а я пробував закопувати і царський мідяк я копійку ссср 61року і закопував значок 25 летия перемоги результат один і той же.
яка у Вас частота катухи? прикопайте у вологий чорнозем кульчик золотий розстебнутий і попробуйте знайти, дайте нам знати з якої глибини чіткий кольоровий вді і який на сердньому струмі біля 100 і сенсі ходячому як звучатиме кульчик?
блукач согодьні тільки що зробив 3 тести на 3 різних грунтах закопував копійку ссср 1961року на штик лопати, поміряв рулеткою довжину штика лопати, 25 сантиметрів у мене штик лопати, пішов на город і на штик лапати закопав копійку 1961року на 3 різних грунтах і на чорноземі також. закопував на тому грунті який при березі біля осоки води, потім закопував на степку, а потім закопував на чорноземі. стабільно пищить цвітним сигналом копаемий сигнал вді 41 45. найкращий результат виявився на степку цілнику коли на 25 сантиметрів закопана копійка і між землею і катушкою 8 10 сантиметрів відстань і катушка баче і цвітний сигнал пищить. і до речі проживаю у віницькій області вчора увечері була злива всі тести у проводив у мокрому грунті коли земля не встигла висохнути. катушка 10кгц ток 128 хоча раніше проводив тести то практикою підтвержено нема різниці шо ток 120 шо 128.
гарет 2500 то це ж я тест зробив пысля дощу інтіресно провірити чи зміньуються показники у сирому мокрому грунті вчора такий дощ ху...в. ви не зовсім поняли 24 25 сантиметрів закопана копійка догори катушку піднімав і між землею і катушкою було десь приблизно 8 10 сантиметрів. то це із 2 типів мокрого грунту тільки на 1 типі грунту такий показник. а так то 1 разу мідяка міднімав із 30 сантиметрів.
Так получается у Вас 1грн Украины с 30см берет, а 1коп СССР с 35см четкий сигнал. Интересно. Отошлите ему 5кЕ2
5 копійок ссср закопував 1961року танкіст то ж вам гарет2500 відповів що може прилад на однакових глібинах ловити однаковойі величини копійки. а у вас який прилад напишіт в кого купляли виробник хто?
дождь за сутки не промочит глубоко землю! И до 2500-го Гаррета я не дорос всего лишь 250 -й ! Правильно, так я и понял! Я читать умею! 30 см для фортуны про на медную монету легко! Это не новость! А на одну копейку это сильно!
тогда это не страшно! Вы так сразу и пишите, а то инфаркт будет! А то Танкист переедет вас вопросами!
Блин так это пятак советов. Олександре ну навчіться хоч монети називати своіми іменами. Я чуть фортуну не розбив закопавши копійку советів по Вашому рецепту. Пятак советів моя фортуна бачить ще глибше. Я Вас просив стягнути у жінки кульчик золотий.
нима де взяти кульчика такого жінки нема просто, у вас катушка просто велика тай у глыбину бере глибше, а розмір майе значеня. ну я надломок патрона сантиметр у довжину і дрібні предмети до 10 12 сантиметрів приблизно у землі доставав. ось тільки що по повітрі провів тест хрестика що на фото 20 сантиметрів по повітрі при токові 128.срібний.
хрестик який на фото вище по повітрі 20 сантиметрів а у землі тільки що закопував 8 сантиметрів це такий сигнал уже на межі якщо у чистому полі то ще копаемий сигнал буде. його величина як 10 копійок украйіни.
Хотелось бы посмотреть! Повітря уже не катит! Тут все боятся что Фортуна чернозёма не любит! Она как бы на чернозёме работает, но, настрой посиди, и то не факт что пятак екатерины попадёт куда нужно! Для меньших заморочек нужно приделить внимания балансу на Фортуне Про3
я пишу тільки правду ну то ж обломок хрестика малесенький він жеж маленький і тонкий, чим грубший метал тим катушка далі бачить
та вже тошнит від цих закопувань я вже тисячу раз екперементирував і закопував у землю шо нибудь, про шаріки я вспомнив невеликі свинцеві шарики я викопував десь із 20 сантиметрів попадаються такі і обломки дюралюміньові також знаходив на нормальні глібині. і невеликі кусочки цвітного металу тоже викопував то вже нема смисла у цих закопуванях і експериментах. значок 25 летия перемоги я вже закопував отлично катушка баче.
Золотий кульчик розстебнутий має вді +6 по повітрю 5 см. від датчика частотою 7 кгц. бабочка. Цікаво де буде у грунті. Снайперка 16 кгц. підняла по повітрю до 25-30 вді а глибина ну десь така сама і у грунті.
Тут скрш за все справа не в датчиках та частотах, справа що прилад до золота тупий, монетник і все. Схематика не та. Варто зайти на мд4 у гілку квазара і почитати те що пише циклон, дійсно розумна людина без усяких там віляний пише толково.