Практически в любой современной технике есть трансформаторы с ферритом вместо пластин. Например - ТВС в телевизоре.
якшо у вас там де живете йе майстерня по ремонту компюторів то у компюторному блокові питаня йе феритове кольцо у радіоприймачах також повино бути можливо йе. тільки ж ви не забудьте мідну проволку із кольца зняти ферит для металошукача повинен бути без намотанойі на нього міднойі проволки
ну тут вам підкажуть більш досвідченіші користувачі а купували де і в кого якщо не секрет. прилад часом у вас не деловерський
я еще не купил только присматриваюсь подскажите у какого мастера надо брать чтоб прибор был хорошим и есть у кого мнения по поводу фортуна про2
кожний копальний сезон виходить нова версія фортуни так ви що кожний сезон будете купувати новий прилад, особисто у мене ф про але уже кортить купити про2 але я не куплю краще почекати тай через 4 сезона куплю про 4 чи 5 на виоліті я бачив і на олх я бачив блок фортуни м від оззі по ціні 2000 без катушки але чи підійде до блока катушка іншого майстра не відомо 50 на 50. і вона такі самі глібини у землі візьме як і про чи про2 то ви переконайтесь що це ваше захопленя бо йе немало випадків коли купують металошукачі і причому наворочені і дорогі а користуватись не вміють і в настройках неможуть розібратись а потім прилад продайе по дешевшій ціні ніж купив..https://auction.violity.com/77512831-blok-metalloiskatelya-fortuna-m2-ot-ozzy
Это что было? Вы ещё её долго покидать будете! Ходите и наслаждайтесь прибором! Каждый мастер по своему приборы делает! И одинаковых не будет!
У Вас с ДД 27 такая примерно глубина есть как в моей хоть по воздуху? Если есть то 40 см возьмёт в земле!
Самое смешное или наоборот в этой ситуации то, что не только поибор Фортуна ПРО, но и другие приборы, как самоделки, так и дорогие импортные ТОП уровня не могут в разном грунте гарантированно везде и всегда обнаружить "копійку" на глубине 40см. На данное время это не реально ни с одним прибором вообще.
у любого мастера какой понравиться, оззи, амадеус продает, новый горизонт, и еще на райберте есть кто собирает смотрите тему продаж, это то что я знаю, только не у деловеры.
я видео дивився а на те шо написано не звертав уваги. в мене катушка бабочка 25 на 30 не можу сказати якби ті самі копійки які у вас на відео у мене були то я б провірив зробив тест по повітрі катушка в мене то менша і чутливість буде менша.
в мене таке було з емкою, перенастроїв по феріту і все норм. глянь чи нема тріщин на катушці, провід провір. до речі по відео сдр не вийшло настроїти. робив по відосу оззі
у мене 10 кгц частота, а можете зробити візьміт 50 копійок украйіни і на токові 100 перед катушкою помахайте і поміряйте відстань у сантиметрах, а потом міні напишете. я поміраю так само і напишу на якій відстані у мене ловить звіримось результатами.
50 коп тоже 45 см хватает , одинаково с 5 коп СССР 1931, и Ек 5 коп так же, не на сантиметр больше! Если чисто то 43 см!
тільки що увімкнув свій металошукач шоб поміряти 50копыйок 34сантиметри, 5 копійок ссср 1948року 37 сантиметрів, 5 копійок1961року 39 сантиметрів, 1 копійка 1910року 31 сантиметр,деньга 1749року 34 сантиметри по повітрі. я чесно помірав і написав міні брехати нема сенсу. ну бачите катушка у мене менша бабочка 25 на 30. міні поставити катушку таку як у вас то і більшою буде чутливість так само жу буде чутливість як і у вас при такій самій катушці 27 і частота якусь роль може відіграйе у мене 10кгц а у вас 14кгц. міряв при токові 100 я ходю завжди при токові 128 і не збавляю такий ток у тому полі де ходю. согодні на 35 сантиметрах патрон достав, мідяка достав із 30 сантиметрів.
комради це тест при токові 100 а я тому кукурузяному полі де копаю ходю на токові 128, а коли ток прибавити то і дальність виявленя металу на катушку більша стайе і плюс до цоьго катушку більшу 30 30 можна поставити для кращих пошукових параметрів. розмір майе значеня.