Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Практически в любой современной технике есть трансформаторы с ферритом вместо пластин. Например - ТВС в телевизоре.

Images:

твс.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит D48mm высота 18мм..смотрите другие мои лоты..
      599 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    3. Поисковый магнит D 90mm толщина 18мм,+ паракорд d4mm длинна 20м.Все новое…
      1125 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    5. Неодимовый магнит диаметр 36 мм…Новый..
      198 грн.
  3. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    якшо у вас там де живете йе майстерня по ремонту компюторів то у компюторному блокові питаня йе феритове кольцо у радіоприймачах також повино бути можливо йе. тільки ж ви не забудьте мідну проволку із кольца зняти ферит для металошукача повинен бути без намотанойі на нього міднойі проволки

4. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ось таке тільки для отсройки повино бути без міднойі проволки

Images:

606554004_1_1000x700_ferritovoe-koltso-drosel-induktivnost-12sht-lot-ternopol_rev002.jpg
  5. Tyrist1

Tyrist1 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    765
    спасибо подскажите пожалуйста как часто надо подстраивать катушку феритом

6. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ну тут вам підкажуть більш досвідченіші користувачі а купували де і в кого якщо не секрет. прилад часом у вас не деловерський

7. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Один раз - при під'єднанні нового датчика.

8. Tyrist1

Tyrist1 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    765
    я еще не купил только присматриваюсь подскажите у какого мастера надо брать чтоб прибор был хорошим и есть у кого мнения по поводу фортуна про2

9. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    кожний копальний сезон виходить нова версія фортуни так ви що кожний сезон будете купувати новий прилад, особисто у мене ф про але уже кортить купити про2 але я не куплю краще почекати тай через 4 сезона куплю про 4 чи 5 на виоліті я бачив і на олх я бачив блок фортуни м від оззі по ціні 2000 без катушки але чи підійде до блока катушка іншого майстра не відомо 50 на 50. і вона такі самі глібини у землі візьме як і про чи про2 то ви переконайтесь що це ваше захопленя бо йе немало випадків коли купують металошукачі і причому наворочені і дорогі а користуватись не вміють і в настройках неможуть розібратись а потім прилад продайе по дешевшій ціні ніж купив..https://auction.violity.com/77512831-blok-metalloiskatelya-fortuna-m2-ot-ozzy

10. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Это что было?
    Вы ещё её долго покидать будете! :D
    Ходите и наслаждайтесь прибором! Каждый мастер по своему приборы делает!
    И одинаковых не будет!

форт55 подобається це.
  11. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я мав на увазі більше не писати не по темі

12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    У Вас с ДД 27 такая примерно глубина есть как в моей хоть по воздуху? Если есть то 40 см возьмёт в земле!

13. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Самое смешное или наоборот в этой ситуации то, что не только поибор Фортуна ПРО, но и другие приборы, как самоделки, так и дорогие импортные ТОП уровня не могут в разном грунте гарантированно везде и всегда обнаружить "копійку" на глубине 40см. На данное время это не реально ни с одним прибором вообще.

daiker подобається це.
  14. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    у любого мастера какой понравиться, оззи, амадеус продает, новый горизонт, и еще на райберте есть кто собирает смотрите тему продаж, это то что я знаю, только не у деловеры.

15. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    27 ДД, я же написал!

16. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я видео дивився а на те шо написано не звертав уваги. в мене катушка бабочка 25 на 30 не можу сказати якби ті самі копійки які у вас на відео у мене були то я б провірив зробив тест по повітрі катушка в мене то менша і чутливість буде менша.

Останнє редагування: 6 чер 2018
  17. Tyrist1

Tyrist1 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    765
    дайте ссылку на хорошего автора данных приборов

18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    25Х30 и 27 одинаковая глубина, но в разных производителей разные показания!

19. Рома1984

Рома1984 Schütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Львів
    в мене таке було з емкою, перенастроїв по феріту і все норм. глянь чи нема тріщин на катушці, провід провір. до речі по відео сдр не вийшло настроїти. робив по відосу оззі

20. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    767
    Адреса:
    Dnipro
    Смотрите тему продаж, оззи, уже на 2 принимает заказ, но можно и1 заказать

21. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    гарет 2500 а частота катушки у вас яка

22. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    14

23. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    у мене 10 кгц частота, а можете зробити візьміт 50 копійок украйіни і на токові 100 перед катушкою помахайте і поміряйте відстань у сантиметрах, а потом міні напишете. я поміраю так само і напишу на якій відстані у мене ловить звіримось результатами.

24. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.119
    50 коп тоже 45 см хватает , одинаково с 5 коп СССР 1931, и Ек 5 коп так же, не на сантиметр больше! Если чисто то 43 см!

25. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    тільки що увімкнув свій металошукач шоб поміряти 50копыйок 34сантиметри, 5 копійок ссср 1948року 37 сантиметрів, 5 копійок1961року 39 сантиметрів, 1 копійка 1910року 31 сантиметр,деньга 1749року 34 сантиметри по повітрі. я чесно помірав і написав міні брехати нема сенсу. ну бачите катушка у мене менша бабочка 25 на 30. міні поставити катушку таку як у вас то і більшою буде чутливість так само жу буде чутливість як і у вас при такій самій катушці 27 і частота якусь роль може відіграйе у мене 10кгц а у вас 14кгц. міряв при токові 100 я ходю завжди при токові 128 і не збавляю такий ток у тому полі де ходю. согодні на 35 сантиметрах патрон достав, мідяка достав із 30 сантиметрів.

Boss21 подобається це.
  26. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    комради це тест при токові 100 а я тому кукурузяному полі де копаю ходю на токові 128, а коли ток прибавити то і дальність виявленя металу на катушку більша стайе і плюс до цоьго катушку більшу 30 30 можна поставити для кращих пошукових параметрів. розмір майе значеня.