Фортуна-S

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von SDR, 30. Apr. 2020.

1. pover

pover Obergefreiter

Если микросхемы и конденсаторы дороже, то это еще не значит , что они лучше и вообще не факт , что они рабочие (имелось ввиду микросхемы).

praktik_1974 und Wolfgrey gefällt das.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    3. Захист котушки XP Coil 9" Інноваційний захист для котушок металошукачів XP Захист котушки XP Co...
      540 грн.
    4. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    5. Новый паракорд L20m,D4mm…есть новые поступления..смотрите другие мои лоты…
      158 грн.
  2. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

На жаль, це так - наші вузькоплівкові браття дуже захоплюються перемаркуванням мікросхем або закупкою заводської відбраковки, яку потім втюхують наївним лаоваям. Зрозуміло, що перемаркуванням LM358 ніхто займатися не буде, а чим дорожчий оригінал, тим більша спокуса.

pover gefällt das.
  3. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Справжню картину знають ті хто має справу з радіодеталями кожен день.Я власне маю справу з IGBT транзисторами(досить дорога штука) шимками,після попадалова на декілька тисяч гр.прийшлось шукати способи перевірки(LCR тестери,випробувачі шим контроллерів з якими я часто стикаюсь).З підсилювачами давно не працював.Думаю людям які використовують їх професійно,є сенс теж шукати ліки від повального браку.У мене затрати на прибабахи себе окупили з лихвою.:beer:[/QUOTE]

Phiziks und Vitalik Zmej gefällt das.
  4. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Є такі стенди, що дають змогу визначити хоча б основні параметри ОУ для порівняня їх з даташитами. Хоча воно й морочливо, усе вручну, але того варте. Само собою, що стенди не покупні, збираються вручну.

lacis67 gefällt das.
  5. пацефист

пацефист Obergefreiter

а можна йіх випаяти із чого небудь із двд чи якойісь апаратури? чи якогось телевізора и.т.д.

6. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Можна. Якщо ви робите щось для себе у єдиному екземплярі. А якщо випускаєте продукцію навіть дрібними партіями, то ніяких телевізорів не настачиш.

praktik_1974 gefällt das.
  7. Rudius

Rudius Feldwebel

Phiziks gefällt das.
  8. Rudius

Rudius Feldwebel

Чесний тест порівняння трьох приборів Квазар Арм, f3, Фортуна S.

9. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Дякую за справедливий тест. Але Треба було з проходу пробувати слабкі сигнали. Навряд чі б зачипило. А так "випікувати" те що "хрюкнуло" коли знаєш де лежить то не вірно. Якщо сигнал з чорним то його також копати? Що ж тоді робити на хуторі? Копати все підряд?
    Як на мене то:
    КВАЗАР АРМ: 5кЕ2 35 см не копаємо,5кСССР 30см не копаємо, 1коп 20см не копаємо, динар 25см не копаємо
    ФОРТУНАС: 5кЕ2 35 см не копаємо, 5кСССР 30см не копаємо, 1коп 15см не копаємо, динар 20 см не копаємо
    КВАЗАР Ф3: 5кЕ2 35см не копаємо, 5кСССР 30см не копаємо, 1коп 15см не копаємо, динар 25см не копаємо.
    Це те, що побачив на відео.

Zuletzt bearbeitet: 5. Apr. 2021
    Rudius gefällt das.
  10. Rudius

Rudius Feldwebel

Абсолютно згідний з вами, з проходу не візьмеш ніяк таку ціль. Тест робив не я а форумчанин з ніком Sevin. Це відео він виложив в темі Квазар Ф3, і по ньому реально видно можливості приборів.

11. Rudius

Rudius Feldwebel

Images:

Capture+_2021-04-05-16-44-29.png
  12. praktik_1974

praktik_1974 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Так, автор відео роботу зробив велику, уважуха! Але скажу свою скромну думку по цьому тесту.))
    1. Допускаю що грунт- пісок, сосни ростуть, ліс.
    2. Чуємо тільки звук, а як там ВДІ та сигнограф????)))
    Суто моя думка, нікому не нав'язую.
    З пов.

13. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    А навіщо Вам ті ВДІ та сигнограф? Це чимось допоможе?

14. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Понятно,что в таком грунте прибор "выдавит" максималку по обнаружению, в черноземе это минус 5 см и сигнал при этом будет спорный, а минус 10 см уже будет четкий цвет, внесите эти значения (в виде коррективы) в таблицу и получите реальные поисковые показатели.

Phiziks gefällt das.
  15. praktik_1974

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Тоді поясніть, навіщо практично всі комерційні прилади мають ВДІ?
    Просто щоб було??
    ВДІ, це як орієнтир, і озвучка теж як орієнтир....а в кінці танців з "гармошкою" примає рішення оператор.....копать /не копать..
    А що кому більш до душі, що дає більше інформації про ціль, кожен вирішить сас для себе.

lacis67 gefällt das.
  16. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я Вас розумію, але що Вам дасть дисплей, якщо з проходу почули чорний кряк? Чі за кожним таким дивитися на дисплей?

17. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Це дивлячись на якому приладі.А якщо в одну сторону кряк а вдругу кольоровий пік?І так три рази підряд?І навхрест так само?В приладі з дісплеєм я автоматично шукаю ВДІ.

форт55 und praktik_1974 gefällt das.
  18. praktik_1974

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Це дивлячись де ви копаєте, яке місце, отой "кряк" може виявитись скіфським мечем.....)))
    Немає про що тут сперечатися.

melan gefällt das.
  19. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Сейчас я вас примерю в ваших рассуждениях, оператор на одной из целей сделал смещение в 20 градусов и звук поменялся на более четкий цветной, так вот, он реально знал что за цель, на какой глубине и как она должна показывать по ВДИ(он нам не показал, но думаю все поняли), в первом варианте прибор не врал,а показал реальные значения!!! а потом после накрукти, он в исскуственно созданных условиях соврал на эту же цель озвучив ее цветом!!! а теперь вопрос, в каком из вариантов "врало" ВДИ?)))) В общем, на ВДИ я лично смотрю когда под катухой слышу четкий сигнал, в остальных случаях я смотрю только на синограф, растянутость шкалы в разы информативнее чем любое ВДИ!

lacis67 und Phiziks gefällt das.
  20. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Це я не правильно написав"ВДІ".Малось на увазі дисплей та його інформація.Дисплей-не лишня опція тим хто може її там побачити.Колись я мріяв зібрати саморобний прилад в якому буде ГОДОГРААФ...А зараз-будьласка на блюдечку користуйся.

Vitalik Zmej gefällt das.
  21. melan

melan Stabsgefreiter

Все зависит от места поиска и опыта поисковика. Вчера ходил по черняховке и на таком хрюке Фортуной S поднял динарик, а товарищ начинающий копатель впереди с Крузером мимо прошел махнул и не зацепил или не обратил внимания. И такая ситуация у нас не впервые что он пропускает цель, а я идя следом на сомнительных сигналах поднимаю монетки.До этого ходил с Маской так она отлично учит слушать и копать. Да копаю больше но и результат по окончанию копа лучше.

Zuletzt bearbeitet: 9. Apr. 2021
  22. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Разве черный "хрюк" это сомнительный сигнал и стоит его перепроверять? То что я написал выше, там даже намека на спорный нету

23. pover

pover Obergefreiter

В наше время только на таких сигналах можно что-то найти.

lacis67 und melan gefällt das.
  24. melan

melan Stabsgefreiter

Так вы же сами пишите
    Сигнал с черным призвуком и есть спорный. Естественно желательно копать.

25. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Вы видео смотрели? Там черный некопаемый сигнал. Возможно чуть с призвуком цвета. Например на хуторе такое копать не будешь. Есть цветной сигнал с призвуком черного- вот это спорный, его копать надо.