Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    а я пробував закопувати і царський мідяк я копійку ссср 61року і закопував значок 25 летия перемоги результат один і той же.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    3. Стекловолоконные палочки/кисточки под обжиг диаметр 2.5 мм,1шт , длиной ~200 мм. При «заказе» – возм...
      120 грн.
    4. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    5. Чехол для пина. Состояние хорошее. Пригоден для дальнейшего использования. Смотрите фото.
      105 грн.
  2. яка у Вас частота катухи?
    прикопайте у вологий чорнозем кульчик золотий розстебнутий і попробуйте знайти, дайте нам знати з якої глибини чіткий кольоровий вді і який на сердньому струмі біля 100 і сенсі ходячому як звучатиме кульчик?

Man83 та TANKIST0168 подобається це.
  3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Это как понимать - здоровенный царский медяк и маленькую копейку ссср видит на одинаковой глубине???:eek:

Man83 подобається це.
  4. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    И чего Вы удивляетесь? У меня РедГолд так берёт!

5. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач согодьні тільки що зробив 3 тести на 3 різних грунтах закопував копійку ссср 1961року на штик лопати, поміряв рулеткою довжину штика лопати, 25 сантиметрів у мене штик лопати, пішов на город і на штик лапати закопав копійку 1961року на 3 різних грунтах і на чорноземі також. закопував на тому грунті який при березі біля осоки води, потім закопував на степку, а потім закопував на чорноземі. стабільно пищить цвітним сигналом копаемий сигнал вді 41 45. найкращий результат виявився на степку цілнику коли на 25 сантиметрів закопана копійка і між землею і катушкою 8 10 сантиметрів відстань і катушка баче і цвітний сигнал пищить. і до речі проживаю у віницькій області вчора увечері була злива всі тести у проводив у мокрому грунті коли земля не встигла висохнути. катушка 10кгц ток 128 хоча раніше проводив тести то практикою підтвержено нема різниці шо ток 120 шо 128.

Останнє редагування: 15 чер 2018
    Блукач подобається це.
  6. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Ну вас можно поздравить если прибор берёт 35 см на 1 коп СССР, это не каждому дано! :D

SKS та tuman подобається це.
  7. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    гарет 2500 то це ж я тест зробив пысля дощу інтіресно провірити чи зміньуються показники у сирому мокрому грунті вчора такий дощ ху...в. ви не зовсім поняли 24 25 сантиметрів закопана копійка догори катушку піднімав і між землею і катушкою було десь приблизно 8 10 сантиметрів. то це із 2 типів мокрого грунту тільки на 1 типі грунту такий показник. а так то 1 разу мідяка міднімав із 30 сантиметрів.

8. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Так получается у Вас 1грн Украины с 30см берет, а 1коп СССР с 35см четкий сигнал. Интересно. Отошлите ему 5кЕ2:D

9. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    5 копійок ссср закопував 1961року танкіст то ж вам гарет2500 відповів що може прилад на однакових глібинах ловити однаковойі величини копійки. а у вас який прилад напишіт в кого купляли виробник хто?

10. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    дождь за сутки не промочит глубоко землю! И до 2500-го Гаррета я не дорос :D всего лишь 250 -й ! :beer:
    Правильно, так я и понял! Я читать умею!
    30 см для фортуны про на медную монету легко! Это не новость!
    А на одну копейку это сильно!

11. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    на 5 копійок ссср 1961року

12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    тогда это не страшно! Вы так сразу и пишите, а то инфаркт будет! :D
    А то Танкист переедет вас вопросами!

Блукач подобається це.
  13. Блин так это пятак советов. Олександре ну навчіться хоч монети називати своіми іменами. Я чуть фортуну не розбив закопавши копійку советів по Вашому рецепту. Пятак советів моя фортуна бачить ще глибше. Я Вас просив стягнути у жінки кульчик золотий.

14. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    нима де взяти кульчика такого жінки нема просто, у вас катушка просто велика тай у глыбину бере глибше, а розмір майе значеня. ну я надломок патрона сантиметр у довжину і дрібні предмети до 10 12 сантиметрів приблизно у землі доставав. ось тільки що по повітрі провів тест хрестика що на фото 20 сантиметрів по повітрі при токові 128.срібний.

Images:

IMG_20160101_020813.jpg
  15. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    хрестик який на фото вище по повітрі 20 сантиметрів а у землі тільки що закопував 8 сантиметрів це такий сигнал уже на межі якщо у чистому полі то ще копаемий сигнал буде. його величина як 10 копійок украйіни.

16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Хотелось бы посмотреть! :D
    Повітря уже не катит!
    Тут все боятся что Фортуна чернозёма не любит!
    Она как бы на чернозёме работает, но, настрой посиди, и то не факт что пятак екатерины попадёт куда нужно!
    Для меньших заморочек нужно приделить внимания балансу на Фортуне Про3

17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    Это похоже на правду!
    Но всё равно как то маловато!

18. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я пишу тільки правду ну то ж обломок хрестика малесенький він жеж маленький і тонкий, чим грубший метал тим катушка далі бачить

19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    да я в курсе, у меня таких не один! Фортуна про 14 кгц видела 15 см, а Маска 22 см в грунте

Vl_service подобається це.
  20. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Теперь понятно... У вас там грунты не шибко тяжёлые

21. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Вот такое пробуйте

Images:

IMG_20180615_124028.jpg
  22. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    та вже тошнит від цих закопувань я вже тисячу раз екперементирував і закопував у землю шо нибудь, про шаріки я вспомнив невеликі свинцеві шарики я викопував десь із 20 сантиметрів попадаються такі і обломки дюралюміньові також знаходив на нормальні глібині. і невеликі кусочки цвітного металу тоже викопував то вже нема смисла у цих закопуванях і експериментах. значок 25 летия перемоги я вже закопував отлично катушка баче.

23. Золотий кульчик розстебнутий має вді +6 по повітрю 5 см. від датчика частотою 7 кгц. бабочка. Цікаво де буде у грунті. Снайперка 16 кгц. підняла по повітрю до 25-30 вді а глибина ну десь така сама і у грунті.

Останнє редагування: 15 чер 2018
  24. Тут скрш за все справа не в датчиках та частотах, справа що прилад до золота тупий, монетник і все. Схематика не та. Варто зайти на мд4 у гілку квазара і почитати те що пише циклон, дійсно розумна людина без усяких там віляний пише толково.

Motohobiman подобається це.
  25. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Повітря:):):). У мене 16кГц хрестик ВДІ в районі 06 кулон десь 29. Але в грунті.....