий клинок, і там повинне бути правильне ТО. І крім усього, цей ніж в одиночному виконанні.
    Я вже і сам замислювався над таким, із сталюкою вроді визначився, а от із донором, ще ні:)

50_Reichsmark, Otryta та palkan подобається це.
  5. БАКЕНН

БАКЕНН Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    156
    Адреса:
    г.ГЕРОЙ КИЕВ
    Майовка відбулась

Images:

IMG_20250531_185720.jpg
    vostok917, zmey4404, Unnamed Player та 4 іншим подобається це.
  6. Володя Умеров

Володя Умеров Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    635
  7. Володя Умеров

Повідомлення:
    635
    Нехірово себа ріже,але міля трішки краще,як для мене.
    IMG_1215.jpeg

vostok917, org1, RENAULT та 3 іншим подобається це.
  8. Askal

Askal Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    4.813
    Адреса:
    Украина Киев
    Ось так

9. Володя Умеров

Повідомлення:
    635
    Ага,Сел красаучік,не то шо малий Ерік,на Еріку ножеманська природа відпочиває)

10. RENAULT

RENAULT Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    3.779
    Адреса:
    Украина, Одесская область
    Міля, старого зразку та ще й з М390 :smile_12:. Моя мрія, свого часу не купив, а зараз дуже жалкую. А в реаліях теперішнього часу не знаю навіть чи колись зможу купити.:(. Дуже гарний ніж.

YVS та 50_Reichsmark подобається це.
  11. YVS

YVS Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    86
    Повідомлення:
    1.666
    Я так само, колись хотів обов'язково купити те, що по різним причинам пропустив. Тіпа це ж легендарний ніж, має бути. Ну є в мене наприклад Buck 110. Легенда. Але є і є. Якось так.
    З часом прийшло розуміння, що ножова індустрія не стоїть на місці, що з'явилися нові, цікаві ножі з новими матеріалами. Я краще вже куплю LUDT третьої генерації, або щось із Socom .... тощо, ніж буду ганятися і витрачати неадекватні гроші за примару минулого. Звісно жалкую за деякими ножами, але це не критично.

Pacan, штрафной та RENAULT подобається це.
  12. Володя Умеров

Повідомлення:
    635
    Ніколи не купляв ножі по принципу легендарний тому має бути,міля мені ніколи не подобалася,на картинках,але коли потримав іі покористувався,то зрозумів чому іі багато хто полюбляє.Того самого сокома або бака отого тяжеленного,ніколи не куплю,бо для мене вони зовсім не практичні я ножами користуюся іноді всеш таки)

Pacan та RENAULT подобається це.
  13. RENAULT

RENAULT Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    3.779
    Адреса:
    Украина, Одесская область
    Друзі, захоплююсь ножами більше 20 років за весь час було і я ними користувався - 3 шт. Спайдерко Мілітарі із різними сталюками на клині. Завжди хотів придбати та покористуватись саме Мілею із сталлю М390 тому, що такої Мілі в мене ніколи не було. Про кількість ножів інших моделей та виробників я взагалі мовчу їх в мене було і є багато. За ножевою індустрією слідкую мені це цікаво але є люди наприклад такі як я - які не дуже полюбляють змінювати свої вподобання і звички, а звикають до певних речей, які вони люблять. Я наприклад свою Парамілітарі 2 із 30-кою на клині ніколи не поміняю ні на який LUDT третьої генерації чи Соком, бо я такий.
    Всі ми різні та із своїми тараканами в голові.

Pacan, YVS та Володя Умеров подобається це.
  14. Володя Умеров

Повідомлення:
    635
    Міля гарна у всіх стальках,і якшо ти не точеш ножі як Кіясов,то навряд чи відчуєш велику різницю між М 390 та 30 v,тим паче на заводській заточці.Ціни різні звісно,бо ліміткі є а є сток,я свою брав за 17,і жодного разу не пошкодував,нещодавно тут продалася за 11,ну буває і таке,пощастило людині)

Останнє редагування: 7 чер 2025
    Pacan та RENAULT подобається це.
  15. Wetall

Wetall Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Николаев
    Ніж якого я найшвидше позбавився. Найбільше розчарування.
    На ньому закінчилась Та! Ера моїх спайдерок.( Ендура, деліка зпд на низьких спусках, параміля 2 - був останній шанс).
    (Той хто прийшов їм на заміну - вже більше десяти років на кармані!)
    Спайдерко не було До недавніх пір. Поки не взяв тіна і ресіліанс - подивитись. В фрн. Порівняти, поміркувати.
    Ресіліанс - не зайшов "бо великий", класний але без своєї ніші, без потреби. Кухонний складний шеф. Поїхав подарунком на війну.
    А от тінейшес зайшов! От прям зайшов зайшов!!!. Тепер готую поличку для 35 ки!

YVS та palkan подобається це.
  16. Wetall

Wetall Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Николаев
    IMG-0f6f241c3003866f6402947614312d0c-V.jpg
    Ось ще дивився що за звір ресіліанс.

palkan подобається це.
  17. Валерий Sk

Валерий Sk Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Киев
    Как то у 80-роки я попав у країну, я к тоді у Маскві думали буде будувати Розвитой социализм. За пару тижнів, я зрозумів, що "аналогов нет" радянську обувку треба міняти. Повезли мене у військовий магазин. А там..... Ножі. Очі в мене були як у дитини в магазині іграшок. Зразу купив собі два Вікса та Полис. Коли вже відійшов від шока, представник Оплота світового імперіалізму, показує мені Бак 110. "Купуй" - каже, "ніколи не пошкодуєш". Купив і досі не шкодую. Якщо не враховувати колекціонування та просто ножеманство, кожен ніж має свою нішу. Купив собі Парамілю з спм 110, носив його кожен день в кишені костюма, а потім "бах" і все, так було ще з кількома моделями, а Бак залишився. З десятка полтора залишилась Деліка, легка для ЕДС.

palkan, Pacan, valerka та 2 іншим подобається це.